BOSANMA SURECİ NEDEN ZOR YA :(

Hukuk okuduğunuza göre eşiniz de mi aynı meslekten merak ettim eğer öyleyse vah ki ne vah
Allah yardımcınız olsun yaptıkları da ondan bir bir çıksın inş

Hukuk okuduğunuza göre eşiniz de mi aynı meslekten merak ettim eğer öyleyse vah ki ne vah
Allah yardımcınız olsun yaptıkları da ondan bir bir çıksın inş
Hukuk mezunu değilim canım İİBF mezunuyum idari hakimlik için girecegim inşallah. Esimde muhendis ama avukat olsa da eminim aynı olurdu amin çıksın yaptıkları inşallah :(

Sağol canım Allah razı olsun . Evet istemiyorum bu şekilde yasamak ama cikamiyorum isin içinden ne desem yanaşmıyor çocuklarla tehdit ediyor elimi kolumu bagliyor:KK42:
Bu tehdit işleri bana çok boş geliyo, zaten sen kafama koyduysan tehditlere pabuç bırakmazsın. Ama kararından emin olmalısın, sen bana dişli bi kadınmışsın gibi geliyo, bi kaç yorumunu okumuştum öyle hissettim.

Bu tehdit işleri bana çok boş geliyo, zaten sen kafama koyduysan tehditlere pabuç bırakmazsın. Ama kararından emin olmalısın, sen bana dişli bi kadınmışsın gibi geliyo, bi kaç yorumunu okumuştum öyle hissettim.
Aslında gerçekten de oyleyimdir ailem akrabalrim arkadaşlarım beni tanıyan herkes der erkek gibisin kimse kıramaz seni yikamaz hakkını da maşallah kimsede koymazsin bu salaga nasıl teslim ettin kendini çık su çemberin içinden derler evet aslında çocuklarım söz konusu olunca adamın anasını aglatirim kimselere birakmam evet ama salak herif kacircam diyor ya ya yaparsa bulamazsam diye bi avukatla Konuşayım ben polis gözetiminde görsün diyorum ama kafana gore karar çıkarmaz hakim diyorlar ondan bu telasim herseyde bi aksilik çıkıyor

Aslında gerçekten de oyleyimdir ailem akrabalrim arkadaşlarım beni tanıyan herkes der erkek gibisin kimse kıramaz seni yikamaz hakkını da maşallah kimsede koymazsin bu salaga nasıl teslim ettin kendini çık su çemberin içinden derler evet aslında çocuklarım söz konusu olunca adamın anasını aglatirim kimselere birakmam evet ama salak herif kacircam diyor ya ya yaparsa bulamazsam diye bi avukatla Konuşayım ben polis gözetiminde görsün diyorum ama kafana gore karar çıkarmaz hakim diyorlar ondan bu telasim herseyde bi aksilik çıkıyor
O zaman şöyle sorayım; sence kaçırırmı çocukları? Kaçırırsa nereye götürür nasıl bakar, işi gücü yok mu bu adamın bırakıp gitsin. Yani seni tutmak adına bu tehditleri savuruyo bence. Sana bişey diyimmi bu adamın kıçına bi tekme çak, kendini çok daha güçlü hissediceksin biliyomusun! Şiddet vs yaşamışsın. O kimki ya seni değersizleştiriyo, önceki konunuda okumuştum pikniğe gittiğiniz, ya acayip iticiler. Şu döngüden bi kurtulsan emin ol çok daha güçlü hissediceksin kendini.

O zaman şöyle sorayım; sence kaçırırmı çocukları? Kaçırırsa nereye götürür nasıl bakar, işi gücü yok mu bu adamın bırakıp gitsin. Yani seni tutmak adına bu tehditleri savuruyo bence. Sana bişey diyimmi bu adamın kıçına bi tekme çak, kendini çok daha güçlü hissediceksin biliyomusun! Şiddet vs yaşamışsın. O kimki ya seni değersizleştiriyo, önceki konunuda okumuştum pikniğe gittiğiniz, ya acayip iticiler. Şu döngüden bi kurtulsan emin ol çok daha güçlü hissediceksin kendini.

Velayet sendeyse çocuk kaçırmanın cezası 3 Aydan bir yıla kadar hapis cezasıymış
Google dan baktım
sonuna kadar araştırın hapse girmeye de cesareti yoktur

Evet var isi gücü yapamaz sanırım hapse girmeyi de göze alamaz doğru korkar yani ben bi daha bana vur polisi arayacagim içeri atacaklar dedim korktu sanırım çekti o konuda kendini. Tsk ederim ya gerçekten çok iyi geldi sözlerin avukatla konuşup akilli bi adim atacağım çok tsk ederim :KK60:

Evet var isi gücü yapamaz sanırım hapse girmeyi de göze alamaz doğru korkar yani ben bi daha bana vur polisi arayacagim içeri atacaklar dedim korktu sanırım çekti o konuda kendini. Tsk ederim ya gerçekten çok iyi geldi sözlerin avukatla konuşup akilli bi adim atacağım çok tsk ederim :KK60:
Bi nebze destek olabildiysem ne mutlu. :KK200:

Merhaba kızlar içime oturdu kaldı kaç gundur. Sınavı bekleyeyim dedim, is güç otursun dedim dedim ama artik dayanılmaz hal aldı bu evlilik.Şuan çekip gidesim var ama yapamıyorum ya korkuyorum,tedirginim neden ama neden :KK43: Çocuklarım için korkuyorum benim sürekli tehdit ediyor onları almakla,kacirmakla biliyorum bisey yapamaz diyeceksiniz alamazda evet ama bi anne olarak iste içimdeki aci dinmiyor.Ya alırsa,ya kacirirsa ne yaparim??? Lütfen bisey söyleyin nasıl çıkacağım bu isin içinden. O boyle soyledikce bu şehirden çekip gideyim izimi bulamasin diyorum ama bu seferde çocukları görmek hakki tabiki nasıl ayiricam diyorum offf kaç gündür uyku uyuyamiyorum. Su süreç nasıl daha kolay, normal ve kavgasız biter ne yapmalıyım???

Kolay degil Cok zor
Peki arkanizda olan bir aileniz Var mi ?

Kolay degil Cok zor
Peki arkanizda olan bir aileniz Var mi ?
Evet çok şükür ailem yönünden çok sansliyim Allah basımdan eksik etmesin onları. Hep derler kapimiz açık olmuyorsa zorlama ,bizden saklama biz bakarız çocuklara çalış oku yıpranma derler bin şükür.Ama boşanma kısmı zor iste evet :(

Evet çok şükür ailem yönünden çok sansliyim Allah basımdan eksik etmesin onları. Hep derler kapimiz açık olmuyorsa zorlama ,bizden saklama biz bakarız çocuklara çalış oku yıpranma derler bin şükür.Ama boşanma kısmı zor iste evet :KK43:

Tek tek soruyor gibi oldum.
Isiniz var mı? Çocuklar küçük mü?

Tek tek soruyor gibi oldum.
Isiniz var mı? Çocuklar küçük mü?
Sorun değil. 1,5yasindalar şuan calismiyorum ama meslegim var şükür. Ama KPSS e ve Hakimlige hazirlaniyorum özel sektör sıkıntılı yaşadığım şehirde o yüzden KPSS girmeyi bekliyordum en azından elimde bi puan olsun garantim olsun diye

Sorun değil. 1,5yasindalar şuan calismiyorum ama meslegim var şükür. Ama KPSS e ve Hakimlige hazirlaniyorum özel sektör sıkıntılı yaşadığım şehirde o yüzden KPSS girmeyi bekliyordum en azından elimde bi puan olsun garantim olsun diye

Aileniz arkanızda , işiniz var
Çocuklar da hissediyordur Mutlu olmadığınızı
Güçlü olun , kolay olmaz ama halledersiniz bence

Hakimecigim konu sen olunca konuyu ve her yorumu okudum.aslinda esinle anlasmali bosanmak en iyisi.ikna etmeye calis..madem bosanmaya niyeti olmayan adam adam gibi durur.ne karaktersizlik..
ablana gidemedin dimi hala..
senin ailene gidememen beni cok uzuyo..
gitsen ne yapabilirki bu herif..
ailen inadina evine gelmeli kizlarini torunlarini merak edip niye gelmiyorlar
niye bu kadar yuz verdiniz bu vicdansiz fesatlara..
annem babam varken yetim kaldim demen icimi dagladi:KK61:

Hakimecigim konu sen olunca konuyu ve her yorumu okudum.aslinda esinle anlasmali bosanmak en iyisi.ikna etmeye calis..madem bosanmaya niyeti olmayan adam adam gibi durur.ne karaktersizlik..
ablana gidemedin dimi hala..
senin ailene gidememen beni cok uzuyo..
gitsen ne yapabilirki bu herif..
ailen inadina evine gelmeli kizlarini torunlarini merak edip niye gelmiyorlar
niye bu kadar yuz verdiniz bu vicdansiz fesatlara..
annem babam varken yetim kaldim demen icimi dagladi:KK61:
Canım benim tsk ederim çok iyisin iyi niyetlisin. Ablam a gittim şükür hatta bugün de diğer ablam a gittim ama bin naz ve lafla. Evet anlaşmalı olmasi gerçekten en uygunu olur zira kavgalisi beni mahveder görebiliyorum. Ama adam yanaşmıyor işte lanet olasica düşmüyor yakamdan gurur mu inat mi elaleme karşı duruş mu yaptığı anlamadım. Ailemden yana gerçekten öksüz yetim gibiyim heranim mutsuz aklıma geldikçe oturup ağlıyorum içim yanıyor dayanamiyorum.Bak az önce yine konuştum ama öküz ya yeminle biktim çaresiz kaldım avukatla gorusecegim bi şekilde bu cehennemden çıkacağım hayatım o kadar b.ktan ki yasamak için tek sebebim çocuklarım :KK42::KK42:

Back
X