Aynı şey benim için geçen sene hazirandan beri ayrı yerlerdeyizO aşamaya geldik demişsiniz de Bn açıldı sandım o aşamada gidecek sanırım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynı şey benim için geçen sene hazirandan beri ayrı yerlerdeyizO aşamaya geldik demişsiniz de Bn açıldı sandım o aşamada gidecek sanırım
Sizden boşanmak isteyen biri için mi çaba gösterdiniz??Karsi taraf istemiyor ben her yolu denedim olmayınca kabullendim
Neden boşandı ıx ki ilginçBen varım. Boşandığımız gün barıştık. Şimdi de gayet gğzel gidiyor. Ancak ikimiz de artık çok daha dikkatliyiz ilişkimize ve birbirimize karşı.![]()
Var, çok sorunlar yaşadık... Yeni yeni düzeliyoruz sanırım şu evliliğin ilk 5 yılı olayı doğru.. 4 ü doldurduk şu son 2 aydır düzeldik gibi tabi zaman gösterecek daha çok erken..Bosanma surecinde ya da sonrasında eşi pişman olan barışan var mı ?
Evet çok ilginç. Benim psikolojik durumum yüzünden. Terk ettim eşimi ufak tefek sebeplerden. Ama o zaman gözüme kocaman geliyordu. Sorunlarımız vardı ama birçok evliliğe göre azdı. Boşandığımız gün de barıştık.Neden boşandı ıx ki ilginç
ayrılık sebeb,n,z neydiO evlenenlerdn biri benim smdi iyi ya sonunda tuttu şukur 3 kerede anca allah in hakki 3 tur 4. Ucuye olmaz heralde artk yine de yok yere bosana lara icim daglaniyor. Ben seviyom napayim kaac yasndan beri brlktyz olmuyor yaninapayim ölem mi giden gidio kalan kaliyo
Nıcın bosanmıstınız?Ben de bosandım 1 ay oldu. Yalvarıyor neredeyse sürünüyorum diyor, tayinimi ailemin yanına aldırdım oraya tayin isteyip gelirim diyor. Ama ben de bitirdi herseyi çok zor günler yasadım boşanma kararı alana kadar. Sonrasında da. Neden tekrar bile bile aynı günlere döneyim ki. Benden uzak olsun diyorum. Siz en iyisi hayırlısı neyse o olsun diye çok dua edin. Allah bilir
Psikolojik şiddet, değişmez Bi aile bağımlılığı, sürekli beni boşanmakla tehdit etme, evden sürekli biptir etme, 7 ay evde bana küs olması yatagını ayırıp, bitmeyen hakaretlerNıcın bosanmıstınız?
Gecimsizlikayrılık sebeb,n,z neydi
Peki nasıl barıştınız?Evet çok ilginç. Benim psikolojik durumum yüzünden. Terk ettim eşimi ufak tefek sebeplerden. Ama o zaman gözüme kocaman geliyordu. Sorunlarımız vardı ama birçok evliliğe göre azdı. Boşandığımız gün de barıştık.