O gelgitler normal. 8 sene oldu benim. Hala ara ara gel gitlerim oluyor. Bazen bir film, bir düğün, bir şiir, bazen de bir müzik ya da bir romanda okuduklarım gözyaşlarımı akıtıyor. Ama onun bana yaşattıkları o izlediğim filmdeki ya da okuduğum romandaki gibi güzel duygular değildi aslında. Gerçekler öyle değildi, agladiklarim öyle olmasını istediğim seyler aslında, biliyorum. Yaşayamadıklarım aslında ağladiklarim.
Senin yaptigin en doğrusu idi, bunun muhasebesini yapma artık. Kendini sorgulamayı birak. Yaralar kabuk bağlasa da ara ara ayni yerden kanıyor, bu da normal. Hepimiz yaşıyoruz bunu.
Kendimden bir örnek veriyim: her temmuzu oğlum babasıyla geçiriyor. Bu temmuzu babası, sevgilisi ve sevgilisinin oğluyla birlikte geçirdi. Birlikte tatile gittiler. İlk ogrendigimde yüreğim cız etti. Insanin ciğeri yanar mi, yanıyormuş. Unuttum, düzeldim, iyileştim diye düşünürken, ben de kötü oldum ilk ogrendigimde, hala iyileşmemisim dedim. Diyeceğim o ki gel gitler yaşaman çok normal. Duygularına engel olma, bırak aksın gitsin.