Boşanma süreci

Uhibbuka

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2022
216
253
53
35
Eşimle boşanma aşamasındayim hiç hak etmediğim şekilde evden kovularak evi terk ettim daha sonra eşimle doğru dürüst bir iletişimimis olmadı.
kızını dâhi görmek istediğini dile getirmedi neyse aradan 2 ay geçtikten sonra yakın bir akrabamizi arayıp çocuğu oraya bıraksın oradan alayım demiş bende olmaz dedim gelsin kendi alsın.Ben gitmm almaya oraya bıraksin diye ısrar ediyor mahkeme surecindeyiz kızımı bana göstermiyor diye iftiralar atıyor sanki gelip kızımı görmek istiyorum demiş gibi.. gibi sizce hatamı yapıyorum kızımı birakmalimiyim?

Bunların o dik kafaları toprağa nasıl girecek merak edıyorum . Bırakma arkadaşım bir yere görmek ısteyen gelır alır gorur bırakır

Gormek isteyen gelir görür diyin kizin seninde kizin diyip dahada muhatap almayin. Erkkler artik cok sinsi oldu bu boşanmada kapidan alip gitmek cokmu zor yazin velayet vs vs olunca ne yapacak o adam .her zaman nereye biracaksiniz cocugu akrabaya niye teslim edeyim bu devirde kime güven olur

Gormek isteyen gelir görür diyin kizin seninde kizin diyip dahada muhatap almayin. Erkkler artik cok sinsi oldu bu boşanmada kapidan alip gitmek cokmu zor yazin velayet vs vs olunca ne yapacak o adam .her zaman nereye biracaksiniz cocugu akrabaya niye teslim edeyim bu devirde kime güven olur
Birde kızım henüz çok küçuk bunu da biliyor sanırım kasıtlı yapıyor

Back
X