Eski esle bosandiktan sonra nasil bir iliski kurulmali ortak bir kucuk cocuk varsa 3 yasinda?ayrilik sebebi esin sevgisi bittigi icin kotu davranmaya baslamasi sonucu olan bir bosanma oldu..yani bosanmaya mecbur kaldim severken..kendisi talep etti..ama simdi cocukla ilgili birsey olunca en basit birsey ornegin yemek yemiyorsa nasil yedirilir sunu nasil yapayim diye yaziyor hemen cocuk ondaysa.ben boyle surekli iletisim halinde nasil unutacam?zaten 2 gune bir cocugu almaya geliyor.ben bu sekilde onu unutup nasil hayatima devam edebilirimki?nasil bir iliskimiz olmali bilemiyorum..
3 yaşında ki çoçuk 2 günde bir alınmaz ki yaÖyle 2 güne bir çocuğu almasın, artık senin yeni bir hayatın ve düzenin var. Haftanın belirli günleri belirleyin, ona göre alsın çocuğu. Kendinize zaman ayırıp bir kursa yazılın, mesajlarını da bildirimden okuyup yanıtlamayın, bırakın öğrensin çocuğa bakmayı. O çocuğu aldığında sende hemen kendine plan yap boş durup onları bekleme sakın.
3 yaşında ki çoçuk 2 günde bir alınmaz ki ya
Çoçuk bakıma muhtaç kolay kolay hiç bir baba anne gibi alt temizleyemez. Yoksa görsün tabii ki her gün kim ne diyebilir.Her gün bile görebilir babasını, eğer hem anne hem babası müsaitse. Babası iş çıkışında bile her akşam gelip parka götürebilir. Ama planını yapmaları gerek önceden.
Çoçuk bakıma muhtaç kolay kolay hiç bir baba anne gibi alt temizleyemez. Yoksa görsün tabii ki her gün kim ne diyebilir.
Anne değilim o yüzden pek bilgim yok fikir yürütmüştüm:) bezlenme olayı yoksa problem de yok ama alt temizleme olayı çok hassas. Kolay kolay hiç bir baba yapamaz pişik olabilir çoçuk. Bu arada babaların annelerin eline ebeveynlik konusunda su dökmesini ben de çok isterim tabii ki. Siz söylüyorsunuz zorundalar diye hatta evet ben de söylüyorum zorundalar diye ama yapmayınca da yapmıyorlar.3 yaşındaki çocuk? 3 yaşta çoğu çocuk tuvalet işini halletmiş oluyor. Ayrica babaysa öğrenecek çocuğun her şeyini, anne gibi olmak zorunda.
Mahkeme kararı dışında çocuğu vermeyin ve de belli şeyleri söyleyip sürekli iletişimde kalmayın, ESKİ eşinize sert ve mesafeli olun ..Eski esle bosandiktan sonra nasil bir iliski kurulmali ortak bir kucuk cocuk varsa 3 yasinda?ayrilik sebebi esin sevgisi bittigi icin kotu davranmaya baslamasi sonucu olan bir bosanma oldu..yani bosanmaya mecbur kaldim severken..kendisi talep etti..ama simdi cocukla ilgili birsey olunca en basit birsey ornegin yemek yemiyorsa nasil yedirilir sunu nasil yapayim diye yaziyor hemen cocuk ondaysa.ben boyle surekli iletisim halinde nasil unutacam?zaten 2 gune bir cocugu almaya geliyor.ben bu sekilde onu unutup nasil hayatima devam edebilirimki?nasil bir iliskimiz olmali bilemiyorum..
Yok iletisim nasil olmali.onun icin actim.Adamın size olan sevgisinin bittigini açık bir şekilde beyan etmesi ; unutmaniz için yetmeliydi bence.
Gayet unutursunuz..
Öncelikli eski eş hakkında konu acmamaliydiniz bence.
Siz unutmak istemiyorsunuz sanki
Az ve öz olmalı.Yok iletisim nasil olmali.onun icin actim.
Benim 2 çocuğum var 1 aydır ayrıyız haftaya boşanma davası var haftada bir görmeye geliyor asansör ile aşağı gonderiyorum o aşağıdan alıyor sonra evin önune getiriyor çocuk kapıyı çalıyor alıyorum öyle geldim asagidayim şeklinde mesajlaşma oluyor geldiğinde onun dışında yok asla yüz yüze teslim alıp etmiyoruzfikri olan yazsin plz.
Bizimki kucyuk ya.Benim 2 çocuğum var 1 aydır ayrıyız haftaya boşanma davası var haftada bir görmeye geliyor asansör ile aşağı gonderiyorum o aşağıdan alıyor sonra evin önune getiriyor çocuk kapıyı çalıyor alıyorum öyle geldim asagidayim şeklinde mesajlaşma oluyor geldiğinde onun dışında yok asla yüz yüze teslim alıp etmiyoruz
Bizimki kucyuk ya.
3 yasındaki çocukta bezlenme olayı yok ama tuvalete giderken yardım alması gerekiyor. Yani gayettabî ebeveyne muhtaç.Anne değilim o yüzden pek bilgim yok fikir yürütmüştüm:) bezlenme olayı yoksa problem de yok ama alt temizleme olayı çok hassas. Kolay kolay hiç bir baba yapamaz pişik olabilir çoçuk. Bu arada babaların annelerin eline ebeveynlik konusunda su dökmesini ben de çok isterim tabii ki. Siz söylüyorsunuz zorundalar diye hatta evet ben de söylüyorum zorundalar diye ama yapmayınca da yapmıyorlar.
Daha 2 aylık olmamış bebeğimin tırnaklarını ben değil babası keser. Altını babası değiştirir. Banyoyu babası yaptırır ben sadece ayak işlerini yaparım. Ben 3 kez uyutuyorsam babası 5 kez uyutur. Gayet babalarda anneler gibi yapabilir. Alt tarafı iki kaka temizleyecek neyini yapamayasın. Sanki büyük iş. Bu eski kafa düşünceleri bırakın.Çoçuk bakıma muhtaç kolay kolay hiç bir baba anne gibi alt temizleyemez. Yoksa görsün tabii ki her gün kim ne diyebilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?