- 19 Nisan 2019
- 1.445
- 1.318
- 48
- 37
- Konu Sahibi fulyaakaylar
evet haklısınız çocuğun her dediğini yapmak doğru değil amaSorun çocuğu ile ilgilenmesi değil ben mi anlatamıyorum ki...Sorun çocuğunun her dediğine evet demesi...Yani bu doğru değil kaldı ki pedegoglar bile bunu savunuyor..Bir çocuğun her dediğine evet demek onu özgüvenli bir çocuk yapmıyor..Tam tersi doyumsuz hale getiriyor.Gece yarısı tabletim çatladı yarın bana tablet al diyen çocuğa ertesi gün tablet almak doğru değildir.Ya da bunu dayatmasının doğru olmadığı söylenmelidir..En başta annesi buna izin vermemeli diye düşünüyorum...Çocuklar yakın yaşta ve bir çocuk daha düşünmüyoruz..Zaten gelecek için henüz 1 1.5 yıl zaman alır düzen kurmamız.O zamana kadar ne olur bilemiyorum hiç...
1- görüştüğünüz kişi yeni mi boşandı, o çocuk boşanma travması yaşıyor olabilir mi ?
2- ilgili bir baba olması güzel değil mi ? umursamaz bir adam olsa daha mı güzel olurdu ?
3- siz eski eşinizin kızlarınıza yaptığı babalık ile görüştüğünüz kişinin babalığını kıyaslamayın lütfen
belki eski eşiniz ilgisiz bir babaydı yada otoriter vs. herneyse karşınızdakinden de böyle davranmasını beklemeyin
4- bekarsınız tabiki hayatınızda görüştüğünüz birileri olacak ama şuan için acele karar vermeyin lütfen hem sizin hem onun çocuğu boşanmış olmanızı henüz idrak edemiyorlar yeni bir düzene nasıl alışacaklar