boşanma süreci

Bir şekilde duyulur Allah gösterir ayaklarına dolaşır.Sana saygısızlık yapmalarinin nedeni eşin.Çok ağır şeyler yaşatmislar sana.dilekçe kısmı çok zor geçiyor haklısın attıkları iftiralara şaşıp kalıyorsun ben bu adamla nasıl evli kalabildim diyosun ama geçiyor.O dilekçede attıkları iftiralar bir bir şahitlerle doğru olmadığı ispat ediliyor.elinde mesaj varsa attıkları iftiralari Çürütecek şekilde mahkemeye sun

Bir şekilde duyulur Allah gösterir ayaklarına dolaşır.Sana saygısızlık yapmalarinin nedeni eşin.Çok ağır şeyler yaşatmislar sana.dilekçe kısmı çok zor geçiyor haklısın attıkları iftiralara şaşıp kalıyorsun ben bu adamla nasıl evli kalabildim diyosun ama geçiyor.O dilekçede attıkları iftiralar bir bir şahitlerle doğru olmadığı ispat ediliyor.elinde mesaj varsa attıkları iftiralari Çürütecek şekilde mahkemeye sun
Kesinlikle oyle esim cekirdek ailesine saygi duyup korusaydi her sey baska olurdu ama maalesef oyle biri degil mesaj konusunda ise bosanma durumunun konusuldugu zamanlarda tüm mesajlarimi sildi sormayin ne whatsap ne normal mesaj kaldi elimde ben o zaman çocukların resimlerine üzülmüştüm anilar gitti diye oyle kanitti mahkeme idi aklima gelmedi ama adam neleri hesaplamis var ya her halimi videoya cekmis olur olmaz mahkeme icin kanitin pesindeymis ya aklim almiyor sormayin bir keresinde bana yumruklar atti oyle canım yandi ki sonra kamerayı acti benim ona vurmama izin verdi bende canimin acisi ile yüzünü cizdim ama inanir misiniz diyor bide vurma bana diye sonra kamerayi kapatti yine beni yumrukladi su yasadigima ben inanamiyorum ama maalesef yasayarak ogrendik

Aynen inşallah haklisiniz avukat destegi de onemli ama ona da hatri sayilir bir para odemem gerekli hayat oyle zor ki evin hala hatri sayilir borcu var çocukların kres parasi var daha yasi dolmayan cocugumu da krese vermek zorunda kalacagim kresler bir cocuk 1500 istiyor ikisi 3000 tl ustune de bana nafaka icin diyor ki cocuklari kim alirsa o bakar sende kalirlarda ben para vermem bana verirlerse de senden istemem
Merak etmeyin paşa paşa ödemek zorunda nafakayı, ödemezse icra yoluyla maaşından kesilip ödenir.

Bu kadari da fazla gerçekten.Bu adam boşanma davası öncesi Kendine kanıt yaratıp senin elindekileri de silmiş.karşındaki kişi çok kurnaz iyi bir avukat tutman gerekli

Ama cok üzülüyorum neden bunca şeye katlandim diye ama ne kadar ekonomik olarak ozgur de olsan okumus olsan kariyerin de olsa boşanmak insana kötüymüş gibi geliyor birde ben ailemin rizasi izni olmadan evlendim bununla en cok da buydu aslında aileme derdimi anlatamamam cunku annem gelmeden gelecegi gormus resmen ama iste zaman geriye akmiyor simdi su yasadiklarima bakinca gercekten bosanmak kurtulusum resmen ama gec kaldim ya o beni üzüyor egerki aileme diyebilseydim sorunlarimi anlatsaydım cok onceden biterdi yine Allah ailemden razi olsun her seye ragmen yanimdalar benim

Ne güzel ailen herseye rağmen destekler sana bunun kıymetini bil ve kendini hayatının merkezine koy.Annen seni el oğlundan psikoLojik baskı ve fiziksel şiddet gör diye büyütmedi.Boşanmak gerçekten çok zor haklısın en Agiri da Kızlarımızı aile ortamında büyütememek ama yapacak birseyimiz yok biz iyi olmalıyız ki evlatlarimizda iyi olsun.bu arada kocan olacak şahısla iletişimi kes bir avukatla anlaş ve o muhatap olsun.yoksa çok yipranirsin ve birçok hakkını kaydedebilirsin.

Ne güzel ailen herseye rağmen destekler sana bunun kıymetini bil ve kendini hayatının merkezine koy.Annen seni el oğlundan psikoLojik baskı ve fiziksel şiddet gör diye büyütmedi.Boşanmak gerçekten çok zor haklısın en Agiri da Kızlarımızı aile ortamında büyütememek ama yapacak birseyimiz yok biz iyi olmalıyız ki evlatlarimizda iyi olsun.bu arada kocan olacak şahısla iletişimi kes bir avukatla anlaş ve o muhatap olsun.yoksa çok yipranirsin ve birçok hakkını kaydedebilirsin.
Sonuna kadar haklisiniz bir avukatim olmali ne güzel söylediniz mutlu anne mutlu cocuk demektir :)

Back
X