Bosandikdan sonra duygu sarsintisi yasanilirmis diye duyuyordum hep aman odaa ne be diyordum ne duygu sasintisi yasicam
beni istemeyen bi kocadan bosaniyorum diye kendi kendime güc veriyordum
ama dogruymus .. bende 2.ay önce bosandim ..
beni ve dogmamis olan kizini istemeyen bir esi bende istemedim vede tek celsede anlasmali olarak bosandik ..
Ilk baslarda cok rahattim sadece bebegime odaklandim büsürüü alisveris yapdim odasini hazirladim kizimin ..
düsünmeye vakit bulamiyordum acikcasi ..
ama simdi dogum yaklasdikca böle bi hüzün cöküyor üzerime ..
Kizma cok iyi bi anne olacagimi biliyorum .. onu istedigim sekil yetisdirecegimide biliyorum ..
ama ne biliyim .. tüm hamileligimi yanliz yasadim .. sorunlari kendi kendime cekdim cözüm buldum ..
erken dogum riskim var heran bebegim gelebilir ve o an yanliz olacagimi bilmek icimi hem ürkütüyor hemde hüzüne boguluyorum ..
Bebegimi kucagima aldigimda belki bu düsüncelerimin hepsi yok olacak ama suan gercekden cok mutsuzum ..
Kayinvalidem her aklima geldigimde nalet okuyasim geliyor o kadina .. hakkimi asla helal etmiyorum onlara ..
3.kisiler cok rol oynuyor evliliklerde .. hepsini atese verceksin ..
Allah bize yardim etsin kizlar .. güc kuvett versin
beni istemeyen bi kocadan bosaniyorum diye kendi kendime güc veriyordum
ama dogruymus .. bende 2.ay önce bosandim ..
beni ve dogmamis olan kizini istemeyen bir esi bende istemedim vede tek celsede anlasmali olarak bosandik ..
Ilk baslarda cok rahattim sadece bebegime odaklandim büsürüü alisveris yapdim odasini hazirladim kizimin ..
düsünmeye vakit bulamiyordum acikcasi ..
ama simdi dogum yaklasdikca böle bi hüzün cöküyor üzerime ..
Kizma cok iyi bi anne olacagimi biliyorum .. onu istedigim sekil yetisdirecegimide biliyorum ..
ama ne biliyim .. tüm hamileligimi yanliz yasadim .. sorunlari kendi kendime cekdim cözüm buldum ..
erken dogum riskim var heran bebegim gelebilir ve o an yanliz olacagimi bilmek icimi hem ürkütüyor hemde hüzüne boguluyorum ..
Bebegimi kucagima aldigimda belki bu düsüncelerimin hepsi yok olacak ama suan gercekden cok mutsuzum ..
Kayinvalidem her aklima geldigimde nalet okuyasim geliyor o kadina .. hakkimi asla helal etmiyorum onlara ..
3.kisiler cok rol oynuyor evliliklerde .. hepsini atese verceksin ..
Allah bize yardim etsin kizlar .. güc kuvett versin