- Emoji Skoru
- 1.276
- Puanlar
- 133
- Konu Sahibi Mylittlehoneybee
-
Ya yukarı da bahsettiğim gibi mesela o kişi beni küçük düşürür , ezmeye çalışırdı. Şimdi aileme geldim onlarda aynı davranıyor. Yani zoruma gidiyor sanki üstüme yapıştı gibi o evlilikte yaşadıklarımSorun tam olarak nedir ben anlayamadım üzgünüm. Ne yapıyorlar ?
Böyle bir ailede yetiştiğiniz için böyle bir herifi eş seçmiş olabilirsiniz belki. Aynı evde mi yaşıyorsunuz aileniz ile?Ya yukarı da bahsettiğim gibi mesela o kişi beni küçük düşürür , ezmeye çalışırdı. Şimdi aileme geldim onlarda aynı davranıyor. Yani zoruma gidiyor sanki üstüme yapıştı gibi o evlilikte yaşadıklarım
Net bir örneğiniz var mu mesela? Siz de yaşadığınız sıkıntılı dönemlerden dolayı fazla hassas olabilirsiniz. Bariz bir örnek var mi?Ya yukarı da bahsettiğim gibi mesela o kişi beni küçük düşürür , ezmeye çalışırdı. Şimdi aileme geldim onlarda aynı davranıyor. Yani zoruma gidiyor sanki üstüme yapıştı gibi o evlilikte yaşadıklarım
Olabilir ya da o da ailemin böyle olduğunu bildiği için bana öyle mualeme etmiş olabilir alışkınım diyeBöyle bir ailede yetiştiğiniz için böyle bir herifi eş seçmiş olabilirsiniz belki. Aynı evde mi yaşıyorsunuz aileniz ile?
Nasıl bahsedeyim ? Mesela o para verince iyi davranırdı şimdi ailemde öyle yapıyor para vs verirsen senden iyisi yok yoksa evde sığıntı gibi hissediyorsunNet bir örneğiniz var mu mesela? Siz de yaşadığınız sıkıntılı dönemlerden dolayı fazla hassas olabilirsiniz. Bariz bir örnek var mi?
Ben böyle ailede yetişen kişilerin benzer eşler seçtiğini okumuştum. Ama dediğin gibi de olabilir. Sonuç olarak çizgi çekme zamanı gelmiş. Ben seni pandemi zamanında hatırlıyorum o zaman çok aktiftin.Olabilir ya da o da ailemin böyle olduğunu bildiği için bana öyle mualeme etmiş olabilir alışkınım diye
Evet kesinlikle bir çizgi çekmem gerekiyor eskisi gibi davrandığımda zarar göreceğim çünküBen böyle ailede yetişen kişilerin benzer eşler seçtiğini okumuştum. Ama dediğin gibi de olabilir. Sonuç olarak çizgi çekme zamanı gelmiş. Ben seni pandemi zamanında hatırlıyorum o zaman çok aktiftin.Sonra kayboldun.
Anladım. Bilmiyorum ki insan gördüğüne mi gidiyor farketmeden. Hani derler ya kadınlar babası gibi erkek bulur diye. Ailemizden çevremizden gördüklerimiz mi seçimlerimizi etkiliyorNasıl bahsedeyim ? Mesela o para verince iyi davranırdı şimdi ailemde öyle yapıyor para vs verirsen senden iyisi yok yoksa evde sığıntı gibi hissediyorsun