- 6 Ağustos 2020
- 343
- 277
- 18
- Konu Sahibi Firarperesst
Merhaba arkadaşlar boşanma aşamasındayım ve çok yalnızım buraya yazıp bu yollardan geçen birilerinin bana yardım etmesini rica ediyorum. Daha evliliğimin bir yılı dolmadı ve o kadar ezildim o kadar çok şiddete mazur kaldım ki şu an ayrılma kararı almama rağmen toparlanamıyorum bana yapılan haksızlıklar eşimin beni sürekli evden kovması benim sürekli kendimden vermem çok zoruma gidiyor düşündükçe ve engel olamıyorum buna. İlahi adalete çok güvenirim asla şaşmaz bilirim ama sabırsızlanıyorum. Eşimin beni dövüp evden kovmasına rağmen hala yüzsüzce hayatına devam edebilmesi canımı acıtıyor özür beklemiyorum artık istemiyorumda sevmiyorum da ama zamanında onu sevmiş güvenmiş olmam beni çok üzüyor kendime yediremiyorum. Bende devam ediyorum sözde ama içim çok acıyo yaşadıklarımı düşününce ve şu an adapte olmam gereken bir sınav var kendimi toparlamam lazım güçsüz biri değilim normalde şu durumda olduğuma hala inanamıyorum. Ailem istemedi onu ama evlendim hiç hak etmediğim muameleyle karşılaştım sürekli bu ev benim diyerek beni evden kovdu yediremiyorum. Verilmiş sadakam varmış kurtuldum diyorum ama gururuma yedremiyorum o hakaretleri ve sürekli suçlanışlarımı...