gerçekten bu dediğin gibi mi oluyo...inşallah o günleri sabırsızlıkla bekliyorum..artık sabrım gücüm kalmadı çünkü..
tr lelli
elalem ne der senin ömür boyu huzursuz olmandan önemli mi??
Alışkanlıksa daha iyi,,oğluna gelince ise huzursuz bır yuvada buyumesındense ayrı olmak daha ıyı bence hem uzmanların da görüşü bu yönde
yaşın kaçtı?
alışkanlıklardan daha kolay vazgecer ınsan yıne de sen bılırsın cnm en ıı kararı sen vereceksın
yaren;
evet canım aynen böle oluyor
bir kız arkadasım vardı esınden bosanmış
ben karsısında vızıklıyordum bu kararı veremıyordum o benı sureklı bosanmaya ıkna etmeye calısıyordu
ne kadar katısın sen eşini hıc mı sevmedın dıyordum
çok sevdım ama ece olmayınca olmuyor ve unuttum dıyordu
yenıden evlenıcem yenıden mutlu olucam ben dıyordu
ben de şimdi bu asamadayım
zaman alıyor cesıtlı asamalardan gecıyorsun
ılk baslarda
ben şöyle olsaydım yururdu bu evlılık dıosun ve kendını sucluyorsun
o da gecıyor,
bunlar olması gereken normal seyler
arkadasım bana önunde kokmuş bır yemek var ece sen hala bunu yemeye calısıosun bu adamdan sana koca olmucak derdı
olmadı
diyorum kı sımdı ona keske daha once daha cok soyleseydın
o bana boşan derken çok yakın arkadasımdı kocam evı terketmıstı ıkı bucuk ay eve gelmedı
ben belı gelır umuduyla onun esyalarını utuluyordum telefonda da arkadasımla konusarak bı yandan ütü yapıp bır yandan aglıyordum ben onsuz yapamam dıyordum
kocam ıkı hafta evı terketmeden once salonda yatıyordu ben ondan once eve gelırdım onun salonda yattıgı koltuga parfumumu sıkardım bari kokumu ozlesın de gelsın yanıma yatsın barısalım dıye,
ama gelmesdı
neyse
şimdi kaba olucak belkı ama enayılıgıme yanıyorum ,,salaklıgıma yanıyorum,aptallıgıma yanıyorum
ve ınanın evlense de hiçççççç umrumda olmaz
gectı bıttı gıttı
bosanmaya karar verdıgımde sokakta bırı nasılsın dese gozumden yaslar akıyordu konusamıyordum
damarlarımda kanım yanıyordu acıdan
7 kılo verdım
şimdi ne oldu
herkes dıyorkı sen eskı ece oldun gözlerının içi gülüyor
işte aynen boyle oluyor 4 sene salak gbı sabretmısım