• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin sürekli başka kadınlara ilgi duyması

jasmine0910

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
-2
Puanlar
16
Uzatmadan direk konuya giriyorum eşimle severek evlendik guzel giden bir evliliğimiz olduğunu düsündüm benden baskasını görmediğini ama evlendikten 1.5 yıl sonra baska bi kadınla mesajlaştığını onunla sürekli buluşmaya çalıştığını gördüm hatta onu sevdiğini bile söylediğini gördüm. Neyse bi sekilde affettim sevdiğini pişman olduğunu tekrarı olmayacağını söyledi çok sevdiğim için afettim. Aradan 2 yıl geçti doğumuma 2 ay kala tinder ve buna benzeyen uygulamalar gördüm telefonunda kimseyla bulusmadığını meraktan yaptığını baba olacağı için kafasının karışık olduğunu vz söyledi bu kez de arada bir bebek var diye inandım yada inanmış gibi yaptım ama hiç bir zamah guvenmedim yine son seferde o olayon da üzerinden 3 yıl geçmişti telefonuna bakarken çok sayıda kadın isimleri arattığını gördüm bi arkaşını bu isimleri söylediğini ve merak edip arattığını bir kaçının da kızların kağıda yazıp motor kaskına koyulmuş olarak bulduğunu söyledi artık gerçekten soğudum hiç bi sekilde guvenim kalmadı kafamı toplayıp bi karar verip boşanmayı düşünüyorum bunları yazarken bile ne kadar salak yerine konduğumu fark ettim

G.tü başı ayrı oynuyor iflah olmaz, iki çocuk var anladığım kadarıyla, iş güç aile durumlarınız nedir , ev bark var mı boşanma yı düşünüyorsanız bunlar doğrultusunda emin adımlar atabilirsiniz, tekrar aldatırsa bu sefer delilleri bulmaya çalışın.

G.tü başı ayrı oynuyor iflah olmaz, iki çocuk var anladığım kadarıyla, iş güç aile durumlarınız nedir , ev bark var mı boşanma yı düşünüyorsanız bunlar doğrultusunda emin adımlar atabilirsiniz, tekrar aldatırsa bu sefer delilleri bulmaya çalışın.
Memurum evimiz var araba var öyle.. ben çok sevdiğim için kaldım hep ama artık midem bulanıyo soğudum herseyden çocuk da gözümde değil

Bu vakte kadar nasıl güvendin diyeceğim de neyse, affetmeye devam edersen o da yapmaya devam edecek, çünkü biliyor ki affedeceksin. Daha ne kadar yıl kaybetmeyi düşünüyorsun.

Uzatmadan direk konuya giriyorum eşimle severek evlendik guzel giden bir evliliğimiz olduğunu düsündüm benden baskasını görmediğini ama evlendikten 1.5 yıl sonra baska bi kadınla mesajlaştığını onunla sürekli buluşmaya çalıştığını gördüm hatta onu sevdiğini bile söylediğini gördüm. Neyse bi sekilde affettim sevdiğini pişman olduğunu tekrarı olmayacağını söyledi çok sevdiğim için afettim. Aradan 2 yıl geçti doğumuma 2 ay kala tinder ve buna benzeyen uygulamalar gördüm telefonunda kimseyla bulusmadığını meraktan yaptığını baba olacağı için kafasının karışık olduğunu vz söyledi bu kez de arada bir bebek var diye inandım yada inanmış gibi yaptım ama hiç bir zamah guvenmedim yine son seferde o olayon da üzerinden 3 yıl geçmişti telefonuna bakarken çok sayıda kadın isimleri arattığını gördüm bi arkaşını bu isimleri söylediğini ve merak edip arattığını bir kaçının da kızların kağıda yazıp motor kaskına koyulmuş olarak bulduğunu söyledi artık gerçekten soğudum hiç bi sekilde guvenim kalmadı kafamı toplayıp bi karar verip boşanmayı düşünüyorum bunları yazarken bile ne kadar salak yerine konduğumu fark ettim
Şuursuz.açıklamalara bak.

Bu vakte kadar nasıl güvendin diyeceğim de neyse, affetmeye devam edersen o da yapmaya devam edecek, çünkü biliyor ki affedeceksin. Daha ne kadar yıl kaybetmeyi düşünüyorsun.
Biliyorum baskasından duysam bunu bende salak mısın ne duruyosun derim. Ben bunları yasamamak için aşklarımın üstünde durmak istedim hep ama olmadı işte içinde olunca öyle olmuyo insan herseyi düşünüyor. Ailem de biraz garip annem insanların ne dediğini düşünür onunla uğrasmak istemedim çocuklara kıyamadım çok sevdiğim için bitiremedim olmadı bi sekilde inandım cinsel hiç bir temasının olmadığına yeminler etti kötünün iyisi derlr ya öyle düşünüp affettim

İlk yakaladığında affetmek yerine çekip gitmeliydin. Bilmiyor musun bir kez yapanın tekrar yapacağını ? Bak görmüş oldun. Sen affettikçe adam '' nasıl olsa affediyor'' diyerek zaten yapacağını yapıyor. Biraz özsaygı lütfen... Memurmuşsunuz umarım boşanıp nafakanızı alıp siz ve çocuklarınız daha güzel bir hayata geçiş yaparsınız.

Memurmuşsunuz daha ne? Bi çok kadın mesleği maaşı parası olmadığı için çocuklara şimdiki şartlarda hayat sunamayacağı için boşanmaktan korkuyor. Ama sizin ne güzel işiniz mesleğiniz var memursunuz boşanmak için neyi bekliyosunuz ki? Hep affedilmenin yüzsüzlüğü bu adamdaki. İlkinde başkasına sevdiğini söylemiş bu resmen aldatmadır. Sakin kalın kanıt toplayın inkar edemeyeceği şekilde onu kusurlu çıkararak boşayın.

Bizden ne istiyorsunuz?
5bps2fv1ycyg1.gif

hokus pokus testisbüzüşüssss

Biliyorum baskasından duysam bunu bende salak mısın ne duruyosun derim. Ben bunları yasamamak için aşklarımın üstünde durmak istedim hep ama olmadı işte içinde olunca öyle olmuyo insan herseyi düşünüyor. Ailem de biraz garip annem insanların ne dediğini düşünür onunla uğrasmak istemedim çocuklara kıyamadım çok sevdiğim için bitiremedim olmadı bi sekilde inandım cinsel hiç bir temasının olmadığına yeminler etti kötünün iyisi derlr ya öyle düşünüp affettim
Geçmişi bırakın artık olan olmuş, sizi şu an durduran nedir onlardan bahsedin bence biraz, neden boşanma davası açmıyorsunuz?

şimdiye kadar o kadınların hiçbiri yüz vermediği için cinsel temas olmamıştır. bir gün bir yüz veren çıkarsa bu adamın gözü sizi de çocuğunuzu da görmez. evlenmek için ayrılmaktan korkan, anneniz gibi insanların evlatlarını seçer bu kanıbozuklar hep zaten. işiniz gücünüz var kurtulun, bunun bir de hastalık kapması var. ülkede hiç olmadığı kadar zührevi hastalık salgını var.

Aldattı affettim.Bundan sonrası şaşırtmıyor coşkuyla seviştim çocuk yaptım yine aldatıldım

Bu zamana kadar idare etmişsin donlarını yıkamışsın yemeğini yapmışsın

Aldatıldığını bile bile çocuk yapmışsın

Adam senin yıkadığın gömleklerle tinderda hoşuna giden kadınlarla buluşup yatıp kalkıyor.

Neden şimdi dertlendin? Neden kendini daha iyi bir evliliğe layık görmeye başladın birdenbire merak ettim

Back
X