- 8 Nisan 2022
- 335
- 856
- 53
- Konu Sahibi Mormenekse12
Evet şartlarından biri. Ama temel şartı değil. Bu benim fikrim.Temel şartlarından biri. Hukuki açıdanda boşanma sebebidir.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet şartlarından biri. Ama temel şartı değil. Bu benim fikrim.Temel şartlarından biri. Hukuki açıdanda boşanma sebebidir.
Olabilir elbet. Ama Yargıtay sizin ya da benim fikrime bakmaz. Hukuki açıdan konu sahibi haklı çıkacaktır.Evet şartlarından biri. Ama temel şartı değil. Bu benim fikrim.
Evet.Evliliğin temel şartı cinsel ilişkiye girmek mi ?
Tabiki öncelikle saygı önemli benim için sonra sevgi sadakat.Anlıyorum. %80 çok bol keseden bir oran. Şehvet üzerine kurulan bir evlilik, belki başka birine duyulan bir şehvetle sona erer ? Sevgi ve sadakat herşeyden önemli.
Bunların önceliği sonralığı olmaz. Evlilik kolay bir yapı değil, sadece saygı sevgi sadakat ya da sadece cinsellik öncelik olamaz. Biri yoksa evliliğin bitmesine nedendir gayet. Gencecik insanlar 70likler gibi el ele diz dize oturarak evlilik yürütemezler, o ömür öyle geçmez.Tabiki öncelikle saygı önemli benim için sonra sevgi sadakat.
Saygı olmazsa sevgi de kalmıyor çünkü.
Ama kimse de kardeş olmak için evlenmiyor ki eşiyle.
Cinsellik olmazsa saygı da sevgi de bitiyor hersey elbette cinsellik demek değil ama durum böyle.
Kesinlikle öyle. Arkadaş ilişkisi bile daha anlamlı kalıyor böyle bir evlilikte. Onun hayatında ne olduğumu çözemedim. Es desen değil arkadaş desen değil. Hizmetçi gibi çamaşır bulaşık yemek ise git gel paranı ver ama karşılığında hiçbir şey alma. Evet karşılığı diyorum çünkü bana göre evlilik alma verme dengesi. Bu denge de bizle zamanla yok olup gittiTabiki öncelikle saygı önemli benim için sonra sevgi sadakat.
Saygı olmazsa sevgi de kalmıyor çünkü.
Ama kimse de kardeş olmak için evlenmiyor ki eşiyle.
Cinsellik olmazsa saygı da sevgi de bitiyor hersey elbette cinsellik demek değil ama durum böyle.
Ya ne pardon evlenip saklanbaçmı oynayacaksın başka türlü evlenmeye gerek varmı arkadaşlarımlada vakit geçiririmEvliliğin temel şartı cinsel ilişkiye girmek mi ?
Ay boşanıyorsun hala bakiresin ve daha kötüsüyle karşılaşırsam diye mi korkuyorsun. İyi tanımadan evlenmezsen daha kötüsü olmaz meraketme. Çalışmıyorsan bir işe gir kafan dağılsın, çok gençsin hayatına yeni birini sokmak için acele etme, iyice ölç tart. Sen evlenmemişsin ki adamın biriyle ev arkadaşlığı yapmışsın. Düşünsene anne olmak için bu adama yalvarmak zorunda kalacaktın, belki tüp bebeğe bile yanaşmayacaktı. Bunlardan daha kötü ne olabilir. Aklı başında insansın karşına çıkanı iyi tanı o zaman hiçbir sorunun olmazArkadaşlar hepinize merhaba. Daha öncede benzer konular açtım belki bazılarınız yetti artık diyecek ama sizden başka içimi dönebilecegim çok kimsem yokben boşanma aşamasındayim. Çok kısa bi evlilik serüveni geçti başından. Nisanliyken de evliyken de sorunlar bitmedi. Nisanliyken kaç kere bitirmek istedim ama artık kader mi hayır diyememek mi bilemiyorum bı şekilde oldu nikah. Eşimle hiç cinsel birlikteliğimiz olmadı. Tedavi için herhangi bir yola da başvurmadi beni sevmedi değer vermedi ben de daha fazla katlanmak istemedim. Su an bazı günler içim cayir cayir yanıyor bazı günler oh ve diyorum. Sürekli bı gelgitli hallerin var. Korkum şu bundan sonra birisi olur da onu aratirsa keşke bosanmasaydim der miyim? İkinci evliliğinde daha mutsuz ya da daha mutlu olanlar var mı bana bı ışık olun nolur
Bekaret raporunla mahkemeye gittiğinde hızlıca boşanabildiğine göre evet. Sadece sevgi saygı için mi evlendiniz siz. Cinsellik olmayınca anne de olamıyorsunuz ya hani. Ev arkadaşı olsun diye evlenecaksem evlenmem gider bir kadınla ev arkadaşlığı yaparım, sevgi saygı iş bölümü, gezme tozma onunla da yapılır, hatta daha keyifli bile olur. Kız kıza takılırızEvliliğin temel şartı cinsel ilişkiye girmek mi ?
Hadi %75 olsun. Cinsellik her şey değil ama çok şeyAnlıyorum. %80 çok bol keseden bir oran. Şehvet üzerine kurulan bir evlilik, belki başka birine duyulan bir şehvetle sona erer ? Sevgi ve sadakat herşeyden önemli.
Ben senin yemeğini, temizliğini yapayım, sen de beni mik öyle miKesinlikle öyle. Arkadaş ilişkisi bile daha anlamlı kalıyor böyle bir evlilikte. Onun hayatında ne olduğumu çözemedim. Es desen değil arkadaş desen değil. Hizmetçi gibi çamaşır bulaşık yemek ise git gel paranı ver ama karşılığında hiçbir şey alma. Evet karşılığı diyorum çünkü bana göre evlilik alma verme dengesi. Bu denge de bizle zamanla yok olup gitti
Çalışıyorum çok şükür o konuda sıkıntı yok. Ben de daha kötüsüyle karşılaşmamak için buAy boşanıyorsun hala bakiresin ve daha kötüsüyle karşılaşırsam diye mi korkuyorsun. İyi tanımadan evlenmezsen daha kötüsü olmaz meraketme. Çalışmıyorsan bir işe gir kafan dağılsın, çok gençsin hayatına yeni birini sokmak için acele etme, iyice ölç tart. Sen evlenmemişsin ki adamın biriyle ev arkadaşlığı yapmışsın. Düşünsene anne olmak için bu adama yalvarmak zorunda kalacaktın, belki tüp bebeğe bile yanaşmayacaktı. Bunlardan daha kötü ne olabilir. Aklı başında insansın karşına çıkanı iyi tanı o zaman hiçbir sorunun olmaz
Ya hayır tabi ki kastettigim o değil. Sevmiyor değer vermiyor benden utanıyor.Ben senin yemeğini, temizliğini yapayım, sen de beni mik öyle mi![]()
Sen bakma ona, kafası karışık bir tip, ciddi sıkıntılı bir ruh hali varYa hayır tabi ki kastettigim o değil. Sevmiyor değer vermiyor benden utanıyor.
yani bir kez de bizi şaşırtsanız keşkeBen senin yemeğini, temizliğini yapayım, sen de beni mik öyle mi![]()
İnşallah dönünce görürsün bunuBen senin yemeğini, temizliğini yapayım, sen de beni mik öyle mi![]()
O yüzden önüne bak canım kangren olmuş bu yaradan kurtul inanki rahatlayacaksin.Kesinlikle öyle. Arkadaş ilişkisi bile daha anlamlı kalıyor böyle bir evlilikte. Onun hayatında ne olduğumu çözemedim. Es desen değil arkadaş desen değil. Hizmetçi gibi çamaşır bulaşık yemek ise git gel paranı ver ama karşılığında hiçbir şey alma. Evet karşılığı diyorum çünkü bana göre evlilik alma verme dengesi. Bu denge de bizle zamanla yok olup gitti
Narsist kişilik bozukluğuolan bitinden atrıldım. 10 yıl sonra ikinci evliliğimi yaptım. Aile olmak nasıl, birşeymiş ikünci, evliliğimde anladım. Şükrediyorum. Zaman alacka ama siz ne kadsr çabuk toparlar ve önünüze bakarsanız o, kadar çabuk, geçecek ve güzelecekArkadaşlar hepinize merhaba. Daha öncede benzer konular açtım belki bazılarınız yetti artık diyecek ama sizden başka içimi dönebilecegim çok kimsem yokben boşanma aşamasındayim. Çok kısa bi evlilik serüveni geçti başından. Nisanliyken de evliyken de sorunlar bitmedi. Nisanliyken kaç kere bitirmek istedim ama artık kader mi hayır diyememek mi bilemiyorum bı şekilde oldu nikah. Eşimle hiç cinsel birlikteliğimiz olmadı. Tedavi için herhangi bir yola da başvurmadi beni sevmedi değer vermedi ben de daha fazla katlanmak istemedim. Su an bazı günler içim cayir cayir yanıyor bazı günler oh ve diyorum. Sürekli bı gelgitli hallerin var. Korkum şu bundan sonra birisi olur da onu aratirsa keşke bosanmasaydim der miyim? İkinci evliliğinde daha mutsuz ya da daha mutlu olanlar var mı bana bı ışık olun nolur