- 9 Haziran 2018
- 202
- 198
- 53
- Konu Sahibi Strewbery45
-
İnanır mısınız sevdiğim insan kalmadı annem dışında.o kadar bunaldım ki sorulardan.ağlamaktan mahvoldum bugün.Herşey kabus gibi bir an önce geçsin zamanMalesef dilin kemiği Yok .. İnsanlar konuşurlar ve bir süre konuşacaklar . Abiniz bile böyle diyorsa yoldan geçenler için yapabileceğiniz bir şey Yok . Emin olun zamanla azalacak ve bitecekler , sevdiğiniz insanlarla görüşün , sevdiğiniz şeyleri yapın , yanlış adım atmayın ..
Benimde çocuk falan Yok.ben tazminat nafaka almadan kısa sürede boşanmak İçin böyle tercih ettim sadece kendime takılan çeyrekleri alıp boşandım.ama bu millete bir dert oldu ki anlatamam.yani hepsini Verse dertten ölecek millet.abim uzakta oturuyor o bile bana beyaz eşyayı kaça sattın kime sattın dedi bugün.kaldıki ekonomik durumu çok iyi.bende ben sana sormuyorum maddi konuları sende sorma dedim.nasılsın desen daha iyi dedim.kızdı kapattı telefonu.çok üzdü beni.anlam veremiyorum.zaten kendime üzülüyor gelecek kaygısı yaşıyorum bir de bunlar olunca hepten çöküyorumBen de boşanıyorum bana da en yakınlarım bile para muhabbeti yaptı çünkü Benin çocuğum yok. Boşanan insanlara önce çocuk sonra para sorulur cunku evlilik aynı zamanda ekonomik bir birlikteliktir. İyi niyetliler sizin önünüze bakmanız adına her şeyi alıp gitmenizi isterken kötü niyetliler arkanızdan aptal bir şey alamamış demek için konuşur. Bu bir fırsat aslında kimin ne olduğunu anlamak adına. İyi değerlendirin ve çevrenizi yenileyin. Mümkünse yeni bir cevreye girin ve yeniden başlayın.
Çok haklısın böyle düşünmekte. Damdan düşen halden bilir demişler. Kimse seni anlayamıyordur anlayamaz da. Ailen ve yakınların hem ayrılıp hem her şeyi ona bıraktığını düşünüp sana kızmış olabilirler. Bu senin kararın saygı duymak zorundalar. Gelecegini düşünüyorlardır muhtemelen. Mesela benim bir arkadaşım ayrıldı iki sene önce sadece altınlarını aldı boşandı. Cocuk bundan ayrılmadan meğer bir kıza kafayı takmıs kızla aldıkları evde şimdi o kızla oturuyorlar ve arkadasım bana diyor ki en cektim cefasını o kız sürüyor sefasını. Biz işin içindeyken bazı şeylerden o kadar bıkıyoruz ki gözümüz bir şey görmüyor. Ama bıraktıklarımızla eski eşler hayatlarına bizden kolay başlıyorlar. Para önemli değil gibi geliyor ama gelecegini kurmak adına önemli. Öyle görüyor çevren o yüzdendir.Benimde çocuk falan Yok.ben tazminat nafaka almadan kısa sürede boşanmak İçin böyle tercih ettim sadece kendime takılan çeyrekleri alıp boşandım.ama bu millete bir dert oldu ki anlatamam.yani hepsini Verse dertten ölecek millet.abim uzakta oturuyor o bile bana beyaz eşyayı kaça sattın kime sattın dedi bugün.kaldıki ekonomik durumu çok iyi.bende ben sana sormuyorum maddi konuları sende sorma dedim.nasılsın desen daha iyi dedim.kızdı kapattı telefonu.çok üzdü beni.anlam veremiyorum.zaten kendime üzülüyor gelecek kaygısı yaşıyorum bir de bunlar olunca hepten çöküyorum
Ben mi art niyetli oldum ki anlamadım.Herkes paramın hesabını yapıyor gibi geliyor.4 ay bunları bile zorla aldım.şimdi sanki birileri üstüne konacak gibi saçma bir düşüncedeyim.Kimse de halden anlamıyor.bir iki teselli verip hayatına devam ediyor .herşeyi tek başına atlatıyor insan bu bir gerçekÇok haklısın böyle düşünmekte. Damdan düşen halden bilir demişler. Kimse seni anlayamıyordur anlayamaz da. Ailen ve yakınların hem ayrılıp hem her şeyi ona bıraktığını düşünüp sana kızmış olabilirler. Bu senin kararın saygı duymak zorundalar. Gelecegini düşünüyorlardır muhtemelen. Mesela benim bir arkadaşım ayrıldı iki sene önce sadece altınlarını aldı boşandı. Cocuk bundan ayrılmadan meğer bir kıza kafayı takmıs kızla aldıkları evde şimdi o kızla oturuyorlar ve arkadasım bana diyor ki en cektim cefasını o kız sürüyor sefasını. Biz işin içindeyken bazı şeylerden o kadar bıkıyoruz ki gözümüz bir şey görmüyor. Ama bıraktıklarımızla eski eşler hayatlarına bizden kolay başlıyorlar. Para önemli değil gibi geliyor ama gelecegini kurmak adına önemli. Öyle görüyor çevren o yüzdendir.
Sağolun desteğiniz için baksanıza görmeden bilmeden başkasının yarasına merhem olmaya çalışıyorsunuz vakit ayırıp.burnumuzun dibindekiler bunu yapamıyor malesef.alacağımı aldım çok şükür Allah hepimize güzel günler göstersinAnlamaz canım herkes senin hikayeni dinleyip Kendi hayatına bakar. Bazısı kendine ders çıkarır bazısı oh baksana benim hayatım ondan iyi süperim demek için dinler. Yani insanlar çeşit çeşit. Kimseye bakma. Kendi doğrunda ilerle. Beş sene sonra üzülmeyeceğin seyleri şimdi kendine dert etme. Para konusunda bence bir şey bırakma. Alabiliyorsan al. Aldıysan da böyle devam et. Sen en iyisini bilirsin.
Altında çok birşey olsa bari çok kısmı boşadığım kişide kaldı ona sorsalar en azından bir mantığı olur.Ben en çokta abime alındım sanırım geçen haftadan beri aramadı.İlk boşandığım gün aradı yine takıları sordu benden önce.şimdi evi boşaltıyorum uzaklaştırma kararı bitmek üzere .beyaz eşyayı satıyorum onun parasının bir kısmını o vermişti kaça kime satıyorsun diyor.halbuki demiştim Satıcam ileride evlenecek olursam sizden istemem kendim alırım yine bu para ve gelen altınla diye.yine ısrarla fiyat soruyor.bende azarladım.çokta seviyorum onu.çok üzüldüm böyle olmasınaMillete ne ya altınlardan deli mi ne bu millet dedikodusuz kalırsa ölecekler ben boşanmış birini görsem boşanmasıyla ilgili yorum yapmam bile ne duyduysam duyayım.
Zamanla unutulur daha çok yeniymiş üzülme kafanı dağıtacak şeyler yap imkanın varsa tatile falan çık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?