Boşanma sonrası ne kadar sürede toparlandınız?

Kusura bakmayın ama çok hazırlıksız yakalandım ahahahsh . Aman bırakın gitsin, kabahat sizde emzikten kesilmemiş bebekle evlenilir mi ay kusura bakmayın çok özür dilerim. Adam anasına gitmiş ya . Yok artık. Ay sinirim boşaldı birden mazur görün beni.
Kıız katibim, anasına 1 gün (yazı ile bir gün) gidemediği için gece yarısı evin mutfağında ağlayan bir tek hücreliye maruz kalmıştım hatırladın mı dkdjdjdj

Bence nasıl ayrıldığına ve neden ayrıldığına göre değişir. Ben çok haksızlığa uğrayarak boşandım. 1 yıl geçti. O adamı değilde yaşadıklarımı unutamıyorum. Bana yaşattığı kötü hisler bazen ilk gün gibi yakıyor canımı. Sevgim yok fakat alınmamış intikam hissi olur ya. Hani zamanında söylenmemiş bir laf gece yatağında gelir aklına. Ah keşke böyle söyleseydim diye kızarsın kendine. İşte o duygum çok yoğun. Buda zarar veriyor bana. 1 yıl oldu boşanalı ama hala aynı durumdayım. Birde ailemle yaşıyorum. Kendime ait bir evim olsa daha mutlu olurdum gibi hissediyorum. Biraz daha süre geçtikten sonra inşallah başka eve çıkmayı da düşünüyorum. Ama boşanmadan önce her şeyin daha kötü olacağını düşünüyordum öyle olmadı. Düşündüğümden daha kolay her şey

Bence nasıl ayrıldığına ve neden ayrıldığına göre değişir. Ben çok haksızlığa uğrayarak boşandım. 1 yıl geçti. O adamı değilde yaşadıklarımı unutamıyorum. Bana yaşattığı kötü hisler bazen ilk gün gibi yakıyor canımı. Sevgim yok fakat alınmamış intikam hissi olur ya. Hani zamanında söylenmemiş bir laf gece yatağında gelir aklına. Ah keşke böyle söyleseydim diye kızarsın kendine. İşte o duygum çok yoğun. Buda zarar veriyor bana. 1 yıl oldu boşanalı ama hala aynı durumdayım. Birde ailemle yaşıyorum. Kendime ait bir evim olsa daha mutlu olurdum gibi hissediyorum. Biraz daha süre geçtikten sonra inşallah başka eve çıkmayı da düşünüyorum. Ama boşanmadan önce her şeyin daha kötü olacağını düşünüyordum öyle olmadı. Düşündüğümden daha kolay her şey
Gerçekten boşanan kadınların kızgınlığı kendine , bunlara neden katlandım, nasıl böyle gözüm kör oldu . Surda cevabını verip mosmor etseydim. Kendinizi affedin ilk önce, evet bunları yapamadınız o evlilikte ama bundan sonraki hem kadın erkek hem diğer ilişkilerde daha kendini düşünen ve cevabı veren insan olursunuz.

Gerçekten boşanan kadınların kızgınlığı kendine , bunlara neden katlandım, nasıl böyle gözüm kör oldu . Surda cevabını verip mosmor etseydim. Kendinizi affedin ilk önce, evet bunları yapamadınız o evlilikte ama bundan sonraki hem kadın erkek hem diğer ilişkilerde daha kendini düşünen ve cevabı veren insan olursunuz.
Ah ahh. Kendime kızgınlığım zaten. Ona kızamıyorum o öyle bir insandı zaten en baştan. Öğrencisini, velisini, arabasının yerine park eden adamı döven insan karısını mı dönmeyecekti. Daha ilk buluşmada kadrolu olmasaydın tanışmaya gelmezdim demişti. Bunların hepsini evlenmeden bile göre nasıl evlendim ona kızıyorum. Olan oldu artık. Affetmek zorundayım. Çabalıyorum bunun için. Ama bana kazandırdıkları kaybettirdiklerinden fazla. 3. Bir gözüm açıldı artık. Her şeyi farkediyor ve anlıyorum. Üstümden o saflığım salaklığım gitti. Hep dua ediyorum tüm boşanan kadınların Allah yanında olsun inşallah. Hepimiz ummadığımız kadar çok mutlu oluruz inşallah

Canım kimse boşu boşuna boşanma kararı almaz. Demekki artık bişeylerden dolma noktasına geldin ki bu kararı aldın. O gerekçeleri düşün ve kökünden kes at

7 aylık evliyim. Yaşadığım şeyleri kaldıramıyorum. Boşanmak istiyorum, haklı mıyım haksız mıyım onu bile idrak edemiyorum henüz. Dertleşmeye çok ihtiyacım var..

Siz kendinize değer vermedikten sonra , sizin içi yapılabilecek hiç bir şey yok. Siz seçmişsiniz bu yolu . Tutunacak dal aramanız ne kadar aslında kendinize güvensiz olduğunuzu gösteriyor. Bir erkek bir prens , gelip sizi kurtaracak , tutunacak dalınız olsun istiyorsunuz. Çünkü hayatla kendi kendinize basedemiyecek aciz ve yetersiz olduğunuzu düşünüyorsunuz. Of çok üzülüyorum bir yandan da kızıyorum sizin gibi kadınlara. Kendi kızım ve çevremde olan diğer kız çocuklarının böyle olmaması için elimden geleni yapıyorum
👏👏 perfect cevap.
Tutunacak dal demis yaw. Allahim yarabbim🤦🏻‍♀️ Sen kendini sevmiyorsunki. Dala ne ihtiyac var ya. Bi kendine gel. Ben kimim, benim hayallerim nedir? Ben 5 sene sonra nerde olacam vs. Kendini gelistir sonra bakarsin.
O adamdan neden bosandigini unutma.

Merhaba Hanımlar, konuyu görmüşken bir hortlatayım dedim. Şimdi nasılsınız hanımlar? Herşey yolunda mı?

Back
X