• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanma süreci ve sancıları

Mormenekse12

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2022
30
15
3
Arkadaşlar hepinize merhaba. Daha öncede benzer konular açtım belki bazılarınız yetti artık diyecek ama sizden başka içimi dönebilecegim çok kimsem yok 🥺 ben boşanma aşamasındayim. Çok kısa bi evlilik serüveni geçti başından. Nisanliyken de evliyken de sorunlar bitmedi. Nisanliyken kaç kere bitirmek istedim ama artık kader mi hayır diyememek mi bilemiyorum bı şekilde oldu nikah. Eşimle hiç cinsel birlikteliğimiz olmadı. Tedavi için herhangi bir yola da başvurmadi beni sevmedi değer vermedi ben de daha fazla katlanmak istemedim. Su an bazı günler içim cayir cayir yanıyor bazı günler oh ve diyorum. Sürekli bı gelgitli hallerin var. Korkum şu bundan sonra birisi olur da onu aratirsa keşke bosanmasaydim der miyim? İkinci evliliğinde daha mutsuz ya da daha mutlu olanlar var mı bana bı ışık olun nolur

Arkadaşlar hepinize merhaba. Daha öncede benzer konular açtım belki bazılarınız yetti artık diyecek ama sizden başka içimi dönebilecegim çok kimsem yok 🥺 ben boşanma aşamasındayim. Çok kısa bi evlilik serüveni geçti başından. Nisanliyken de evliyken de sorunlar bitmedi. Nisanliyken kaç kere bitirmek istedim ama artık kader mi hayır diyememek mi bilemiyorum bı şekilde oldu nikah. Eşimle hiç cinsel birlikteliğimiz olmadı. Tedavi için herhangi bir yola da başvurmadi beni sevmedi değer vermedi ben de daha fazla katlanmak istemedim. Su an bazı günler içim cayir cayir yanıyor bazı günler oh ve diyorum. Sürekli bı gelgitli hallerin var. Korkum şu bundan sonra birisi olur da onu aratirsa keşke bosanmasaydim der miyim? İkinci evliliğinde daha mutsuz ya da daha mutlu olanlar var mı bana bı ışık olun nolur
nişanlıyken sorunlar yaşadığınızda evlenince düzelir ,kaderden heralde hayır diyemiyorum şeklinde evlilik yaparsanız yine pişman olursunuz, insanların davranışları habercidir göz ardı etmez taviz vermezseniz niye sıkıntı yaşayasınız ? boşandıktan sonra mutlu evlilik yapan insanların olduğunu sizde biliyorsunuz. hele bir ayrılın bazı şeyleri zamana bırakın şimdiden bunları neden düşünüyorsunuz.

Rabbim sağ salim kurtulmayı nasip etsin kardeşim. Gelgitli haller bende de var ama emin ol ilk günlerde ki gibi kalmıyor zaman geçiriyor, daha iyi olacaksın.
Burda okadar iyi insanlar var ki üye olmadan önce boşanma sürecimde yazdıklarını okudum, günlerce destek aldım kendime, sonra üye olup teşekkür etmiştim düşün :) gelgit hallerin olduğunda istediğin zaman yazabilirsin, konuştukça daha iyi oluyor insan dinleriz seni :)
Başka biri ya onu aratırsa diyorsun ya hani, bu evlilik illaki sana evlilikten beklentini, kocanın nasıl biri olmasını istediğini göstermiştir. Seçimlerini ona göre yaparsan, neden onu aratsın ki aksine evliliğe tecrübeli olarak adım atmış olacaksın. :)

Kuzum ortada bir evlilik yok ki sen kaç aydır hangi evliliğin boşanma sancısını çekiyorsun.
Ne bitmez sancıymış bu.
Siz bu bireysiyle halen aynı evde mi yaşıyorsunuz?
Bahsettiğin sancıların hangi evresindesin yani boşanma davası açıldı mı?
Boşandın mı?
Ve henuz boşanma sancısı çekerken neden ikinci evlilikte mutsuz olur muyum sancısı yüklüyorsun kendine?
Yoksa tüm bunlar suni sancı mı?🤭
Zaten bu bireysiden boşandım diye sancı çekmiyorsundur buna eminim de.
Sırf boşanmış olduğun için de sancı çekmek zorunda değilsin buna emin ol lütfen.
Ayyy ne çok sancı yazdım bi tarafım tutulcak.
Önce bi kendini dinle. Kendi benliğini eline al sonra düşünürsün 2 kocayı.
Yine de soru başlığa net bir cevap istersen ki bu şekilde anlayabileceksin belli ki;
Boşanmak öcü değil, ikinci evlilik öcü değil.
Bakış açını değiştirmezsen onuncu evliliğinde de mutsuz olursun.
Ve suni sancılara hayır.

Rabbim sağ salim kurtulmayı nasip etsin kardeşim. Gelgitli haller bende de var ama emin ol ilk günlerde ki gibi kalmıyor zaman geçiriyor, daha iyi olacaksın.
Burda okadar iyi insanlar var ki üye olmadan önce boşanma sürecimde yazdıklarını okudum, günlerce destek aldım kendime, sonra üye olup teşekkür etmiştim düşün :) gelgit hallerin olduğunda istediğin zaman yazabilirsin, konuştukça daha iyi oluyor insan dinleriz seni :)
Başka biri ya onu aratırsa diyorsun ya hani, bu evlilik illaki sana evlilikten beklentini, kocanın nasıl biri olmasını istediğini göstermiştir. Seçimlerini ona göre yaparsan, neden onu aratsın ki aksine evliliğe tecrübeli olarak adım atmış olacaksın. :)
Ya inanın ilaç gibi geldi sizin yazdıklarıniz da bana.. çok teşekkür ederim 🥺

Kuzum ortada bir evlilik yok ki sen kaç aydır hangi evliliğin boşanma sancısını çekiyorsun.
Ne bitmez sancıymış bu.
Siz bu bireysiyle halen aynı evde mi yaşıyorsunuz?
Bahsettiğin sancıların hangi evresindesin yani boşanma davası açıldı mı?
Boşandın mı?
Ve henuz boşanma sancısı çekerken neden ikinci evlilikte mutsuz olur muyum sancısı yüklüyorsun kendine?
Yoksa tüm bunlar suni sancı mı?🤭
Zaten bu bireysiden boşandım diye sancı çekmiyorsundur buna eminim de.
Sırf boşanmış olduğun için de sancı çekmek zorunda değilsin buna emin ol lütfen.
Ayyy ne çok sancı yazdım bi tarafım tutulcak.
Önce bi kendini dinle. Kendi benliğini eline al sonra düşünürsün 2 kocayı.
Yine de soru başlığa net bir cevap istersen ki bu şekilde anlayabileceksin belli ki;
Boşanmak öcü değil, ikinci evlilik öcü değil.
Bakış açını değiştirmezsen onuncu evliliğinde de mutsuz olursun.
Ve suni sancılara hayır.
Dilekçe aşamasında şu an. Bilemiyorum insnalarin bakış açısı hemen değişiyor boşaniyorum diyince

Canim 15 -20 hatta daha fazla yıldan sonra boşananlad var burada malesef.Sen daha gençsin olmayan bir şeyi olacak diye beklemene yazık.
Adam sana değer verse düzeltmeye çalışsa tedavi vs neyse.Ama hiçbiri yokmus.Belki gay bilemezsin.
Boşan arkana bakma.Yas gectikten sonra herşey daha zor.

Back
X