basta planımız benm okulu bitirmemdi zaten ailemde bu sartla verdi beni.onlarda bir ton söz verdiler beni istedkleri gün merve artk bizim kızımız merak etmeyin diye.Sonrasında da güzeldi hersey gelirdi kaynanam ilgilenirdi arardı sorardı,ne zaman hamile kaldıgımı ögrendi değişti kadın görümcemde etkiliyo onu biliyorum çünkü ne alsam aynısını gidip alan bi tip.Bebeğimizde planlı olmadı bende kist var ve ilaç kullanıyordum doktor bana ilacı bırak cocugun olmaz zaten dedi ve bıraktım aldırmayı cok dusundum ama yapamadım.Normalde benim eşim cok mantıklı birisidir anlayışlıdır ama neden böyle yaptı bende bilmiyorum.Durumları olmasa tamam dicem yardım etmesinler ama birden böyle davranmalarını anlamıyorum.Ben saygımda kusur etmedim hiç onlara ama koskoca kadın aglayarak oglunu aradı ve iftira attı resmen bana,geliyorum kapıya beni içeri almıyo dedi.eşimde bana patlıyo haliyle.aileme haber verirsem geri dönüşü olmaz bi daha o yuzden bıkac gun beklemeyi düşünüyorum.ailem bana her zaman sahip cıkarlar bebegimede bakarlar ama ben yuvamın yıkılmasını istemiyorum.bebegim biraz buyusun banka sınavlarına hazırlanıp kendi paramı kazanıcam zaten ama bu dönemde bana böle yapmaları üstelik eşimin böyle laflar etmesi mahvetti beni ne yapacagımı bilmiyorum.