Boşanma sonrası boşluk

Seffaf34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2019
532
986
53
2 hafta önce davam vardı ve boşandık. Ama ben kendimi halen tuhaf hissediyorum. Alyansımı malum şahıs geri istemişti ve vermiştim. Şimdi ise parmağımdaki boşluğu bile hissediyorum. Kesinlikle kafam çok rahatladı, huzurluyum hiç olmazsa, evden ayrıldım arkadaşımda kalıyorum 2 buçuk aydır yani ona ev arkadaşı oldum ama bazen oh ne iyi oldu bir pislikten kurtuldum diyorum sonra ama çocuğum olsun çok isterdim, keşke çocugu olsaydı bari diyorum. Yaş 31. Ara ara kalbim acıyo ama sevdiğimden falan değil çok net eminim nefret ediyorum. Ama gelecek korkusu sarıyor bazen of ne biliyim boşanmış arkadaşlar beni anlar. Ne zaman ve nasıl geçicek, tavsiyelerinize çok ihtiyacım var.

Daha çok gençsiniz. Önce kendinizi bir toparlayın. Sonra yine aşık olursunuz. Çocuğunuz da olur inşallah hayırlısı ile. Acele etmeyin.

31 yaşinda daha hiç evlenmemis bir suru kadin var. Elbette siz de yeniden evlenip cocuk sahibi olabilirsiniz geç kalmadiniz, gelecek icin bu kadar endiselenmeyin.
Gecmis olsun.

Daha cok yeni bu durum bu hisleri yasamaniz cok normal. Cocugunuz olmamis bence daha iyi cunku onlar bu durumlardan fazla fazla etkileniyorlar. Zamanla hayatiniza yeni birileri girdikce bu hissiniz azalacaktir. Hayirli insanlarla karsilasmaniz dilegiyle :)

Geçiyor merak etmeyin :) henüz çok taze.
Zaman'a ihtiyaç var... acınız geçiyor daha doğrusu o boşluk geçiyor.. her şey düzene giriyor. hayatınıza başka biri giriyor ve belki evleniyorsunuz :)
Sorun etmeyin :)

Derdim yeniden evlenmek değil güven çünkü çok başa bela bişiymiş. Evlenmeden önce hersey çok iyiyken evlendikten sonra herhalde ben körmüşüm dedim. Tek isteğim çocuktu. Onu da kaybettim. Sonra da kötü giden evliliğe hiç cesaret edemedim çocuk doğurmaya. Hoş adam son 6 ay yanımda bile yatmıyordı ya.

Pislikten kurtuldum dediğinize şükredin bence isteyipte kurtulamayan çok kadın var

Öyle Bi kafama işlediki ruh hastası deli olduğumu, halen psikolog yolu tutuyorum. O da çok taze geçmicek diyor. Gram üzülmüyorum o mahluktan ayrıldığım, hayallerime üzülüyorum,salaklığıma,saflığıma,onu koluma takıp kocam diye gezdiğim, annemin ölümünden sonra beni evden kovmalarına, yaşadıklarıma üzülüyorum. Yoksa biliyorum kambur gitti sırtımdan yüküm gitti. Adamda aile olma niyeti yok yani çekirdek aile. Adam çocuk bile hiç istemedi, cok afedersiniz cinsellik nerseyse yoktu, tek derdi ablasına gidelim onlar bİe gelisn. Böyle aile okunuyordu onun gözünde. Ağladım anlamadı, sustum anlamadı, o yokmuş GB yaşadım anlamadı. Kendime yediremiyorum şimdi niye daha önce kangren olmuş parmağı kesmemeişim di yoru.

Daha 31 yaşındasın ve hayat yeni başlıyor :) Alyansı bile isteyen bir adamın ne kadar pislik olabileceğini tahmin edebiliyoruz. Keşke vermeseydin, satıp yerdin parayı :)

Neyse, sen ondan kurtulduğuna sevin ve hayat neşeni kaybetme. Daha erken yaşın ve sen de mutlu bir aile kurabilirsin gelecekte. Ama bunun için güçlü olman, geçmişten ders alman gerekli. Unutma öyle hayattan bezen, sürekli olumusz bakıp mızmızlanan insanlara kimse saygı duymaz..

Sen güçlü ol, dik dur gerisine Allah kerim..

Canım çokk güzel ki çokkk gençsin, yeniden de seversin, mutlu da olursun ve çocuğunda olur. Şu an için duyguların çokkkk normal. İçinde bişe kalmamış iyi ki de öyle, hayata adapte olman daha kolay olucak.

Olur kuzum bozlukta olur ,uzuntude ,uzaklara da dalarsin hatta bosanmayana da ozenirsn kolay degil yasanmisliklar var her saglikli insan gibi uzulursun...mesele bunlarin kalici olmamasi gececegini kendine hatirlat olan oldu yapacak birsey yok eminim elinden gelen çabayı gostermissindir ama buna ragmen bitmistir daha iyi biriyle evlenirsin ilerde omur boyu yasini tutacak degilsin kiymet bilseydi bosanilmazdi degil mi aklini kullan cunku duygusalligin asirisi zararli ...gecicek hiic uzulme kalbin isinicak.bosluklar dolucak biraz zaman

Ne iyi geldiniz bilio musunuz, teşekkür ederim.,

senin yaşındakiler evlenmiyor bile.. tabiki zor kolay değil ama bak ne güzel arkadaş bulmuşsun.. kendine zaman ver.. zaman herşeyin ilacı....

İlk başta böyle hissetmen çok normal. Hepsi geçecek üzülme. Sakın yolundan da geri adım atma. Çok güzel günler göreceksin. Ben boşanalı 3 yıl oldu, ilk bir yıl çok üzüldüm çok zor günlerdi. Ama şimdi nişanlıyım, bir kaç aya evleniyorum. İyi ki boşanmışım diyorum, çünkü hayatımdaki insanı tanıyamayacaktım. O kadar mutlu ve huzurluyum ki, çünkü harika bir kocadan çocuk sahibi olacağım için her gün şükrediyorum. İnan çocuk olsa yeni insan girdiğinde hayatına çok zorluk çekersin. Çocuk olmadığına şükret ve bugünleri atlatınca iyi ki diyeceksin hep.

3 yıl oldu hala geçmedi çok şey atlattım birşey dışında

3 yıl oldu hala geçmedi çok şey atlattım birşey dışında
Geçmedi mi, gecsin ama ya. Allah yardım etsin bu durumdaki bütün kadınlara. İçine ettikleri hayatımızla ayakta durmaya çalışıyoruz, umarım Allah ta sorar bunları. Boşanmanın bile iyisi kötüsü oluyormuş, psikpljimize bu kadar ettrmeseydk keşke

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…