Pislikten kurtuldum dediğinize şükredin bence isteyipte kurtulamayan çok kadın var2 hafta önce davam vardı ve boşandık. Ama ben kendimi halen tuhaf hissediyorum. Alyansımı malum şahıs geri istemişti ve vermiştim. Şimdi ise parmağımdaki boşluğu bile hissediyorum. Kesinlikle kafam çok rahatladı, huzurluyum hiç olmazsa, evden ayrıldım arkadaşımda kalıyorum 2 buçuk aydır yani ona ev arkadaşı oldum ama bazen oh ne iyi oldu bir pislikten kurtuldum diyorum sonra ama çocuğum olsun çok isterdim, keşke çocugu olsaydı bari diyorum. Yaş 31. Ara ara kalbim acıyo ama sevdiğimden falan değil çok net eminim nefret ediyorum. Ama gelecek korkusu sarıyor bazen of ne biliyim boşanmış arkadaşlar beni anlar. Ne zaman ve nasıl geçicek, tavsiyelerinize çok ihtiyacım var.
2 hafta önce davam vardı ve boşandık. Ama ben kendimi halen tuhaf hissediyorum. Alyansımı malum şahıs geri istemişti ve vermiştim. Şimdi ise parmağımdaki boşluğu bile hissediyorum. Kesinlikle kafam çok rahatladı, huzurluyum hiç olmazsa, evden ayrıldım arkadaşımda kalıyorum 2 buçuk aydır yani ona ev arkadaşı oldum ama bazen oh ne iyi oldu bir pislikten kurtuldum diyorum sonra ama çocuğum olsun çok isterdim, keşke çocugu olsaydı bari diyorum. Yaş 31. Ara ara kalbim acıyo ama sevdiğimden falan değil çok net eminim nefret ediyorum. Ama gelecek korkusu sarıyor bazen of ne biliyim boşanmış arkadaşlar beni anlar. Ne zaman ve nasıl geçicek, tavsiyelerinize çok ihtiyacım var.
Ne iyi geldiniz bilio musunuz, teşekkür ederim.,Olur kuzum bozlukta olur ,uzuntude ,uzaklara da dalarsin hatta bosanmayana da ozenirsn kolay degil yasanmisliklar var her saglikli insan gibi uzulursun...mesele bunlarin kalici olmamasi gececegini kendine hatirlat olan oldu yapacak birsey yok eminim elinden gelen çabayı gostermissindir ama buna ragmen bitmistir daha iyi biriyle evlenirsin ilerde omur boyu yasini tutacak degilsin kiymet bilseydi bosanilmazdi degil mi aklini kullan cunku duygusalligin asirisi zararli ...gecicek hiic uzulme kalbin isinicak.bosluklar dolucak biraz zaman
İlk başta böyle hissetmen çok normal. Hepsi geçecek üzülme. Sakın yolundan da geri adım atma. Çok güzel günler göreceksin. Ben boşanalı 3 yıl oldu, ilk bir yıl çok üzüldüm çok zor günlerdi. Ama şimdi nişanlıyım, bir kaç aya evleniyorum. İyi ki boşanmışım diyorum, çünkü hayatımdaki insanı tanıyamayacaktım. O kadar mutlu ve huzurluyum ki, çünkü harika bir kocadan çocuk sahibi olacağım için her gün şükrediyorum. İnan çocuk olsa yeni insan girdiğinde hayatına çok zorluk çekersin. Çocuk olmadığına şükret ve bugünleri atlatınca iyi ki diyeceksin hep.2 hafta önce davam vardı ve boşandık. Ama ben kendimi halen tuhaf hissediyorum. Alyansımı malum şahıs geri istemişti ve vermiştim. Şimdi ise parmağımdaki boşluğu bile hissediyorum. Kesinlikle kafam çok rahatladı, huzurluyum hiç olmazsa, evden ayrıldım arkadaşımda kalıyorum 2 buçuk aydır yani ona ev arkadaşı oldum ama bazen oh ne iyi oldu bir pislikten kurtuldum diyorum sonra ama çocuğum olsun çok isterdim, keşke çocugu olsaydı bari diyorum. Yaş 31. Ara ara kalbim acıyo ama sevdiğimden falan değil çok net eminim nefret ediyorum. Ama gelecek korkusu sarıyor bazen of ne biliyim boşanmış arkadaşlar beni anlar. Ne zaman ve nasıl geçicek, tavsiyelerinize çok ihtiyacım var.
3 yıl oldu hala geçmedi çok şey atlattım birşey dışında2 hafta önce davam vardı ve boşandık. Ama ben kendimi halen tuhaf hissediyorum. Alyansımı malum şahıs geri istemişti ve vermiştim. Şimdi ise parmağımdaki boşluğu bile hissediyorum. Kesinlikle kafam çok rahatladı, huzurluyum hiç olmazsa, evden ayrıldım arkadaşımda kalıyorum 2 buçuk aydır yani ona ev arkadaşı oldum ama bazen oh ne iyi oldu bir pislikten kurtuldum diyorum sonra ama çocuğum olsun çok isterdim, keşke çocugu olsaydı bari diyorum. Yaş 31. Ara ara kalbim acıyo ama sevdiğimden falan değil çok net eminim nefret ediyorum. Ama gelecek korkusu sarıyor bazen of ne biliyim boşanmış arkadaşlar beni anlar. Ne zaman ve nasıl geçicek, tavsiyelerinize çok ihtiyacım var.
Geçmedi mi, gecsin ama ya. Allah yardım etsin bu durumdaki bütün kadınlara. İçine ettikleri hayatımızla ayakta durmaya çalışıyoruz, umarım Allah ta sorar bunları. Boşanmanın bile iyisi kötüsü oluyormuş, psikpljimize bu kadar ettrmeseydk keşke3 yıl oldu hala geçmedi çok şey atlattım birşey dışında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?