boşanma süreci

inşallah Allah razı olsun hepinizden aynen işimi yapmam gerekiyor işe başlamalıyım çocuklarım ile birlikte düzenimi kurduktan sonra her şey geçecek inşallah

Anne olmadığım için bilmiyorum düşünemiyorum belki de bu şekilde ama bir arkadaşım ‘’hiçbir çocuk büyüyünce babalarına katlandı diye annesine teşekkür etmeyecek’’ demişti.Bana da çok mantıklı geldi.Birde mutsuz anne ile büyüme faktörü var.Çocuklar anlamlandıramasalar bile hissederler huzursuzluğu diye düşünüyorum.

kesinlikle öyle etkileniyorlar aynen bence de çocuklar da aynı büyükler gibi sadece huzur ve sevgi istiyor

Arkadaşım içini ferah tut kızlarını alamaz o.Seni psikologa yönlendirirler o da rspor düzenleyip mahkemeye sunar.benimde çekişmeli boşanma davama devam ediyor.bir kızım var 1,5 yaşında Allah evladimizla sinamasin.Ana kuzusu bir kocadan kurtulacam ins

Amin inşallah Rabbim hic birimizi evlatlarimizla sinamasin bu zor zamanlari da atlatacaz inşallah ilk durusmada nasıl oluyor çocukların gecici velayetini verir degil mi hakim ya da aile terapistine fln mi gönderir acaba yani cok mu uzar ki dava

Sen actin dimi önce davayi? İlk durusmada bu durum netleşene kadar geçici velayet verilmeyebilir şöyle yazar ön duruşma kararında çocukların bakimina annenin devam etmesine diye.çekişmeli davalar uzun sürüyor özellikle İstanbuldaySan. Ama küçük il ve ilçelerde duruşma tarihleri yakın araliklarla belirlendiginden kısa sürüyor.ilk duruşmada psikologa yönlendirilmez.

Son düzenleme:
Aynen ben actim davayi buyuksehirseyim ama umarim çok uzun sürmez bir an evvel insan düzenini kurmak istiyor

Aynen ben actim davayi buyuksehirseyim ama umarim çok uzun sürmez bir an evvel insan düzenini kurmak istiyor
Düzenini kurarsin iyi ki işin var kızlarını kimseye muhtaç etmezsin.Bir an önce bitsin psikolojisine girip nafaka da almam deme sakın.kesinlikle nafakani da almalısın bu tiplerin canını en çok para yakar.darp raporu almamissin işte buna üzüldüm kusurlu taraf kocan olur ve tazminat da alirdin

Aynen inşallah haklisiniz avukat destegi de onemli ama ona da hatri sayilir bir para odemem gerekli hayat oyle zor ki evin hala hatri sayilir borcu var çocukların kres parasi var daha yasi dolmayan cocugumu da krese vermek zorunda kalacagim kresler bir cocuk 1500 istiyor ikisi 3000 tl ustune de bana nafaka icin diyor ki cocuklari kim alirsa o bakar sende kalirlarda ben para vermem bana verirlerse de senden istemem

Ne demek çocuklar kimde kalırsa o bakmak zorunda.Onun para vermem demesi ile olmuyor bu işler.hakim en az çocuk başına 400 verir.kolay mi bu devirde 2 çocuk büyütmek birde kres masrafı.nafakayi yatirmadi mi icraya verir söke Söke alirsin

Iste anlamiyor ki maalesef

Bu kadar sıkıntıyı, sessiz kaldığınız için çekmişsiniz. Bu kadar mazlum olmayın. Yaramıyor bu erkek milletine. Nerede sessiz, sakin, düşünceli, naif, edepli, terbiyeli bir insan gördüysem, karşısına bunun tam tersi ve kıymet bilmeyen, nankörler çıkıyor. Hakkınız ne ise, sonuna kadar arkasında durun ve alın. Hemen bitsinde kurtulayım diye düşünmeyin. Nafaka istemem demeyin. Sonuçta, siz o çocuklara tek başınıza bakacaksınız. Karşı taraf hayatını istediği gibi yaşamaya devam edecek. Acımayın veya gurur yapmayın. Bu sizin ve çocuklarınızın hakkı. Çocukların velayetini sorunsuz vermek için bunları şart koşabilir. Asla razı olmayın. Sizden esirgediklerini ilerde çatır çatır, gözünüzün önünde hiç tınlamadan yer veya yedirir. Bu anlattıklarım, tecrübeyle sabittir. (arkadaşım bizzat yaşadı)

Iste anlamiyor ki maalesef
Onun anlaması önemli değil ona anlatmak icin de uğraşmayin.sadece nafaka talebim var diye mahkemeye bildirin.Senden kolayca boşanip gözüne sokarak evlenip sana vermediği paralari yerlerken üzülme diye söylüyorum

Son düzenleme:
Sonuna kadar haklisiniz yazdiklarinizda benim arkadaşım da bir an evvel bitsin dedi hic bir sey istemedi ama simdi pisman fakat insan bunlari bilse de oyle bir an geliyor ki sadece bitsin artik kurtulayim diyiveriyor

Onun anlaması önemli değil ona anlatmak icin de uğraşmayin.sadece nafaka talebim var diye mahkemeye bildirin.Senden kolayca boşanip gözüne sokarak evlenip sana vermediği paralari yerlerken üzülme diye söylüyorum
Inanir misiniz ben buna şimdiden alıştırdım kendimi gerek yaptiklari gerek soyledikleri ile kanitladi bunu daha bosanma davasi yokken bile aliem bana es ariyor demeye basladi benim esas istediğim benim daha bekarken kazandigimi ailemin verdiklerini hatta mirasimi bile esirgemedigim bu adam benim hakkimi yedi evlatlarimin hakkini yemesin insallah

Sonuna kadar haklisiniz yazdiklarinizda benim arkadaşım da bir an evvel bitsin dedi hic bir sey istemedi ama simdi pisman fakat insan bunlari bilse de oyle bir an geliyor ki sadece bitsin artik kurtulayim diyiveriyor
Pes etmeyin.Böylelerinin para, canı, kanı gibi bir şey oluyor.Kıymet bilmeyenin cezasını, en değer verdiği şeylerle keseceksiniz. Siz ve aileniz o kadar fedakarlığı, bu adam rahat etsin, ben ve çocuklarım sıkıntı çeksin diye yapmadınız.

Alıştırma kendini daha boşanma davası ortada yokken ailem bana eş arıyor cümlesini fitil fitil burnundan getirtirim.anası arasın dursun eş adayını.cekismeli uzun sürüyor dava sürecinde sadakat yükümlüĺüğü devam ediyor.eğer bir kız bulurlar söz gibi bişey yaparlarsa bir de onun için tazminat alirsiniz

Belkide bulmuslardir duyurmazlar bana bilemiyorum birde kesinlikle her şeyin hesabini yapiyorlar ikinci cocuguma karnim burnumda iken cok sistim yerimden zor kalkiyordum ama hem calisiyor hem de bir kizim daha vardi halimi görüyordu esim buna ragmen kayinvalideme gelse keske cocuga baksa da gebe halimle artik bakiciya tasimasam cocugu cok zorlaniyorum dedim diye eltim anneme mi güvenip yaptin benim islerim var senin yanina gelemez diye daha dogmamis cocugumun hesabini esim de yanimda iken sorma cesaretini buldu ki benden cok küçük ve daha yeni evli idi bense kac yilliktim ustune gorumcem de demedigini birakmadi gebe halimle ev kalabalikti onca insanin icinde agladim ama esime sorsan diyor sen suclusun cagiramazsin hani bu kadin gebeymis onca insan varken kucuk kizinin yaninda aglatmislar uzulmus bilmem ne hic umrunda olmadi yani her ne olursa beni suclu ettiler zaten yazdığı cevap dilekcesini bir gorseniz neler yazmis eve bakmaz evin duzenini saglamaz temizlik yapmaz bana siddet uygular oooo neler neler okurken cildirdim resmen o yuzden kurtulayim diyorum cunku gecmise bakiyorum su cektiklerime ne diye katlanmisim diye üzülüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…