- 1 Haziran 2017
- 100
- 106
- 18
- 36
Burda cocukla ne niyetle konusulduğu falan önemli seyler. Yapılan hoş demiyorum. Bir sürü aile içi şiddet taciz gibi meseleler öğretmenler sayesinde ortaya çıkıyor. Mesajlaşması hoş değil ama velilerin de orda burda sanki adam tacizciymiş gibi anlatıp durmaları hş değil.Iyi de adam artık evliliğini zedelemeye başlamış.
Karısıyla evdeki 10 aylık kızıyla yeterince vakit gecirmeyip ogrencileriyle 4 5 saat boyunca mesajlasmak nedir ne tür bir yardimdir?
Üstelik bu kadar uzun mesajlasmak çocukları iyice telefon bağımlısı haline getirmez mi ?
Öğrencisini bu kadar düşünen öğretmen sorunu kısaca çözer ve konuyu kapatır bu denli sakız gibi uzatmaz.
Ben velilerin çok da doğru davranmadığını düşündüm. Orda burda öğretmen hakkında konuşmaları yanlış. Adama gidip çocugumun derdi ne hocam deyip çözmeye calışacakları yere mesajlarda kanıt yokken adam tacizci gibi onurunu zedelemişler. Öğretmenle müdürle halledilmesi gereken konular bunlar bence.Iyi de adam artık evliliğini zedelemeye başlamış.
Karısıyla evdeki 10 aylık kızıyla yeterince vakit gecirmeyip ogrencileriyle 4 5 saat boyunca mesajlasmak nedir ne tür bir yardimdir?
Üstelik bu kadar uzun mesajlasmak çocukları iyice telefon bağımlısı haline getirmez mi ?
Öğrencisini bu kadar düşünen öğretmen sorunu kısaca çözer ve konuyu kapatır bu denli sakız gibi uzatmaz.