Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir bakima iyi ama yas faktörüde var iste, insallah benim icinde en hayirlisi olurÇocuksuz olman daha iyi bir daha muhatap olmazsin. Önüne bak. Bekarsin. Çocuk yoksa hiç evlenmemiş say kendini. Benim arkadaşlarimdan ikinciye evlenip çoluk çocuğa karışanlar oldu. Çocuklu olarak boşanınca uvey baba vs derdi olmaz.
Canimm yasadklarimi biliyorsun gec bile kaldim aslinda ama zaman bu zamanmiss cocuk olsaydı da bu adamla ömür gecmezdi, cocugmu alıp cıkmam gerekirdiYapmak istediğin şeylerin hepsi çok iyi fikir ve hepsini de yapabilirsin tatlım, çocuk fikrine karşı hassasiyetini biliyorum ama inan çocuk varken boşanmak daha zor olurdu hem kendini hem çocuğunu düşünmek zorunda kalacaktın ve hayatımdan sildim attım bu adamı diyemeyecektin kopma bir bağ olacaktı aranızda
Bencede cocuk problem iyikide olmamiş arkadaş..çocuk olsaydı belkide keşke çocugum olmadan ayrılsaydım dıyecektınız..çocuk bir bağ ve ömür boyu belkıde aranızdakı ıletişim sebebi..
dolayısıyla ben bu konuda cocugunuz olmadan ayrılmış olmanızı daha sanslı görüyorum..
yaş konusunda problem yok yenı bır evlılgınız oldugunda olur ınsallah bebegınız
Yasin daha cok genc. Universite ikuyan kisiler bu yaslarda evleniyorlar. Hatta daha gec. Cocuk icin 45 yasinda bile olur. Gecen kuzenim 42 yasinda dogurdu. Hayatina bak. Bekardin sen. Kendini de sikma. Su akar yolunu bulur.İs
Bir bakima iyi ama yas faktörüde var iste, insallah benim icinde en hayirlisi olur
Off kiyamam yavruna, birde bunlar var cocuk olunca, siz neden bosanmıstınız, cocuktan sonramı basladi sıkıntılarBencede cocuk problem iyikide olmamiş arkadaş..
Cocuk olunca sorun cok oluyor..
Baba dedigi zaman icin parcalaniyor bir baba cocuguyla yirise iciniz geciyor baba eksikligi ne demk sen bilir misin?
Cocuklarin babasI kalmasi cok zooor....
Herkes cocugunun elinden tutup goturuyor benim kizimin babasi nerde hanii..
Hergun baba diye sayikliyorr..
Cok duskunnn..
Allah kimseyi ne annesiz ne de babasi birakmasin...
Bosanmk kader ama cocuklara cok yazik ne yazikki..
Oooooo canımıniçi bunlar ne ki?
Bazı olayları hatırlamıyorum bile.
Beynimi de yüreğimi de nasıl resetlediysem.
Bazen kardeşim hatırlatıyor da gülüyorum halime.
Ya diyorum niye katlanmışım,kime katlanmışım?
Ben mi yapmışım tüm bunları?
Rabbim öyle büyük ki herşey unutuluyor hem de herşey...
Bende sanırım boşanma sürecine giriyorum. 23 aylık bir kızım var bayram tatili için annemdeyim kızımın baba demesi içimi parçalıyor sanki ona haksızlık ediyorum gibi hissediyorum ondan ayorıyormuşum gibi ama kafamın rahatlığı ve boşanacağım ben bu adamdan dedikten sonra gelen hafifleme hissi apayrı bir olay.Bencede cocuk problem iyikide olmamiş arkadaş..
Cocuk olunca sorun cok oluyor..
Baba dedigi zaman icin parcalaniyor bir baba cocuguyla yirise iciniz geciyor baba eksikligi ne demk sen bilir misin?
Cocuklarin babasI kalmasi cok zooor....
Herkes cocugunun elinden tutup goturuyor benim kizimin babasi nerde hanii..
Hergun baba diye sayikliyorr..
Cok duskunnn..
Allah kimseyi ne annesiz ne de babasi birakmasin...
Bosanmk kader ama cocuklara cok yazik ne yazikki..
İnşallah bende bu günlere gelebilirim
gofretto inşallah bizim içinde hayat güzel olacak buna inanalım
hep yalnızlıktan korkardım bende şimdi onun düşüncesi baya üzüyor
benim kardeşimde yok bazen kendimi çok yalnız hissediyorum arkadaşlarıma koşuyorum ama herkesin kendi düzeni
nereye kadar müdahil olabileceksin
Allah yardımcımız olsun
İlk dönemi bol arkadaşla atlattım, sonra da yoğun bir şekilde görüşmeye devam ettim tabii hepsiyle. Bol gezme, uzun telefon konuşmaları, araba kullanmayı öğrenme, havuz, kitap, yabancı dizi, pilates .. Uzun bir zaman böyle gitti.. Şimdi de 3 gün spor 2 gün dinlenme haftasonu gezme tozma alışveriş le geçiyor zaman. Evde kalmaya zaman bulamıyorum genelde, kaldığımda da ya kitap ya film izleme yine boş durmuyorumzaman çok hızlı geçiyor boşandıktan sonra
![]()
İlk başta dünyanın sonu gibi oluyor onlar için de evet, ama sizin güç kazanmanızla onlar da daha iyi olacaktır. Ailenizin yanında olmanın avantajlarını görmeye çalışın, yalnız olsak daha da çekilmez geçerdi muhtemelen zaman.senin konularını hatırlıyorum, ama avantajın erkenden boşanmak oldu, saçma sapan bir evliliği 4 yıl sürdürdüm he düzelir umuduyla, nede olsa bana şiddet uygulamıyordu aldatmıyordu alkolu kumarı yoktu, toplum olarak bunları iyi sanıyoruz ya, aslında olmaması gereken şeyler bunlar. Yaşım 31 olacak değmeyen bir adamla geçirdiğim yıllarıma üzülüyorum.
Arkadaşlarımın çoğu evli ve bebeli, zaman zaman görşüyoruz ama sık sık görüşme şansımız yok
işi gidip geliyorum, birde pilates yapıyorum, uzun uzun yürüyüşler de iyi geliyor,
başkada yaptığım bişey yok, ailemin durumu kabullenememesi beni daha bir geriyor.
sanki dünyanın sonu geldi modundalar. Ki bu odundan bir şey olmayacağını biliyorlar, en baş söylemişlerdi de ben anlayamadım ahh aptal kafam ahhh
ailemle yaşıyorum sürekli onların tepemde olması da geriyor beni.
Evet 140 m2 evden küçük bi odaya transfer kolay olmuyor. Bana en acı geleni de annemin 'burda ordaki kadar çeşitli yemekler yiyemeyeceksin ama' diye ezilmesiydi. Ama hepsi geçti çok şükür. Çok daraldığımda kendime ait küçük bir ev hayali kuruyorum o daralma hali geçene kadar idare ediyor, sonra yine ailemle olduğuma şükrediyorum. Hiçbir şey o hayatı çekmeye değmezdi benim açımdan...aile ile yaşamak avantaj gibi gözükse de
bizde artık kendi düzenlerimizde yaşamış kadınlar olarak döndüğümüz evde zorlanıyoruz ister istemez
annemle düzenlerimiz farklı ben daha rahat olmak istiyorum onlar sürekli evhamlı
evliyken yaşadığım ev baya merkezdeydi şu an daha uzaktayım var da var maalesef bi sürü sorun
Allah yardımcımız olsun
İlk başta dünyanın sonu gibi oluyor onlar için de evet, ama sizin güç kazanmanızla onlar da daha iyi olacaktır. Ailenizin yanında olmanın avantajlarını görmeye çalışın, yalnız olsak daha da çekilmez geçerdi muhtemelen zaman.
Ben de az çekmedim aslnda 3 yıl bekledim sanki bişey değişecekmiş gibi, tek avantaj boşandığımda 26 yaşında olmamdı. Daha hızlı adapte oldum yeni hayatıma. Sizin de zamanla daha kolaylaşacak her şey, yeni ortamlar edinmeye çalışın. Çok faydası olacaktır.
Evet 140 m2 evden küçük bi odaya transfer kolay olmuyor. Bana en acı geleni de annemin 'burda ordaki kadar çeşitli yemekler yiyemeyeceksin ama' diye ezilmesiydi. Ama hepsi geçti çok şükür. Çok daraldığımda kendime ait küçük bir ev hayali kuruyorum o daralma hali geçene kadar idare ediyor, sonra yine ailemle olduğuma şükrediyorum. Hiçbir şey o hayatı çekmeye değmezdi benim açımdan...
cimri erkekle evlilik sürmüyor kesinliklekendi evi düzeni insan alışıyor tabi,, gerçi ben maddi manevi adamın eksikliğini hissedemedim hem duygularında hem parasında inanılmaz cimriydi.
Siz de inşallahhhkesinlikle genç boşanmak avantaj canım, daha 30 olmadın, ben 31 olacağım ilerisini düşününce bazen çok umutsuz oluyorum. Sen çoğunu atlatmışsın, inşallah daha güzel ikinci bahar yaşarsın,
Gofi geleceğin ne getireceğini kimse bilemez, niyetimiz iyi insanlarla karşılaşmak olsun daima.kesinlikle genç boşanmak avantaj canım, daha 30 olmadın, ben 31 olacağım ilerisini düşününce bazen çok umutsuz oluyorum. Sen çoğunu atlatmışsın, inşallah daha güzel ikinci bahar yaşarsın,