Bosanma sonrasi

lilakalem

Guru
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2012
543
203
303
Diğer
Eski esle bosandiktan sonra nasil bir iliski kurulmali ortak bir kucuk cocuk varsa?ayrilik sebebi esin sevgisi bittigi icin kotu davranmaya baslamasi sonucu olan bir bosanma.ama simdi cocukla ilgili birsey olunca en basit birsey ornegin yemek yemiyorsa nasil yedirilir sunu nasil yapayim diye yaziyor hemen cocuk ondaysa.ben boyle surekli iletisim halinde nasil olacak?

Son düzenleme:

Öyle 2 güne bir çocuğu almasın, artık senin yeni bir hayatın ve düzenin var. Haftanın belirli günleri belirleyin, ona göre alsın çocuğu. Kendinize zaman ayırıp bir kursa yazılın, mesajlarını da bildirimden okuyup yanıtlamayın, bırakın öğrensin çocuğa bakmayı. O çocuğu aldığında sende hemen kendine plan yap boş durup onları bekleme sakın.

Burada bahsettiğim 2 güne almasın, rastgele iki güne çocuğu plansız almasın. Diğer türlü baba ve anne müsaitse her gün bile görebilir

Son düzenleme:
3 yaşında ki çoçuk 2 günde bir alınmaz ki ya

3 yaşında ki çoçuk 2 günde bir alınmaz ki ya

Her gün bile görebilir babasını, eğer hem anne hem babası müsaitse. Babası iş çıkışında bile her akşam gelip parka götürebilir. Ama planını yapmaları gerek önceden.

Her gün bile görebilir babasını, eğer hem anne hem babası müsaitse. Babası iş çıkışında bile her akşam gelip parka götürebilir. Ama planını yapmaları gerek önceden.
Çoçuk bakıma muhtaç kolay kolay hiç bir baba anne gibi alt temizleyemez. Yoksa görsün tabii ki her gün kim ne diyebilir.

Bir pedagog ile görüşün. Cocugun durumuna gore kac gunde bir almalı vs konusun. 3 yasindaki cocugunda ayriliga alismasi gerekiyor.
Bunun dışında iletisim hep devam ediyor. Iletisimi sizin icin kurmuyor, cocugun bakimiyla ilgili kuruyor bu mesajlari kisisel algilamayin. Kabizsa kaka yapti mi, huysuzsa ateşi var mi vs. Bu iletisimin sonu yok.

Ben protokol harici gün belirledim o gunlerde gelip aliyor. Ekstra almak isterse birgun onceden haber veriyor.

Çoçuk bakıma muhtaç kolay kolay hiç bir baba anne gibi alt temizleyemez. Yoksa görsün tabii ki her gün kim ne diyebilir.

3 yaşındaki çocuk? 3 yaşta çoğu çocuk tuvalet işini halletmiş oluyor. Ayrica babaysa öğrenecek çocuğun her şeyini, anne gibi olmak zorunda.

3 yaşındaki çocuk? 3 yaşta çoğu çocuk tuvalet işini halletmiş oluyor. Ayrica babaysa öğrenecek çocuğun her şeyini, anne gibi olmak zorunda.
Anne değilim o yüzden pek bilgim yok fikir yürütmüştüm:) bezlenme olayı yoksa problem de yok ama alt temizleme olayı çok hassas. Kolay kolay hiç bir baba yapamaz pişik olabilir çoçuk. Bu arada babaların annelerin eline ebeveynlik konusunda su dökmesini ben de çok isterim tabii ki. Siz söylüyorsunuz zorundalar diye hatta evet ben de söylüyorum zorundalar diye ama yapmayınca da yapmıyorlar.

Mahkeme kararı dışında çocuğu vermeyin ve de belli şeyleri söyleyip sürekli iletişimde kalmayın, ESKİ eşinize sert ve mesafeli olun ..

Yok iletisim nasil olmali.onun icin actim.
Az ve öz olmalı.
Canı her istediğinde aklına her estiğinde arayamamali.
Artık kocanız değil ve o hakkı kendisinde gorememeli,aradığında da asla samimi konuşmalı.
Çocuğun da bir rutini olmalı,babasidir elbette görecek ama öyle zırt pırt değil.
Siz de o vakitlere kendize zaman ayırıp spora giderek taş gibi bir popo yapabilirsiniz bence.Bir fikir en azidan.

fikri olan yazsin plz.
Benim 2 çocuğum var 1 aydır ayrıyız haftaya boşanma davası var haftada bir görmeye geliyor asansör ile aşağı gonderiyorum o aşağıdan alıyor sonra evin önune getiriyor çocuk kapıyı çalıyor alıyorum öyle geldim asagidayim şeklinde mesajlaşma oluyor geldiğinde onun dışında yok asla yüz yüze teslim alıp etmiyoruz

Bizimki kucyuk ya.

Bizimki kucyuk ya.

Ya yanlis anlamayin ama ortada dusmanca davranmak icin sebep yok. Dusman gibi davranmayin birbirinize. Acil bi durum olmadikca gece konusmayin, sadece cocuk icin gerekli konusmalari yapin. Cocugunuz anne-baba olarak birbirinizle iletisiminizede maruz kaliyor. Mesela kapiyi carpmayin, surat asmayin. Aynı şekilde oda size afra tafra yapip rahatsiz etmesin. Mesafeli ama dusmanca olmayan diyaloglar kurmaya calisin. Sınırlarınız olsun, onu aşmasına musaade etmeyin. Sadece cocukla ilgili konusun, eski mevzulari acmayin. Eski esiniz acarsa cevaplamayin. Omur boyu birbirinize maruz kalacaksiniz o yuzden normal davranmaya calisin

3 yasındaki çocukta bezlenme olayı yok ama tuvalete giderken yardım alması gerekiyor. Yani gayettabî ebeveyne muhtaç.

Daha 2 aylık olmamış bebeğimin tırnaklarını ben değil babası keser. Altını babası değiştirir. Banyoyu babası yaptırır ben sadece ayak işlerini yaparım. Ben 3 kez uyutuyorsam babası 5 kez uyutur. Gayet babalarda anneler gibi yapabilir. Alt tarafı iki kaka temizleyecek neyini yapamayasın. Sanki büyük iş. Bu eski kafa düşünceleri bırakın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…