Boşanma sonrası hemen sevgili yapmış

bahtsizbedevi1424

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2022
14
-4
1
30
Merhaba 24 yaşında memurum oğlum var 3 senelik evliydik 8 aydir ayriyiz 2 aydir da resmî olarak boşandık . Evliyken bi kaç kez travesti ile aldatmasini yakaladım ve guvenim bitti gelgitlerle dava açtım ve boşandık dava sürecinde hep kin kustu çocuğuyla ilgiliydi anlasmaliya dondu boşandık beni sevdiğini sanmışım adam hemen sevgili yapmış . Ben en azından çocuk icin pişman olsun isterdim hatalarını bilsin barışmak istesin diye sevgilisi oldugunu duyunca sok geçirdim kendime gelemiyorum agliyorum moralim çok bozuk . Nasıl asarim bu durumu . Bir de çocukla ilgili 2 3 günde bir mesaj atardı böyle birine artık cevap vermeyeyim dimi hiç mi sevmemis hemen birini bulmuş sözde bosanirken hayatimi mahvettin psikolojim bozuk diyordu ama belli ki gayet keyfi yerinde

Merhaba 24 yaşında memurum oğlum var 3 senelik evliydik 8 aydir ayriyiz 2 aydir da resmî olarak boşandık . Evliyken bi kaç kez travesti ile aldatmasini yakaladım ve guvenim bitti gelgitlerle dava açtım ve boşandık dava sürecinde hep kin kustu çocuğuyla ilgiliydi anlasmaliya dondu boşandık beni sevdiğini sanmışım adam hemen sevgili yapmış . Ben en azından çocuk icin pişman olsun isterdim hatalarını bilsin barışmak istesin diye sevgilisi oldugunu duyunca sok geçirdim kendime gelemiyorum agliyorum moralim çok bozuk . Nasıl asarim bu durumu . Bir de çocukla ilgili 2 3 günde bir mesaj atardı böyle birine artık cevap vermeyeyim dimi hiç mi sevmemis hemen birini bulmuş sözde bosanirken hayatimi mahvettin psikolojim bozuk diyordu ama belli ki gayet keyfi yerinde
Canım benim sakın morelini bozma.Allah büyük.Evet zorlu ve yıpratıcı bir süreç bende bu sürecin içindeyim.Ama sabretmekten başka bir çaremiz yok.Emin ol birgün eski eşine karşı hiç bir şey hissetmeyeceksin.Bol bol dua et bir gün feraha çıkarsın İnşallah 🙏🏻

Erkekler ne yazık ki biz kadınlar gibi düşünmüyor.Uçkuruna düşkünler.Onlar için pekte sıkıntı olmuyor boşanmak.Bazı tecrübeli kadınlarımız boşuna demiyor kız okumalı ve evliliği gözden geçirmeden bebek yapılmamalı.Olan kadına oluyor ne yazık ki.

Çocuk olunca çok zor geliyor en azından hemen kari görüp oglunu unutmasini beklemiyordum
Adam gibi eş olsaydı travestiye gitmezdi demekki iyi bir baba da değilmiş.
Takmayın çocuk için arar yada yazarsa az ve öz muhatap olun.
Işiniz var yaşınız genç tekrar sevip sevilirsiniz kurtuldugunuz için şükredin bence.

Ablacim senin derdin cocuk mu adam mi? Bosanmisssiniz herkes tabii ki yoluna bakar, ustelik bu adam sizi aldatmis hala barismak isteseydi diyorsunuz demekki evliligi surdurme isteğiniz varmis, o zaman niye bitirdiniz?

Cocukla ilgili durumda da tabii ki mesajina cevap verin sapla samani karistirmayin, cocugun babasi ile olan iliskisi sizin icinde olduğunuz duygusal ve ruhsal durumdan bagimsiz...

Sizin gibi çok seven ve her an affetmeye tamir etmeye hazır birini mahkemeye sürükleyen ve dava sürecinde kin kusan adamın sizi sevdiğini düşünmenizi sağlayan şey nedir?

Tabiki de hayatını mahvettiniz , şapşik olmayın. Evde hizmetçisi , yoklukta yatağını sıcak tutacak, aile babası sıfatını veren bir kadın varken dışarda travesti keyfisi başkaydı, şimdi o kadar da tadı kalmadı. Sıradan bir eylem artık, az daha takılır sonra rutine biner . Konfor alanından zorla çıkarılmanın hezeyanları imiş onlar, yorgan gitti kavga bitti tabi.

Algı problemi değil hanimefendi . Boşanma sonrası çocuk icin hem anne hem baba olabilmek o duygusal boslugu tamamlayabilmek üzücü ileriyi dusununce de zor geliyor . Tabi ki insan biraz daolsa seviyorsa kolay adapte olamıyor . Nasıl bunu aşabilirim gecici mi demek istedim zaten başka sevgili yapan adamla hiç isim olmaz bitti demekki hala ayni hatalari ders almayacak yapacak biri

Algı problemi değil hanimefendi . Boşanma sonrası çocuk icin hem anne hem baba olabilmek o duygusal boslugu tamamlayabilmek üzücü ileriyi dusununce de zor geliyor . Tabi ki insan biraz daolsa seviyorsa kolay adapte olamıyor . Nasıl bunu aşabilirim gecici mi demek istedim zaten başka sevgili yapan adamla hiç isim olmaz bitti demekki hala ayni hatalari ders almayacak yapacak biri
Neden hem anne hem baba olasınız ki, babası hayatta?
Adam travestiyle aldatmış sizi, ders alsa mideniz alacak mı gerçekten?

Bence siz adamın ruhsal duygu sevgi durumlarına ve size yansımalarını bundan sonra evladına iyi bi baba olup olmayacağına degil hemen sevgili yapmış olmasına mı taktınız? Adı üzerinde eski eş ister hemen yapar ister yıllar sonra bunlarla vakit kaybedip enerjinizi düsüreceginşze kendinize evladının ayırın o enerjiyi umarım bundan sonra hayatınızda güzel hak ettiğiniz değeri verecek insanlar karşınıza çıkar mutlu olursunuz 😉

Back
X