BOSANMA SURECİ NEDEN ZOR YA :(

Bosanmak cocuk olunca zor cnm.Çünkü erkeklerin tek bildigi kadınları çocuklarıyla korkutmak.Elinden alirim göstermem vs vs..Hepsi bu kadar adam bu kadar insan işte..
Allah yardımcın olsun.İnşallah bi çıkar yol bulursun..

Eğer dayanabilirsen ve boşanmaya kararlıysan dilekçeni hazırla ve dilekçeyi verdiğin gün evi terk et. Aynı evin içinde boşanma süreci mümkün değil çünkü... Allah sabır versin umarım bu süreci en az zararla atlatırsın.

Bizden bi tane daha mı varmışş. Durumun aynı esir , hapis falan yani. Yani kararınız kesinse daha da beklemeyin cocuklar zorluk cekmesin. Alın karşınıza sevmediğimi bile bile nasıl yapacaksın diyin madem o kadar kötü davraniyo ne diyo boşanmıyo değişikk ya. Siz kac yasndasınz ??
27im ben o 30 . Çocuklarından ayrilamazmis boşanacak ne varmış rahat bana batiyormus boyle söylüyor adam ona gore normali bu o_O

Bosanmak cocuk olunca zor cnm.Çünkü erkeklerin tek bildigi kadınları çocuklarıyla korkutmak.Elinden alirim göstermem vs vs..Hepsi bu kadar adam bu kadar insan işte..
Allah yardımcın olsun.İnşallah bi çıkar yol bulursun..
Amin canım Allah razı olsun. Evet su KK da okuduklarim ve basıma gelenden sonra emin oldum pislik bu erkekler çocukla tehdit edip sindirmeye çalışıyorlar inşallah çıkar yol bulurum

Eğer dayanabilirsen ve boşanmaya kararlıysan dilekçeni hazırla ve dilekçeyi verdiğin gün evi terk et. Aynı evin içinde boşanma süreci mümkün değil çünkü... Allah sabır versin umarım bu süreci en az zararla atlatırsın.
Ama evi terk edince kusurlu oluyorum ya ben o yüzden gidemiyorum hani bi kavga bisey olsa el kaldirsa hemen polisi arayıp elini kolunu bagliycam ki ilerde de şiddet uygulayan bi babaya çocuk vermesin hakim .Offf her açıdan düşünüyorum çok zor

Ama evi terk edince kusurlu oluyorum ya ben o yüzden gidemiyorum hani bi kavga bisey olsa el kaldirsa hemen polisi arayıp elini kolunu bagliycam ki ilerde de şiddet uygulayan bi babaya çocuk vermesin hakim .Offf her açıdan düşünüyorum çok zor

Nickinin tersine sanırım aile hukuku konusunda pek fazla bilgin yok. Dava açılmadan önce evden gidersen kusurlusun evet, bu yüzden davayı açtığın gün gitmeni söylüyorum sana. Sen ayrı bir bireysin, çocukların ayrı bireyler, babalarının sana darp ediyor olması çocukları bağlamaz. Normal şartlarda zaten velayeti sana verecekler ama babalarının çocuklarını görmelerini engelleyemezsin yani yanlış yoldasın. Ayrıntılı bilgi için bir avukata danışmalısın, bunları sana zaten anlatacaktır.

Canım benim mutlu olmak hakkın. Bu hayatı bu şekilde yaşamak istemezsin değilmi, sanırım cesarete ihtiyacın var. Kesinlikle kolay değil, ama mutsuz bi hayata mecbur değilsin kesinlikle. Hakkında hayırlısı neyse o olsun..

Ben de boşanma sürecindeyim, ilk hafta 2-3 kilo birden verdim, mide kasılmasından her yediğimi kustum geceleri uyuyamadım titreme nöbetleri falan geçirdim. Zor sonuçta kolay değil. Ama kendi kendime hep telkin verdim mihail bu üzüntün bedenindeki bu tepkiler şu aşamada normal, bunları yaşa bastırmaya çalışma. Ama çok da uzatma yaşa ve bitsin dedim hep :)

Umarım bir an önce toparlanır, her zorluğu aşar, unutur ve Mutlu olursunuz.

İkiz bebeklerin vardı demi neden bu kadar nefret mi ettin Kocandan kaç yıllık evlisin kimseye takilmayin siz iyi olmaya çalışın şehir degistirin mumkunse

En sinir olduğum insan tipi; kadın senden medeni Hakkını kullanıp boşanmak istiyor. Evlenirken kadın/ erkek herkesin hesap etmesi gereken bir ihtimal bu..
Kadına sinek gibi yapıştığın yetmiyor, zerre kadar bebeleri kullanıyorsun sırf boşanmamak için. Çocuk anne/baba olmak için yapılır; koşulsuz sevgi vermek için yapılır.. Ama bizim toplumumuzda karşı tarafın Canını acıtmak için silah, koz..

Bu tarz adamların dişi versiyonları da mevcut

Konu sahibi dik dur, bi halt yiyemez. Sırf senin gardını düşürmek için yapıyor.

Bu boşanan erkeklerin hepsi mi aynı şeyi söyler anlamıyorum: Çocukları alırım, kaçırırım, vebal alacaksın...
Genetik kodlular herhalde.
Yok ya.. Boşanmak istemeyen tarafın kozu bu. En sinir olduğum şey bu aşamaya cocuk karışıran inanlar ama maalesef tek erkekler yapmıyor kadınlar da yapıyor bunu

Nickinin tersine sanırım aile hukuku konusunda pek fazla bilgin yok. Dava açılmadan önce evden gidersen kusurlusun evet, bu yüzden davayı açtığın gün gitmeni söylüyorum sana. Sen ayrı bir bireysin, çocukların ayrı bireyler, babalarının sana darp ediyor olması çocukları bağlamaz. Normal şartlarda zaten velayeti sana verecekler ama babalarının çocuklarını görmelerini engelleyemezsin yani yanlış yoldasın. Ayrıntılı bilgi için bir avukata danışmalısın, bunları sana zaten anlatacaktır.
Şuan hakim değilim inşallah hazirlaniyorum sınav için ama idari hakimlik benim girecegim ceza kanunundan anlamıyorum . Ben çocukları görmesini engellemek istemiyorum zaten tabiki görsün ama tehdit ediyor alıp kaciricam diye korkuyorum haliyle ya kacirirsa diye göstermek gelmiyor içimden :(

Canım benim mutlu olmak hakkın. Bu hayatı bu şekilde yaşamak istemezsin değilmi, sanırım cesarete ihtiyacın var. Kesinlikle kolay değil, ama mutsuz bi hayata mecbur değilsin kesinlikle. Hakkında hayırlısı neyse o olsun..
Sağol canım Allah razı olsun . Evet istemiyorum bu şekilde yasamak ama cikamiyorum isin içinden ne desem yanaşmıyor çocuklarla tehdit ediyor elimi kolumu bagliyor:KK42:

Şuan hakim değilim inşallah hazirlaniyorum sınav için ama idari hakimlik benim girecegim ceza kanunundan anlamıyorum . Ben çocukları görmesini engellemek istemiyorum zaten tabiki görsün ama tehdit ediyor alıp kaciricam diye korkuyorum haliyle ya kacirirsa diye göstermek gelmiyor içimden :KK43:
Biliyorum biliyorum, laf sokma anlamında yazmamıştım aile hukuku konusunu :) Tehdit eder sizi yıldırmak için ama dişinizi göstermeniz lazım işte... Allah aşkına sizinle geçinmek istemeyen adam çocuklar için kendi keyfini bozar mı hiç :) Dediğim gibi konuşun bir avukat ile, size bütün olasılıkları ve ne yapmanız gerektiğini anlatacaktır. Buradan yapacağımız yardım çok kısıtlı. Kararlı olmanız gerek.

En sinir olduğum insan tipi; kadın senden medeni Hakkını kullanıp boşanmak istiyor. Evlenirken kadın/ erkek herkesin hesap etmesi gereken bir ihtimal bu..
Kadına sinek gibi yapıştığın yetmiyor, zerre kadar bebeleri kullanıyorsun sırf boşanmamak için. Çocuk anne/baba olmak için yapılır; koşulsuz sevgi vermek için yapılır.. Ama bizim toplumumuzda karşı tarafın Canını acıtmak için silah, koz..

Bu tarz adamların dişi versiyonları da mevcut

Konu sahibi dik dur, bi halt yiyemez. Sırf senin gardını düşürmek için yapıyor.
Bana karşı koz olarak kullandığına emin olabilsem gerçekten kacirmayacagini insan gibi babalığını yapacağını bi bilsem emin olamiyorum. İstediğini de yapıyor ya gardimi ,cesaretimi yerle bir ediyor gerçekten çok caresizim hala güzellikle konuşuyorum lütfen bitirwlim istediğin zaman gör çocuklarını babasisin onların engel olmam bu şekilde onlara da yazık ediyorsun diyorum ama bitmiyor tehditleri Yoruldum ya biktim :(

Biliyorum biliyorum, laf sokma anlamında yazmamıştım aile hukuku konusunu :) Tehdit eder sizi yıldırmak için ama dişinizi göstermeniz lazım işte... Allah aşkına sizinle geçinmek istemeyen adam çocuklar için kendi keyfini bozar mı hiç :) Dediğim gibi konuşun bir avukat ile, size bütün olasılıkları ve ne yapmanız gerektiğini anlatacaktır. Buradan yapacağımız yardım çok kısıtlı. Kararlı olmanız gerek.
Tsk ederim yok laf sokma olarak anlamadım zaten belirtmek istedim sadece:KK35: . Peki avukatla konusacagim inşallah mantıklı çıkar bi yolu vardır Allah razi olsun :KK42:

İkiz bebeklerin vardı demi neden bu kadar nefret mi ettin Kocandan kaç yıllık evlisin kimseye takilmayin siz iyi olmaya çalışın şehir degistirin mumkunse
Dövdü beni ,çok eziyetler etti ,itti kakti ,anasına danasina ezdirdi,beni resmen eve kapattı ,ailem evime gelemiyor o istemediği icin,çalışmak istiyorum ona da annesi laf ediyor diye asla olmaz diyor ,şehir değiştirelim ,evi uzağa tasiyalim dedim asla asla asla dedi ee ne yapayım daha ben bilemedim. Son restimden beridir el kaldirmadi ,oldukça alttan alıyor tmm ama gerisi yok yine yok ve eminim ses etmesem ona muhtaç olduguma emin olduğu zaman yine başlayacak eziyetleri simdi korkudan çekti kendini

Back
X