Boşanma süreci

Pink_Butterfly92

🐾🐣
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
23 Mart 2015
8.936
14.791
248
4 gundur esimle ayriyiz ikimizde orta yolu bulamiyoruz. Cok seviyorum ama artik bu evlilik yurumez yuruyemezmiş gibi.
Ablaşmali bosanma davasi acmayi dusunuyorum. Yanliz maddi olarak hazir degilim. Avukat tutuugumuzda ne kadar oduyoruz ne yapiyoruz maddi olarak tahmini bir fiyat hukuk surecinin isleyisi hakkinda bilgi verirmisiniz.

4 gundur esimle ayriyiz ikimizde orta yolu bulamiyoruz. Cok seviyorum ama artik bu evlilik yurumez yuruyemezmiş gibi.
Ablaşmali bosanma davasi acmayi dusunuyorum. Yanliz maddi olarak hazir degilim. Avukat tutuugumuzda ne kadar oduyoruz ne yapiyoruz maddi olarak tahmini bir fiyat hukuk surecinin isleyisi hakkinda bilgi verirmisiniz.
Hiç bir sosyal hakkın, üzerine ev araba yok ise baroya başvuruyorsun.onlar araştırma yapıp üzerin e kayıtlı bir şey yoksa ücretsiz avukat veriyorlar.ben öyle yaptim

Esinizde raziysa bosanmaya avukata gerek yok. Dilekceyi yazwn yerler var yazdirip imzalayin beraber. Adliyeye vereceksiniz. Size gun verecekler.

Avukata gittim anlasmali bosanmada simdi imzalari atin cuma mahkemeye cikarsiniz dedi. Esim avukata gittigimi duyunca cildirdi. Ölümü çignersin falan dedi. Son bir şans istedi.
Bende avukata sozleşme tarzi birsey hazirlayip hazirlayamayacagini sordum. Ilerde yine imzaydi avukata gitmekti falan yaşamamak icin. Olmaz hakim kabul etmez dedi. Bende bekleyim dedim. Ama eşim bu sefer barismak icin her yolu denedi. Simdilik evimdeyim son şansi. Umarim iyi degerlendirir..
Sevgi bitse evlilikte kolay bitiyor :(

Anlaşmali boşanmada 2.300 istedi. Cekismelide iş degisir dedi.
Ben anlasmalida 300 kadar fiyat cikar saniyordum. Bosanan arkadaslar oyle diyordu sanki ?

anlaşmalı boşanmalarda avukata gerek yok ayın 28 de başvurdum Ankara'da olmama mahkemelerin yogun olmasına rağmen ,2 gun sonraya gün verdiler ve boşandık... davayı açan ben oldugum için mahkeme harcı 170 verdim . ve karar çıktıktan sonra paranın % 80 nini geri aldım . avukat hiç tutma hatta kendim dilekçemi ve protokolümü hazırladım onlar içinde ayrıca bir para vermedim . şimdididen kararın hayırlı olsun .olmayınca olmuyor 19 yıllık evlilik 18 ve 13 yaşlarında iki erkek evlat ve arkamda ailemin olmayışı... evlatlarım olsun arkadaşalrım olsun yeter.

Avukata gittigimde o da konunun ciddiyetini anladi. Aslinda cok buyutuyoruz bazi seyleri ama mukemmeliyetci biriyim ve bu onu anlamiyor tek sorun belkide bu... ya da benim artik sabrim kalmadi
Seviyorsaniz bence bir kere daha dusunun ortada cok buyuk promblem goremedim.Esinizde sizi seviyorsa asilir bu engeler.Bosandiktan sonra belki birdaha boyle az sorunu olan kisiyi bulamazsiniz.Cunku kimse dortdorluk degil unutmayin

anlaşmalı boşanmada avukat tutmanıza gerek yok, internette hazır dilekçe örnekleri var onlara bakarak bir dilekçe hazırlayıp davanızı açın tek celsede 5 dakikada boşanırsınız.

Dilekçeyi daktilo ile dilekce yazan yerlerde yazdiriyorduk sanirim evet benimde bildigim buydu...
Simdlik gerek kalmadi diyebilirim. Ama sonumu goremiyorum umarim kendiside farkinda olur bu durumun aslinda cok iyi anlasabiiriz basariyoruzda bunu ama iletisimsizlik var. Ben soylerim rahatsiz olduklarimi o tamam duzelticem der ama yapmaz. Kendince haftada 1 yaparim ya da şu sekilde yparim der ama bunu bana hic yapmicam diye yansitir. Yapincada uste cikar. Kendi fikri yokmus gbi mesela soylese bu boyle olsun diye tamam dicem ama o oyle bir konusur ki benim istedigime tamam der pek der olr der ama yapmaz. Konusabilse keske

Back
X