Boşanma psikolojisi

4 sene evlilik üzerine boşandım

4 sene snr yeniden evlendim

İki senelik evliyim

Evden ayrılıp mahkeme günü gelene kadar resmen süründüm çok acı cektim ama snrasında kuş gbi hafifledim

Mantıgım devreye girdi ve bir gün bile pişman olmadım
Beni istemeyen çabalamayan bir insan için üzülmedim ve kendi değerimi daha da fark ettim

Siz kendinize değer vermezseniz kimse vermez

Güçlü olun ltf ...

İki senelik evliyim

Evden ayrılıp mahkeme günü gelene kadar resmen süründüm çok acı cektim ama snrasında kuş gbi hafifledim

Beni istemeyen çabalamayan bir insan için üzülmedim ve kendi değerimi daha da fark ettim

Güçlü olun ltf ...
Aaa bilmiyordum ya takipte geri kalmisim ama sevindim ya mutlu olmana ne güzel ben boşanınca bi daha asik olunmaz sanıyorum niye bilmem herşey bitecek gibi :olamaz:

Bende 7 aylık evliydim. Bir sene dolmadan boşanılmıyor dendi.boşanma davası açmak için bir sene dolsun diye bekliyorum. Beş aylık arkadaşlar nasıl açtılar davayı? Ben anlaşmalı boşanacağım için mi?
Merhaba, 1 yıl öncesinde boşanmaya karar verirsen anlaşmalı boşanma davası açılamıyor ama çekişmeli boşanma davası açılabiliyor. Biz çekişmeli boşanma davası açtık. Ama anlaşmalı boşanmada hemfikirseniz karşı tarafla biraz daha bekleyin ( zaten yaptıgınız gibi) 1 yıl dolunca dava acın tek imzayla bitsin. Çekişmeli boşanma çok zor. Benim avukatım en iyi ihtimalle 2 senede boşanırsın diyor:/ çekişmeli oldugu için biraürü mahkeme olacak şimdi vede aşırı derecede yıpratıcı.

İki senelik evliyim

Güçlü olun ltf ...
Böyle hikayeler duymak gercekten insanın içini rahatlatıyor mutlu ediyor. Mutlulugu yakaladıgınız için sizin adınıza cok sevindim

Böyle hikayeler duymak gercekten insanın içini rahatlatıyor mutlu ediyor. Mutlulugu yakaladıgınız için sizin adınıza cok sevindim[/QUOT

Tesekkur ederim
Bennde o zamanlar bu sitede hep evlenip ayrılanların hikayelerini okurdum
Özellikle yeniden evlenenler varsa hep bana umut olurdu
Şimdi düşündüm de ne kadar zaman gecmıs

Merhaba, 1 yıl öncesinde boşanmaya karar verirsen anlaşmalı boşanma davası açılamıyor ama çekişmeli boşanma davası açılabiliyor. Biz çekişmeli boşanma davası açtık. Ama anlaşmalı boşanmada hemfikirseniz karşı tarafla biraz daha bekleyin ( zaten yaptıgınız gibi) 1 yıl dolunca dava acın tek imzayla bitsin. Çekişmeli boşanma çok zor. Benim avukatım en iyi ihtimalle 2 senede boşanırsın diyor:/ çekişmeli oldugu için biraürü mahkeme olacak şimdi vede aşırı derecede yıpratıcı.
çok teşekkür ederim ..bende birden boşuna mı dolaşıyorum bu soyadı ile dedim.Çok zor arkadaşım çok zor..Allah yardımcın olsun.İnşallah beklemediğin güzellikler olur hayatında...zorların kolay olsun arkadaşım..ne diyeyim..

çok teşekkür ederim ..bende birden boşuna mı dolaşıyorum bu soyadı ile dedim.Çok zor arkadaşım çok zor..Allah yardımcın olsun.İnşallah beklemediğin güzellikler olur hayatında...zorların kolay olsun arkadaşım..ne diyeyim..
Teşekkür ederim çok içten yazmışsın pozitif enerji doldum:) allah razı olsun hepimiz için inşallah zorlar kolay olsun. İnşallah sende çok mutlu huzurlu olursun:KK200:

Teşekkür ederim çok içten yazmışsın pozitif enerji doldum:) allah razı olsun hepimiz için inşallah zorlar kolay olsun. İnşallah sende çok mutlu huzurlu olursun:KK200:
Çatıdan düşenin halinden çatıdan düşen anlar canım. Gayet içten söyledim zaten. Seni o kadar iyi anlıyorum ki... Ama malesef kendimize kendimizden başka yardımcı olacak hiçbirşey yok. O nedenle dua sadece... İçten dua edebilirim kırık kalplere...Bende onu yapıyorum en azından..

Back
X