- Emoji Skoru
- -2
- Puanlar
- 16
- Konu Sahibi jasmine0910
Uzatmadan direk konuya giriyorum eşimle severek evlendik guzel giden bir evliliğimiz olduğunu düsündüm benden baskasını görmediğini ama evlendikten 1.5 yıl sonra baska bi kadınla mesajlaştığını onunla sürekli buluşmaya çalıştığını gördüm hatta onu sevdiğini bile söylediğini gördüm. Neyse bi sekilde affettim sevdiğini pişman olduğunu tekrarı olmayacağını söyledi çok sevdiğim için afettim. Aradan 2 yıl geçti doğumuma 2 ay kala tinder ve buna benzeyen uygulamalar gördüm telefonunda kimseyla bulusmadığını meraktan yaptığını baba olacağı için kafasının karışık olduğunu vz söyledi bu kez de arada bir bebek var diye inandım yada inanmış gibi yaptım ama hiç bir zamah guvenmedim yine son seferde o olayon da üzerinden 3 yıl geçmişti telefonuna bakarken çok sayıda kadın isimleri arattığını gördüm bi arkaşını bu isimleri söylediğini ve merak edip arattığını bir kaçının da kızların kağıda yazıp motor kaskına koyulmuş olarak bulduğunu söyledi artık gerçekten soğudum hiç bi sekilde guvenim kalmadı kafamı toplayıp bi karar verip boşanmayı düşünüyorum bunları yazarken bile ne kadar salak yerine konduğumu fark ettim