Merhabalar ,daha önce postlar paylaşmıştım.Eski eş kişisiyle boşanma sürecindeyim dilekçeler aşamasındayız .Dava Eylül de açıldı ben ilk zamanlar duygusal yoğunluktaydım sonrasında kendimi işe güce verince çok şükür biraz toparlandım ama ara ara böyle sıtma gibi geliyor ,bu durumu nasıl aşarım bilmiyorum ?Eski eş kişisi paikolojik ve fiziksel şiddet uyguluyordu birlikte yasadığımız ev de artık aklımı kaybetmek üzereydim adam sürekli sürekli baskı kuruyordu,En sonunda gidip davayı kendisi açmış.Şimdilerde de millet nie böyle oldunuz diye sormaya başlyaınca yok “bana yemek yapmadı yok bana çay vermedi “gibi sacma sapan bahaneler sıralayıp ağlıyormuş !Ben aileme ilk önce davayı açtığını söylemedim çünki onlar küçük yer zihniyetine sahip insanlar gözlerinde cok abartıyorlar neyse sonrasında öğrenmişler onlarda garip şekilde bana tavır yapıyor yani sanki ben şiddet uyguluyordum sanki ben davayı açtım.Ben şuanda onlardan ayrı kardesimle baska sehirde yasıyorum.Ailemde herşeyi bilmesine rağmen neden bana böyle tabır almış anlamış durumda değilim .Şu süreçte zaten kimsenin bana manevi ve maddi olarak destek olduğu yok nirde böyle düşünceler beni yıpratıyor .Biraz size içimi dökmek istedim
Bir de Bu ara ara gelen sıtmalar ne zaman geçer acaba