zaten insan tanıyabilmede başarılı olsam öyle bir eş seçmezdim diyorum.dedikodumu yapan ve buna inanan insanların ikiyüzlülüğü de ayrıca sinirimi bozuyor.bunlar komşular eş dost dediğim insanlar çayımı içip ekmeğimi yiyen ikiyüzlü şeytanlar.o karma banada uğrar umarım.Bu durum, çevrenizde sizi aslında hiç tanıyamamış kişileri arkadaşlıktan çıkarmak için fırsat.
Takılmayın, karşınızdaki anormal şahsın ne olduğu ortaya çıkacak er ya da geç.
Sen şizofrendin, senden sonraki? Ve daha sonraki?
İnsanlar zamanla anlar sorunun sizde olmadığını. Daha erken olması güç.
Benim yüzüme yağcılık yapan, sen haklısın diyen hatta çoğu olaya şahitlik yapmış olan birkaç yakınım; karşı tarafın yalanlarıyla yaptığı dedikoduyu daha leziz bulmuş olacak ki benle iletişimi kestiler.
Umrumda mı? Hiç değil.
Karma var karma.
değilim :) ordada mı var tuzbuz.ekşideki tuzbuzz apla sen misin?
var valla.. ordaki kocasını aldatmış biri (bunu çok doğal buluyor ve trollük seviyesinde savunuyor) ve boşanma aşamasında veya boşandı emin değlim. fakat kendisi hakiki bi şizofren, şimdi senin rumuzla konu onu çağrıştırınca sormadan edemedimdeğilim :) ordada mı var tuzbuz.
haydiii şimdide forumdan görürmüşüm o psikolojik şiddeti acaba öylemidir diye :) bahtsız bedevi dedikleri benim sanırım.var valla.. ordaki kocasını aldatmış biri (bunu çok doğal buluyor ve trollük seviyesinde savunuyor) ve boşanma aşamasında veya boşandı emin değlim. fakat kendisi hakiki bi şizofren, şimdi senin rumuzla konu onu çağrıştırınca sormadan edemedim
konuyla ilgili olarak, yukarda atlantisin dediği gibi, iftiraya inanan insanların aynı şeyi yaşadıklarına şahit olduğumdan akışına bırakın derim.
o dedikoduları yapanları numaralarına varana kadar sildim hayatımdan. yazdıkça daha iyi anlıyor insan derdini.aslında asıl sorunum çevreme bu olabilir imajını nasıl verdiğim.herkese güler yüz gösteren, kıralmasınlar diye ekstra çaba harcayan biriyim.bu yumuşak yüzümmü buna sebep acaba diyorum kendime.Siz icinizi ferah Tutun,hic bir halt edemez.
Millet de 1 ay konusur 2 ay konusur illaki kapayacaklar cenelerini,uzulmeyin aksine kurtuldugunuza sukur edin valla arkanizdan konusanlar sa dost degilmis zaten bu vesileyle de gormus oldunuz iste,her şerde bir hayir var:)
merhaba hanımlar.boşanma sürecinde olduğum gereksiz herkese benim şizofren olduğumu, raporumun olduğunu aslında kendisin bir melek olduğunu :) ama benim şizorfen olduğum için herşeyi kafamda kurduğumu söylerek herkesten soyutlayıp, insanları benden uzaklaştırmaya çalışıp karalıyor.avukata sordum ama siz boşverin takmayın diyor.varsa söylediği bir şahidiniz dilekçe verelim diyor.kimsede gelip şahitlik yapmaz malesef.anca dedikoduya yeter güçleri.insanların bakışı bile değişti.resmen çevremden psikolojik şiddet görüyorum.bunu yaşamış olanlar varmı acaba.ve bu konuda nasıl bir yol izlemeliyim sizce.
Bende benzer şeyler yaşadım boşanma dilekçelerinde ne kadar cirkeflesebiliyor oldugunu gördüm maalesef hepsi böyle yıldırma teknikleri karalama teknikleri ben şehir değiştirmeyi cocuklarimla sil bastan tekrar yeni bir hayat kurmayı planlıyorummerhaba hanımlar.boşanma sürecinde olduğum gereksiz herkese benim şizofren olduğumu, raporumun olduğunu aslında kendisin bir melek olduğunu :) ama benim şizorfen olduğum için herşeyi kafamda kurduğumu söylerek herkesten soyutlayıp, insanları benden uzaklaştırmaya çalışıp karalıyor.avukata sordum ama siz boşverin takmayın diyor.varsa söylediği bir şahidiniz dilekçe verelim diyor.kimsede gelip şahitlik yapmaz malesef.anca dedikoduya yeter güçleri.insanların bakışı bile değişti.resmen çevremden psikolojik şiddet görüyorum.bunu yaşamış olanlar varmı acaba.ve bu konuda nasıl bir yol izlemeliyim sizce.
umarım sizin içinde herşey çok güzel olur.böyle insanları etrafımıza bir daha yaklaştırmamak için keşke bir eğitim seminer vs gibi bişey olsada gitsek.bir daha bulaşmasak.Bende benzer şeyler yaşadım boşanma dilekçelerinde ne kadar cirkeflesebiliyor oldugunu gördüm maalesef hepsi böyle yıldırma teknikleri karalama teknikleri ben şehir değiştirmeyi cocuklarimla sil bastan tekrar yeni bir hayat kurmayı planlıyorum
Oncelikle rabbim tez zamanda seni o insandan kurtarsin. Bence sana onun lafiyla bakislari degisen insanlar varsa bu cevrende derinlemesine bir temizlige ihtiyacin oldugunu gösterir. Insanlari zor zamaninda daha iyi tanir yoluna devam edebileceklerini seçersin. Gerisinede çokta tınnnnnnn der gecersin. Ayricada evet şizofren insanlar cok tehlikeli olabiliyor ama bu onlarin sećimi degilki bu bir hastalik. Rabbim kimseye yasatmasin.
[/QUOTE amin çok haklısınız. o temizliği önceden yapabilmiş olsam bu hallere düşmezdin.
amin inşallah.çokkk haklısınız temizlik yapmak lazım.Allah o hastalığı taşıyanlara da yardım etsin.Oncelikle rabbim tez zamanda seni o insandan kurtarsin. Bence sana onun lafiyla bakislari degisen insanlar varsa bu cevrende derinlemesine bir temizlige ihtiyacin oldugunu gösterir. Insanlari zor zamaninda daha iyi tanir yoluna devam edebileceklerini seçersin. Gerisinede çokta tınnnnnnn der gecersin. Ayricada evet şizofren insanlar cok tehlikeli olabiliyor ama bu onlarin sećimi degilki bu bir hastalik. Rabbim kimseye yasatmasin.
Hayatı akışına bırakın.zaten insan tanıyabilmede başarılı olsam öyle bir eş seçmezdim diyorum.dedikodumu yapan ve buna inanan insanların ikiyüzlülüğü de ayrıca sinirimi bozuyor.bunlar komşular eş dost dediğim insanlar çayımı içip ekmeğimi yiyen ikiyüzlü şeytanlar.o karma banada uğrar umarım.
hemde ne ders almak.insanlara zamanın da biraz diş gösterebilseymişim bu fırsatı vermemiş olurdum .herşeye eyvallah diyince saf sanılıyoruz.o biraz saftı zaten, olabilir gibi düşünülüyo galiba.Hayatı akışına bırakın.
Bu travmatik deneyimden gereken dersi aldınız mı?
İnsanları anlamaya çalışmayı bıraktım ben, geçen bir söz okudum "tanrı bile insanların %100 ünü memnun edememiş olacak ki yüzlerce din, yüzlerce ateist var." tabi bu cümle bir metafor (şimdi forumda iki üç zıpçıktım atlamadan açıklamasını da ekleyeyim)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?