32 yasindayim ben, boşanali 1 buçuk sene geçti. Erkek arkadaşımla tanıştığımda senesi dolmak üzereydi boşanmamın ki onun henüz 6 ay kadar olmuştu boşanali. Açıkçası ben boşandıktan sonra bi daha asla evlenmem dedim. Gezerim tozarim günümü gün ederim asla ciddi ilişki istemiyorum dedim. Hatta ikimizin ortak yakın arkadaşı çok uyarmış bu konuda Elif hayatında kimseyi istemiyo keyfi yerinde böyle diye. Ama dediğiniz ki bi şekilde tanıştık ve o kadar aynı noktadan baktığımızı farkettik ki hayata, aynı sizin gibi yakın zamanlarda çocuksuz bi şekilde boşandık. İkimizide nafaka vs. Dahil karşı tarafa hiç bisekilde iletişim kurmasını gerektirecek bi durum yok. Misal veriyorum ben günün sonunda küçük sakin bi deniz kıyısına taşınmanin hayalini yıllardır kurarken o böyle bi hayalin temellerini atmaya başlamış benle tanışmadan önce gibi. E bi noktada insan diyo ki , tamam ben çok kötü bi tecrübe yaşadım ama bu kadar aynı noktada olduğum bi adamı neden korkularım yüzünden elimin tersiyle iteyim. He evet yarın evlenecem kafasında değilim, değiliz tabi ki ama günün sonunda hayatımı birleştirmek istediğim, beraber ömür geçirmekten keyif alacağım bi adamla beraberim. Erken olduğunu bilsem de bunun hesabını kendimden başka kimseye verme ihtiyacı duymuyorum çünkü bi çok insanın aksine ben zaten yoğurdu üfleyerek yiyorum şuan, öyle alelacele önüme çıkan ilk insana bi hevesle atladığım şekilde değil :) alkol konusuna gelirsek de dediğim gibi sosyal içici de olsa insan bi nokta da canı çekmiyor değil. Sözünü tutar tutamaz bilemiyorum ama keşke bunu tabu yapmasanız kendinize. Şunu düşünün, kötü bi tecrübeden sonra belki bu size bi nefes alma fırsatı, bu kadar uyuştuğunuz bi insanı, belki bi daha bu kadar aynı paydada bulunacağıniz bi insan tanimayacaksiniz, sırf bu kadar keskin bi çizgi yüzünden tanımayı dahi reddetmeye değer mi :)
Ya çok tatlısınız siz :)
bu arada boşandıktan sonra bende keyfi hali huzuru mutluluğu gayet yerinde devam ediyorum şükürler olsun.
bizimde şuan tanışmamız benim boşanmamdan 5 ay kadar sonra , onunkinden 4 yıl olmuş
ev hayalleri inanır mısınız.. kendisi de müstakil bir ev hayali kuruyor benim gibi
yemek zevklerimize kadar benziyoruz , mesleklerimiz aynı , kazançlarımız refah seviyemiz benzer , tatil ve etkinlik anlayışlarımızda ..
aile ve evlilik kurumuna bakış açımızda ,
aklımı kurcalayan o benden 6 yaş büyük olmasına rağmen bir tık daha olgun duruyor görünüş olarak ama kalbi şuanlık en azından bana yansıttığı kadar , akıl ve fikir olarak çok güzel zaman ne gösterir ne getirir bilemyorm
Çok erken hissetmenin yanında , elimin tersiyle itip atmak bir yandan istiyorum bir yandan istemiyorum
yakın çevremdekileri danışıyorum arkadaşlarım vs.
herkes bence şuan bunu dert etme yönünde herkesin görüşü , yaşayıp görmeden bilemezsin diyorlar
Akışa bırakmak , izlemek en iyisi
birde beni en etkileyen şey şu oldu , bana boşanmış bir kadın gibi davranmıyor , sınırlarını ve ahlakını benim istediğim ölçüde hep tutuyor
daha önemlisi ilk evliliğimde asla hissedemediğim o koruyuculuk ve sahiplenmeyi bana çok kısa sürede hissettirdi
birde zaten boşanmışız aman takılalım ile yaklaşmamış olması , ben akşamları eve geldiğimde karım ve çocuğumun beni kapıda mis yemek kokuları ile karşılamasının hayalini kuran , sıcak bir yuva isteyen adamım diyor
sonunu sonucu , süreç ne olur bilmesem de , en hayırlı ve güzel olanı diliyorum
hem kendime hem size :)