Bosanma sebebi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aklim cok karisik
Bu sebep den de bosanilirmi diye dusunuyorum.
Kisa kesmeye calisacagim.

9 senedir evliyiz. Ben yurtdisinda dogdum buyudum, kendisi Istanbul da. El bebek gul bebek buyutuldu tek erkek. Hayatinda hic calismamis biz evlenmeden 1 sene önce benim zorum ile 1 sene calisti.
Evlendik yurtdisina geldi. Malesef akilsiz kafam, okulu birakip calismak zorunda kaldim 1 sene. Sonra oturum aldi m dil kursuna basladi, sansa tanidik biri yaninda calismaya basladi.
2.senemizde Ilk cocugumuz oldu.
Lohusa iken beni cok uzdu, uyumayan oglum vardi ama o konular suan gereksiz.
5.senemizde ikinci cocugumuz oldu.
Issiz kaldi dogum yapinca. Is aramak yerine 2 sene issizlik maasi hakkim var dedi evde kaldi.
Bu arada ne dil konusunda gelistirdi kendini ne meslek Alma derdi vardi. Ben hem calisiyor hem cocuklari getir gotur yapiyorum krese. 16 gibi evde olup kostur kostur Yemek, temizlik. Sonra cocuklarla ilgilen uyut fasli yaparken kendi ben demezsen birsey yapmazdi. Cocuklari yatirmadan kahveye gider 23 de bilemedin gece yarisi gelirdi.
Cocuklar buyudu okula gidiyor buyuk, ders, okul sonrasi aktiviteler, toplantilar Bende. Kucuk ile de hala hersey Bende.

Beyimizin hala tek ilgisi kahve ve Mac. Artik canima tak etti. Hicbir sorumlulugu yok. Ben ekstra mesaiye kalim izin gunum olsa bile is yeri cagrirsa gidiyordum. Haftasonlari bile.
Ben bizim icin cabalar iken ondan hicbir katki gormemek deli ediyor beni. Defalarca konustum. Kendi birsey demiyor

En son dun. Isten ciktim cocuklari annemden almaya gittim. Orda kaldilar annem bakti. 16da geldim Eve. Sabah calistirdigim bulasik makinasini hala bosaltilmamis ve kendi yediklerinin bulasigini gorunce, bari bulasigi kaldirsaydin dedim diye tartisma cikti. Sesini yukseltme dedikce cocuklarin yaninda Devam etti. Kucuk basladi aglamaya anneme bagirma diye. Daha 4 yasinda. Cok korktu. Gozu birsey gormuyor Devam ediyor bagirmaya.
Sabaha kadar uykuda 3 defa agladi kuzum.

Aksam da artik biktim bosanmak istiyorum dedim. Sen bilirsin dedi okadar. Bugun de hic bahsetmedi birsey den ben isten gelince. Gerci yine kahvede Mac izliyor..
Çalışmayan bir eş.. Bende senelerdir uğraştım ve sırf rahatı için en son ihanete uğradım nereye kadar taşıcaz sırtımızda? Bence yapmayın okadar pişmanım ki.. Hayata bir kere geliyoruz ve karısına çocuğuna ekmek getirmeyen adam adam değildir

bana çokkk verici geldiniz

klasik işsizlik maaşı ile yaşayım mantığında olan bir arkadaş

zira eğitimi vs olmadığı için ağır işlerde çalışarak alacağı paranın bir tık altı zaten siz de kazanıyorsunuz bu nedenle yeterli fikrinde

buraya kadar çok garip değil zira sosyal aktivitesi kahve olan bir yurdum erkeği işte (buralarda kahveler azaldı Danimarka da hala aktif mi)

ama neden çocuklara anneniz bakıyor siz alıyorsunuz götürüp getiriyor ders yaptırıp yemek bulaşık vs vs yapıyorsunuz

yani eşim evde olsa tüm bu işleri o yapmalı

adam evde ise evde yapılması gereken her şeyi yapar yapmalı

örneğin o evde ise neden yemek yapmasın ki

Çalışma hayatını sevmiyor adam orası kesin.
Eee bari çocukların peşinde koştur, ya da ev işlerinde dört dolan dimi?
Hiç birini yapmayacaksan ne işinvar hayatımda?
Doğrusunuz..
Bir de utanmadan alttan almıyor paşa sen bilirsin haa..

İyiymiş..

Sen zaten evli degilsin ki? Yani bosansan gayet cocuklarinla bu hayati gecindirir kendinize bakarsin. Degermi gencligine? Birak defolsun ne hali varsa görsün

Ikinci doguma kadar 4 sene calisti kizlar. Tam anlatamadim galiba o kismi veya gozden kacti. Oturumu alinca 1 sene sonra ise basladi. Ikinci dogum vakti 4 senesi doldu ve is yeri kapatildi. Ozamanlar bulasigi hallederdi. Ama zaten yapmasi gerek. Ben hem okul /staj /ev /cocuk bitik halde oluyordum.
Ikinciden sonra herseyi bosladi.
Sunu yapar misin, sofrayi ben kurdum sen kaldir diyince beyimize dokunuyordu.
Yok annem misin, cocuk muyum ben ne yapmam gerektigini söylüyorsun. Soylemesem yapan yok.

Gecen belim tutuldu 3gun baya dinlendim ama ev isi Yemek eksik etmedim.
Neymis ben kac gun yatmisim o birsey dememis. O halde bile beslenme hazirladim sabah, cocuklari kaldirdim hazirladim. Kendi evden cikmadan 30dk önce kalkar hazirlanir.
Yazdikca sinir oluyorum.

Annem kavgali oldugumuzu biliyor. Kucuk kizim soylemis. Bugun noldu cozdunuzmu dedi. Dedim dava actim. Bana dedigi aklini kayip ettin herhal

Ikinci doguma kadar 4 sene calisti kizlar. Tam anlatamadim galiba o kismi veya gozden kacti. Oturumu alinca 1 sene sonra ise basladi. Ikinci dogum vakti 4 senesi doldu ve is yeri kapatildi. Ozamanlar bulasigi hallederdi. Ama zaten yapmasi gerek. Ben hem okul /staj /ev /cocuk bitik halde oluyordum.
Ikinciden sonra herseyi bosladi.
Sunu yapar misin, sofrayi ben kurdum sen kaldir diyince beyimize dokunuyordu.
Yok annem misin, cocuk muyum ben ne yapmam gerektigini söylüyorsun. Soylemesem yapan yok.

Gecen belim tutuldu 3gun baya dinlendim ama ev isi Yemek eksik etmedim.
Neymis ben kac gun yatmisim o birsey dememis. O halde bile beslenme hazirladim sabah, cocuklari kaldirdim hazirladim. Kendi evden cikmadan 30dk önce kalkar hazirlanir.
Yazdikca sinir oluyorum.

Annem kavgali oldugumuzu biliyor. Kucuk kizim soylemis. Bugun noldu cozdunuzmu dedi. Dedim dava actim. Bana dedigi aklini kayip ettin herhal
Birde olumlu taraflarını yazar mısınız? Her gece 11 de gelen çalışmayan, hiçbir ile yaramayan bir adam gibi anlatmışsınız. Bu durumda herkes boşanın der.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X