Boşanma sonrası takılar

Bilir kisi kac gram taki tespit etti ise o gunku altinin degeri uzerinden hesaplama yapiliyor, yani gunumuz degerinden, sizin evlendiginiz gunku degerden degil.

Bilir kisi kac gram taki tespit etti ise o gunku altinin degeri uzerinden hesaplama yapiliyor, yani gunumuz degerinden, sizin evlendiginiz gunku degerden degil.
Maalesef bugün gördüm ki hakim boşanma davası itibariyle değer hesaplaması yaptırmış. O da raporunda 2018 değerini hesaplamış 🥴

• Şaşırdım
Reactions: Cac
Faiz işe yaradı mı peki, yani açığı kapatmaya yetti mi? Çocuğa da nafaka da çok az, hiç bir faydası yok oğluma, görüşmüyor da. Oda alacaktım, eğitim harcamasi için köşeye atacaktım. O yüzden çok zoruma gidiyor ve onda bırakmak istemiyorum
Anlaşmaya çalışsanız mı? Ne kadar nafaka bağlandı. Ben anlaştım protokol yaptım. Az ama 2500 lira iki çocuğuma. Birinin kreşine veriyorum tek. Ocak ayında ÜFE oranında artırma da ekledim karara. Siz de ekleyin mutlaka ve ÜFE olsun. Yoksa tekrar artırım davasıyla uğraşmayın. Muhtemelen 5000 olur ocakta ÜFE fazla baya

Maalesef benim de bosanma dilekcesinde yazan rakam kabul edildi. Ben avukatimi gram olarak yazmasi icin defalarca uyarmama ragmen o gidip yine tl cinsinden o zamanki karsiligini yazdigi icin hakim de kac sene sonra ayni miktara hukmetti. 3,5-4 katina cikti oysaki. O zamanin rakami cok dusuktu.
Bendr de aynı durum var fakat avukata da hakim arkadasima da sordum. İtiraz Edip davayı ıslah etmeniz gerekiyor dedi karar tebliginden itibaren 15 gün içinde. Ki bizdeki tamamen hakimin hatası. Çünkü karardan önceki son duruşmada karar verildiği zamandaki kur uzerinden diye ıslah ettik ve hakim kabul etti. sonra da hakim kararı yanlış yazdirdigini üst mahkemeye tekrar ıslah dilekçesi yazmamız gerektigini söyledi.
Ne kadar saçma. Bizim hayatımız hakimin iki dudağı arasında, bari duzgun verseler kararları. Zaten cekecegimizi çekiyoruz

Hanımlar ben de şu an bu konudayım. Çekişmeli olacak gibi eşim anne ve babasının taktıklarını vermek istemediğini söyledi. Anlaşmalı durumunda bunu kbul edip, hediye olarak takılıp bozdurulan 7 bileziğimi isteyeceğim. Ama onlardan da 4 ü benim tarafımdan olduğundan 4 ünü vereceğini söylüyor. Bu yüzden çekişmeliye gidecek. Resmen pazarlığa döndü.

Hanımlar ben de şu an bu konudayım. Çekişmeli olacak gibi eşim anne ve babasının taktıklarını vermek istemediğini söyledi. Anlaşmalı durumunda bunu kbul edip, hediye olarak takılıp bozdurulan 7 bileziğimi isteyeceğim. Ama onlardan da 4 ü benim tarafımdan olduğundan 4 ünü vereceğini söylüyor. Bu yüzden çekişmeliye gidecek. Resmen pazarlığa döndü.
Anlaşmalı boşanmaya çalışın yıpranırsınız yıllar sürer. Çekilmeli de 5 dakika da kurtuluyorsunuz hayatınızdaki toksikten

Anlaşmaya çalışsanız mı? Ne kadar nafaka bağlandı. Ben anlaştım protokol yaptım. Az ama 2500 lira iki çocuğuma. Birinin kreşine veriyorum tek. Ocak ayında ÜFE oranında artırma da ekledim karara. Siz de ekleyin mutlaka ve ÜFE olsun. Yoksa tekrar artırım davasıyla uğraşmayın. Muhtemelen 5000 olur ocakta ÜFE fazla baya
Maalesef ki nafaka vermek istemiyor, hakim de 500 standarda bağladı, bir çocuk için ne kadar yeterli görülüyorsa...onu da icra ile alıyorum. Nafaka artırmak için tekrar dava açmak gerekecek benim için. En güzelini siz yapmışsınız

Benim boşanma davam çekişmeli sonuçlandı. Takılar vs ixin boşanma sonrası bekleniyor. Nafaka bile vermek istemiyor çocuğuna

Bizdede oyle olacak ya ne sacma altinlar adamda kaldi gramm 600 tl iken dava açtım simdi 950 tl zararim cok adam birde oturup yicek altinlarimi bozup

Maalesef ki nafaka vermek istemiyor, hakim de 500 standarda bağladı, bir çocuk için ne kadar yeterli görülüyorsa...onu da icra ile alıyorum. Nafaka artırmak için tekrar dava açmak gerekecek benim için. En güzelini siz yapmışsınız

Boşanma davası sonuçlandı ama mal davası sonradan açılıyor 🥴 Hiç bir şey vermek istemiyor
ya 500 ne ya Allah ıslah etsin. çocuğu bir avm götürsen biter gider o da kıyafet alma yok. bir yemek birkaç şekerleme.
inş tertemiz kurtulursunuz. bendeki kamu personeli ve çetrefilli işleri vardı sanırım öyle sezdim kurcalasam işi gücü de sıkıntıya girecekti tamam dedi protokol maddelerine. tabi bir de 10 yıllık birikimimizi yemiş içmiş s.çmış hiçbir şey almadan çıktım sayılır.

Back
X