- 16 Ocak 2020
- 30
- 14
- 3
- 25
- Konu Sahibi Guvercinim
Onceki konumu okumussaniz eger durumumu biliyorsunuz .Ben yinede kisaca anlatim esimle anlasamiyorduk. Kacarak evlenmistik bu yuzden hep sorunlar oluyordu. Neyse en sonki tartismamizi anlatim .Esimle salonda oturuyorduk.Kardesiyle babasi et tartisti ve hic benlik bi durum yokken kardesi sen bu evden gitmeyene kadar sana huzur vermicem sen kotu kadinsin felan gibi seyler soyledi.Evlendigimiz gunden beri hep bunun gibi hakaretler duyuyordum.Odama gittim esimin telefonunu aldim biraz internette takilim kafam dagilir diye .Esim salonda oturuyordu.Birden mesaj geldi ve kizla mesajlastigini gordum.Bu yuzdende esimle tartistik.Bunlarin hakaret ettigi yetmiyor bide sen boylemi yapiyorsun deyip evden ciktim.Ailemin yanindayim bosanma davasi actim.Cekismeli bosanma ne kadar surerّ.،،esim olurumde ayrilmam diyor.Korkuyorum bir cok kadin cinayetleri oluyor.Uzaklastirma almis ama yinede tedirginim.Evden disari cikamiyorum.Yeni bir hayata baslayamiyorum.Calisamiyorum.Sizce ne kadar surer ne yapmaliyim bu surecte