canım öncelikle bebeğini ALLAH bağışlasın

birde eşinin açısından düşün bebeğine günlük yazıyorsun ve doğal olarak babasının ailesinin yaptığı kötü şeyleri yazıyorsun...
yani bi nevi doğmamış bebeğine babasının ailesini kötülüyorsun eşinin gözünde...
olmamış bebeği dolduruyormuşsun gibi görmüştür eşin...erkekler genelde böyle kestirmeden düşünür o yüzden biraz sakin ol...
ayrıca kayınvalide zaten problemli bi insan ne diye evime gelin diye sürekli ısrar ediyosun?
bebeğin doğunca büyütmenden beslemene kadar herşeye karıştığı zamanda neden çok sık geliyorlar dersin alıştırma en başından,gelmemeleri daha iyi senin için...
eşin anasına babasına güvenerekmi çocuk yaptıki para vermedikleri zaman darılıp küsüyorsunuz?
milyarder olsalarda bakmak zorunda değiller size eşin artık aile olmuş bence önce bunu kavraması gerekli...
işine gelmeyince o çocuğu doğurma anana git diyemez sana geçti bolu pazarı bunu aynen söyle ona...
eşinin ailesi senin için boşanma sebebi olamaz çünkü ailesiyle problemleriniz ortak gibi oda senin kızdığın şeylere kızıyor sonuç itibariyle...
kendine bir süt ısıt uzat ayaklarını aç tv yi ohhh misss gibi anne olmak için 1.5 yıldır mücadele veriyorum...
o çocuğu doğumanı istemiyorum diyen kocanı çok ayıplıyorum üzmesin seni...
bedeninde taşıdığın mucizenin anlamını kavrasın birazcık o eşin...