Boşanma sürecinde izole olma isteği

jasemin34

Bir sevdadır İstanbul..
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2019
1.124
1.699
83
Selamlar iyi bayramlar herkese
Ex eş avukata vekalet vermiş, ben de avukat arayışındayım.Anlaşmalıya yanaşmak istiyor ama ben çekişme taraftarıyım. Karşılıklı çirkinleşeceğiz sanırım ve ben yaptıkları yanına kalmasın o da huzur bulmasın istiyorum. Aldatıldığıma dair de delillerim var. Her neyse esas konu bugün bayram ve ben hiçbir akrabayı görmek istemiyorum. Köşe bucak kaçıyorum. Zamanında evlenmedi diye dedikodumu yapanlar şimdi de boşandı boşanacak diye yapıyor. Çok huzursuzum kimseyi görmek duymak açıklama yapmak istemiyorum ki zorunda da değilim. Sürekli ex eşe ah ediyorum hakkında kötü şeyler olsun istiyor düşünüyorum sonra kötü enerjiyi kendine çekme jasemin, ne hali varsa görsün diyorum. Her şey farklı olabilirdi duygusu beni üzüyor. Ailem arkamda, ailem dik dur sanki suç mu işledin boşanabilirsin ne var bunda diyor. Bunlara alış cevabını vermeye de alış diyor. İş yerimde de dedikodu başlamış. Annem daha gençsin daha kimler karşına çıkar diyor. Beni neşelendirmek istiyorlar ama yüzümden düşen bin parça engel olamıyorum.. nasıl atlatabilirim tecrübeli hanımlar :KK43: Bir ömür eş dosttan kaçamam ya..

Son düzenleme:
Zamanında evlenmedi derken? Sizin yaşınızda insanlar yeni yeni iş düzenini oturtuyor. Evlilik yaşı 30lara çekildi. Eş dost akrabanız cahilmiş. Bence kaçmayın. Bir şey söylerlerse verin cevabını geçin. Kendileri utansın
Evet gençliğim var, ailem destek, mesleğim var, çocuğum yok..Tesellim bunlar

Boşanabilirsin. İnsanların anlaşamaması gayet normal. Aldatma da varmış helal olsun evlendim dedikodu olacak diye sineye çekmemişsin, ailen de yanındaymış. Daha ne olsun? Takdir ettim. Hiç üzerinde sorumluluk hissetme. Hayatın getirebildiği şeyler bunlar.

Aynen öyle ömür boyuda kaçamazsın ki.. Sadece bu süreçte değil yıllar geçecek bu konular ara ara yine açılacak boşver.. Hayatın içinde olan şeyler boşanmak ta evlenmek kadar normal. Karşı tarafıda tamamen kafandan at iyiside kotusude onun hayatında seni ilgilendirmesin..

Aynen öyle ömür boyuda kaçamazsın ki.. Sadece bu süreçte değil yıllar geçecek bu konular ara ara yine açılacak boşver.. Hayatın içinde olan şeyler boşanmak ta evlenmek kadar normal. Karşı tarafıda tamamen kafandan at iyiside kotusude onun hayatında seni ilgilendirmeyen..
Evet babam da unut bitti anma böyle koca olmaz diyor, bence de normal. Ama moralim bozuk işte

B
Evet babam da unut bitti anma böyle koca olmaz diyor, bence de normal. Ama moralim bozuk işt
Bir ara birine çok yoğun duygularım vardı olmadı barış ayrıl, barış ayrıl en sonunda bitirdim, ama biturlu kendi enerjimi onun üzerinden çekemiyordum nefret etmeme rağmen.. Sonra kabullendim içimde aniden birsey soğudu o gün bugün kapımda( kopek😂) Şaka bir yana gerçekten o enerjiye inann ,,Yok saymak çok zarif bir intikamdır" ✨

İnsanlardan uzak durmak isteminizi anlayabiliyorum.
Zor bir süreçten geçtiğiniz için en ufak şey bile fazla geliyordur.
Ancak "ne derler" diye kaçmanıza gerek yok bana kalırsa.
Şu anki tutumunuz karşınızdaki kişilerin bundan sonraki tutumunu belirleyecek çünkü.
Ağzını açma şansızlığında bulunacak ilk bir kaç kişinin ağzının payını verirseniz gerisi cüret edemez.
Ancak ağzının payını verme derken öyle öfkelenerek, bağırarak vs değil.
Karşınızdakileri sakin sakin öyle bir gömün ki bir daha ağızlarını açmadan önce 2 defa değil 200 defa düşünsünler.
Daha 20lerinin başındaki birine "evlenemedi" cümlelerini kurduklarına göre çok da düşünerek konuşan kişiler değiller. (Hoş isterse 50 yaşında olsun, kişi evlenmediyle bile onlara ne, derdi onlara mı düşmüş?)
Onlara konuşmadan önce düşünmeyi öğretterek bir amme hizmeti de vermiş olursunuz böylece.

Çocuğunuz olmadığı için harika durumdasınız farkında mısınız. Hayatı sil baştan yapmak için de henüz genç bir yaştasınız, evlilik yaşları da artık 30 üstüne çekildi.. Aileniz arkanızda. Evlenmek haksa boşanmak da hak. Konuşan açsın kendi po..osuna konuşsun, sallayın gitsin ama bence insanlardan da kaçmayın, durumu normalleştirin çünkü ayrılmak çok insanı birşey

her sorun bir yanaydı da keşke aldatmasaydı o da ayrı yıkım olmuştu..kanıtım olduğu halde iftira atma bana demişti rezil…

Aldatılmak derin bir yara, çok üzgünüm :(
Zamanla bunun sizinle ilgisi olmadığını, aldatanın karakteriyle ilgili olduğunu göreceksiniz
Milleti de hiç takmayın, her zaman konuşacak bir şeyleri var onların, siz dik durun

Bir müddet konuşulacak buna yapacak bir şey yok maalesef. Bu konuyu size acarsalar da sessiz kalın yorum yapmayın o zaman çok söyleyecek bir şey bulamiyor konuyu mecbur kapatiyorlar.
O anın verdiği şeyle boslugunuza denk gelip eşiniz hakkında olumsuz şeyler söylemeyin kimsenin ağzına laf vermeyin

O akrabaları Allah bildiği gibi yapsın normalde akraba insana destek olur arkasında durur bu akrabalar akrepten beter senin bekar oluşun evlenip ayrılacak oluşun kimseyi alakadar etmez . görüşme kaçma ya da açıklama yapmak zorunda değilsiniz herkese b.k yemek düşer ahlaksız bir şey yapmadın annen baban arkadanda destekmiş ne güzel benim dayımın kızı boşandığı zaman akraba çevre kimse ağzını açmadı kimin ne haddine ağzını açmak tam tersi kıza annesi hayatı dar etti bak seninkiler arkandaymış boş ver akraba zıkkımlarını seni seven zaten senin açığını aramaz arayanları da sil gitsin

Bosanma arefesinde ben de annemdeydim ve kimseyi görmek istemiyordum. Yan komşum yazliktaydi ve onun izniyle biri gelince ona geciyordum kimse görmeden.
Aslında dedikodu korkusu değil de o an gücü olmuyor insanın. Şu an düşününce iyi ki de gorusmemisim ve izole olmuşum diyorum. Süreç zaten zorken açıklama yapmaya enerji harcamamali insan
O bosanma imzası atıldığı gün bi rahatlama geliyor, herkese de bi s..tir çekiyorsun. Dik durunca kimse ağzını açamaz guven bana
Zaten yaşın gencecikmis. Ben 34 de evlenip 36 da bosandim gayet de mutluyum
İmkanın varsa zaten izole ol bi süre, yaraların bi kabuk bağlasın

Selamlar iyi bayramlar herkese
Ex eş avukata vekalet vermiş, ben de avukat arayışındayım.Anlaşmalıya yanaşmak istiyor ama ben çekişme taraftarıyım. Karşılıklı çirkinleşeceğiz sanırım ve ben yaptıkları yanına kalmasın o da huzur bulmasın istiyorum. Aldatıldığıma dair de delillerim var. Her neyse esas konu bugün bayram ve ben hiçbir akrabayı görmek istemiyorum. Köşe bucak kaçıyorum. Zamanında evlenmedi diye dedikodumu yapanlar şimdi de boşandı boşanacak diye yapıyor. Çok huzursuzum kimseyi görmek duymak açıklama yapmak istemiyorum ki zorunda da değilim. Sürekli ex eşe ah ediyorum hakkında kötü şeyler olsun istiyor düşünüyorum sonra kötü enerjiyi kendine çekme jasemin, ne hali varsa görsün diyorum. Her şey farklı olabilirdi duygusu beni üzüyor. Ailem arkamda, ailem dik dur sanki suç mu işledin boşanabilirsin ne var bunda diyor. Bunlara alış cevabını vermeye de alış diyor. İş yerimde de dedikodu başlamış. Annem daha gençsin (yakında 28 olacağım) daha kimler karşına çıkar diyor. Beni neşelendirmek istiyorlar ama yüzümden düşen bin parça engel olamıyorum.. nasıl atlatabilirim tecrübeli hanımlar :KK43: Bir ömür eş dosttan kaçamam ya..
Gerçekten zor bur durum , arayıp bir kere iyi misin demeyen insanlar hayatiniz hakkında yorum yapıyor inanın bazen herkesi korkutuyor bu durum . İmkanınız varsa bir arkadaşınızın yanına gidin yanliz kalabileceginiz ortam oluşturun. Hatta bosanma aşaması bitip kendi içinizde bazı şeyleri çözene kadar kimseye haber vermeyin derim . Bu arada anlasmali bosanma davasinda aldatmayı kanitlayarak daha fazla tazminat hakkına sahip olup o insanı bir an önce hayatınızdan çıkarabilirsiniz. Yeni hayatiniz size ugur getirsin

O insanlar hep varlar maalesef. Kaçmak çözüm değil,normal yaşayın. Densize ve fazla meraklıya cevabını verin. Hem hadlerini bilsinler, hem dik duruşunuzdan çekinsinler. Aksi halde sizi gördükleri yerde yine saçmalıklar olur. En iyisi baştan testiyi kırmak.

O insanlar hep varlar maalesef. Kaçmak çözüm değil,normal yaşayın. Densize ve fazla meraklıya cevabını verin. Hem hadlerini bilsinler, hem dik duruşunuzdan çekinsinler. Aksi halde sizi gördükleri yerde yine saçmalıklar olur. En iyisi baştan testiyi kırmak.
Doğru söylüyorsunuz zaten benim başıma gelen gelmiş değil mi..

Anne ve babanızı başınızın üstünde taşıyın. Sizin anne babanız gibi bi anne baba daha yoktur bu ülkede. O kadar şanslısınız ki... umarım farkındasınızdır.

Allah anne babanızdan razı olsun.
Çok teşekkür ederim, mutlaka vardır. Aileden yana güldü eşten yana şans gülmedi maalesef

Back
X