Boşanma sonrası eski eşin çocukları tatilde yanına alması

Sakın yüz verme. Velayet sende sonuçta, görüş günlerinde alıp almamak onun sorumluluğunda..
Annesi babaya bırakacak diyor mu protokolde? Hayır !

Ayrıca sana kızıp dava açamaz, çünkü sen çocukları göstertmem demiyorsun. Biz buradayız, ikametgahımızdan çocukları gel al diyorsun
Paşa paşa alacak..

Bizde farklı şehirlerdeyiz 4-5 saat. Bana da işim yoğun ,çocukları getiremem gel sen al demişti
Veya 3 hafta daha bekle öyle getireyim demişti.
Benimde cinlerim tepeme çıktı, icra yoluyla mı alayım çocukları dedim
Kavga kıyamet koptu tabi aramızda , tehdit etmişim onu diye.. 1 hafta sonra getirmişti.

Görmek isteyen gelir alır. Velayet sende. Almasa, görmese de olur o. Senin onun adresine teslim etme gibi bir zorunluluğun yok. Bunun pazarlığı da olmamalı.
Bu adamla işin zor, Allah yardımcın olsun

İkiniz de çocuklarınızı düşünmeden farklı şehirlerde yaşamaya başlamışsınız. Siz evinizde kalmışsınız babaları başka şehre gitmiş yanlış anlamadıysam. İşimden izin alamam demiş, gerçek ya da uyduruyor sizi kullanmaya çalışıyor belki de. Olan iki çocuğunuza olacak. Hadi bu sefer ite kaka gelip aldı, bir sonraki alma gününde de işyeri izin vermiyor diyecek. Babalarıyla görüşememek çocukların hatası değil ama bedeli onlar ödeyecek. Tabi haklısınız, çocukların düzeni okulu arkadaş çevresi vs değişmesin ama adam başka şehre giderken hiç konuşmadınız mı bunları? Niye iki çocuğundan uzak bir yerde yaşamaya başladı?

İmkansız benim için 20 saate yakın yolu iki çocukla yapamam

Babasının uşağı mı varmış? Görmek isteyen gelir alır paket servis mi bu? Bende de bı benzeri var cekişmelideyiz babanesine götürde görsün torununu diyor babanesi de beni her yerden engellemiş yuzsuzler çocuğu senden alcam diye de tehditler klasik dava acamaz açarsa siz de çocuğunu almaya bile üşenen bir baba bu diyin yeterli!

Benim arkadaşım

Gidecekleri zaman kendi goturuyor, baba da donuste geri getiriyor. Boylece esit oluyor. Ama onlarin mesafe max 2 saattir.

Sizde 20 saat cok, yetiskine cok, cocuga daha cok, bir hafta icin cok zor. Babalari istiyorsa ucak bileti ayarlamali yoksa sizin cocuklarla gideceginiz bir mesafe degip bence.

Kendisi daha boşanmadan farklı şehirde çalışiyordu zaten. İki ayda bir gelip çocukları görüyordu

Adam ya çocukları almamak için bahane yapıyor ,ya da programa sizin de dahil olmanızı istiyor..çocuklari ona götürmeniz için bir yükümlülüğünüz yok,rahat olun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…