• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanma süreci

Portuga Zeze

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2024
54
4
6
33
Merhabalar size önceki mesajlarımdan da görebilirsiniz başıma gelen şeylerden bahsetmiştim severek evlenmiştim bir kızım vardı ve 2. Hamileliğimin 3. Ayında aldatıldığımı öğrenmiştim benim kendi anne babam da ayrı olduğundan çok zorlanmıştım karar aşamasında ve hpv gibi hastalıklarım da çıkmıştı velhasıl çok zor bir dönemden geçerek bebeğimi kucağıma aldım ve boşanma sürecine girdim şu an annemle beraber kalıyorum çocuklarım da ben de zaten oğlum yeni doğdu çok şükür meslek sahibiyim sadece demem o ki bu kararı aldım şu an bi yanım çok huzurlu bi yanım çok kırgın kızım babasına düşkündü ve ister istemez ayrı kaldılar biraz da lohusalığın vermiş olduğu duygusallıkla kendimi çok suçluyorum bana neler önerirsiniz teşekkürler

Merhabalar size önceki mesajlarımdan da görebilirsiniz başıma gelen şeylerden bahsetmiştim severek evlenmiştim bir kızım vardı ve 2. Hamileliğimin 3. Ayında aldatıldığımı öğrenmiştim benim kendi anne babam da ayrı olduğundan çok zorlanmıştım karar aşamasında ve hpv gibi hastalıklarım da çıkmıştı velhasıl çok zor bir dönemden geçerek bebeğimi kucağıma aldım ve boşanma sürecine girdim şu an annemle beraber kalıyorum çocuklarım da ben de zaten oğlum yeni doğdu çok şükür meslek sahibiyim sadece demem o ki bu kararı aldım şu an bi yanım çok huzurlu bi yanım çok kırgın kızım babasına düşkündü ve ister istemez ayrı kaldılar biraz da lohusalığın vermiş olduğu duygusallıkla kendimi çok suçluyorum bana neler önerirsiniz teşekkürler
Tek başınıza altından kalkamıyorsanız destek alın.
Yavrularınızla sağlikli mutlu bir ömür diliyorum. 💐

Önceki konularınıza bakmadım ama küçücük bebeğinizle boşanmak istiyorsanız haklı sebepleriniz vardır. Başta üzülür ve bocalarsınız ama eminim kararınız size iyi gelecektir

Okudum hep kendinizden vermişsiniz oluru olmayan bir evlilikmis çok gerçekçi yorumlar yapılmış aldatmaya gelene kadar iş güç vs esinizde çok sıkıntı varmış sürpriz bir sonuç değilmiş belliymiş .Siz eski konular dediniz ondan okudum yoksa huyum değildir. Evlilik diye birşey yokmuş okudum yani .Kendinizi niye sucluyorsunuz o zamanda üyeler işiniz gücünüz var niye çekiyorsunuz tarzında yazmış size biraz yuklenmisler fakat işte haklılık payları ortaya çıkmış

Her gün ağlıyorum diye bir konunuz var cumlenix eşinizle ilgili belki eski konularınızi okusanız size iyi gelir bu duygusal hislerden çıkarsınız yeterince beklemissiniz ailesi kendisi evdeki yardımcı olmayışı ailesi ile beraber yaşama hissi gibi şeylerde yorumlarınız var .Zamanla iyi olursunuz umarım zaten varkende size yardımcı destek anlayış yokmuş Kavgalar kavgalar sizin kelimeleriniz

Her gün ağlıyorum diye bir konunuz var cumlenix eşinizle ilgili belki eski konularınızi okusanız size iyi gelir bu duygusal hislerden çıkarsınız yeterince beklemissiniz ailesi kendisi evdeki yardımcı olmayışı ailesi ile beraber yaşama hissi gibi şeylerde yorumlarınız var .Zamanla iyi olursunuz umarım zaten varkende size yardımcı destek anlayış yokmuş Kavgalar kavgalar sizin kelimeleriniz
Haklısınız destek de alıyorum uzun bir süredir sadece ben anne babamın boşanmasında çok sıkıntılar yaşadım ister istemez kızımın yerine hemen kendimi koyuyorum istemsizce dediğim gibi çok sağlam bi psikolojide değilim boşanmak doğrı muydu ilerde kızım da keşke evlenmeselerdi gibi düşünür mü diye çok kendimi yiyip bitiriyorum

İyi bir baba olsaydı o düşünseydi çocuklarını da aldatmasaydı. Kendinizi suçlayarak üzülerek vakit kaybedeceğinize çocuklarınızla mutlu olun. Siz mutlu olunca çocuklar da mutlu olur.

Dik dur güzel insan 🥰 lohusalik insani ne hallere koyuyor zaten zor seyler yaşamışsınız rabbim yardimcin olsun geçer elbet dışarıya cikma ihtimalin varsa bol dışarı çık annenle ve cocuklarla

Bir kadın 2 çocukla yalnız ebeveynlik kararı almak zorunda kaldıysa o aşamaya kadar zaten üç çocuklu yalnız ebeveyn olduğu içindir.
Hiçbir kadın hayatına anlam katan, varlığı ile iyi hissettiği bir adamı kapı dışarı etmez.
Bir anlık öfkeyle küstüm oynamıyorum yapacak birine benzemiyorsunuz.
Kızınız düşkünse biraz sık görüşür, bir şey olmaz.
Hamile eşini aldatıyorsa b.k yesin.
Yolunuza bakın 💛

arkadaslarin her dedigine katiliyorum, sadece eklemek istedigim su ki sizin eski esinizden bosanmis olmaniz cocugunuzun da babasindan ayrildigi anlamina asla gelmiyor. eslik vazifesi bittiyse de size karsi kizinizin hep babasi olacak ve oyle de kalacak. bu konuda asla sucluluk hissetmeyin hatta aksine onun dusunmesi gerekiyordu bu hale getirmeden iliskinizi.

Cocuga zarar veren cocugu yaptiginiz kocanizin baba olmayisi. Bosanmaniz degil.

Back
X