Bu kadar rahat olmaları beni çok sinirlendiriyor. Çok üzülüyorum emeklerimenurose merhaba..
Çok taze olduğundan üzüntünüzü anliyorum.. Zamanla herşeyi geride bırakacaksınız.. Birlikte geçirdiğiniz zaman mı, şu anki zaman mı? Hangisini tercih ederdiniz? Evlilik eziyet çekmek değildir, gözyaşı dökmek degildir... Hayatın sonu değil, belki de sizin için güzelliklerin yeni bir başlangıcıkendinizi üzüp yıpratmayın.. Beni aramiyo, ailesi aramiyo pişman mi değil mi düşüncelerinden sıyrılın lütfen..
Evet benim konum başka malesefKonuyu yanlış hatırladım sanırım..
Selamlar
Gecen hafta açtığım konudan sonra su an baba evindeyim eşimin ve ailesinin zerre umrunda değil. Eşim hala bana ailem diyor hiç bir pismanlik yok. Hala kendilerini haklı görüyorlar .Ailesi ne beni ne de ailemi aramadı .yazıklar olsun
Allah bunların hesabını sorsun onlardan beni ne hale düşürduler.
Boşanipta çok mutlu olan var mı ? Ben simdi nasil unutacagim bunlari .Çok kötüyüm biraz desteğe ihtiyacım var sanırım
Amin inşallahBoşadım. Ailesi hiiiç aramadı. Bir helallik için bile babamı veya beni aramadılar. İş bittiği an üzerimden bir ağırlık kalkmıştı adeta hafiflemiştim. Şuan yeniden evleniyorum çok mutluyum maşşallah çok şükür. Hiiiiiç umudunuzu kaybetmeyin. Hikayenizi bilmiyorum ancak bu aşamaya geldiyseniz zor zamanlar geçirmişsinizdir. Siz bir kadınsınız ve kadın yeter ki istesin. Herşey mümkün. Dimdik durun yalnız değilsiniz. Rabbim yardımcınız olsun.
Evet öyle tabi inşallahOkadar cok mutlu insan varki bosanma sonrasinda .. iskence gibi bi evlilige devam etmek dahami mantikli sizce? Insanlar bosanma sonrasi en azindan tecrube ediniyor ilerdeki es seciminde daha guzel sonuclar alabiliyor , dilerim sizde mutlu olursunuz
Neden boşandınız vs bilmiyorum ama boşandım yıllar oldu çok ta iyiyim.Selamlar
Gecen hafta açtığım konudan sonra su an baba evindeyim eşimin ve ailesinin zerre umrunda değil. Eşim hala bana ailem diyor hiç bir pismanlik yok. Hala kendilerini haklı görüyorlar .Ailesi ne beni ne de ailemi aramadı .yazıklar olsun
Allah bunların hesabını sorsun onlardan beni ne hale düşürduler.
Boşanipta çok mutlu olan var mı ? Ben simdi nasil unutacagim bunlari .Çok kötüyüm biraz desteğe ihtiyacım var sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?