- 8 Şubat 2024
- 4.903
- 7.188
- 78
Önemli olan sizin iyi olmaniz Sizin biran önce kalan hayatınızı en güzel en dolu dolu yaşamanız.Hayat bir göz açıp kapanması gibi.Bence aslolan sizin iyi olmaniz ne hırs ne kin ne intikam.Uzun vadede kalıcı travma sorunu bu duygulardan bir türlü cikamamaktan kaynaklı oluyor.Su an erken belki dediklerim için ama bu noktaya geleceksiniz.Bir gün bir an önce kesip atmanın ne kadar ferah birsry olduğunu.O enerjileri geride bırakıp kendinize yaşamanın ne kadar önemli olduğunu anlarsınız.İliskileri meşru olmuş olmamış kimse taşa tutmaz bence o değilde her zaman kendinizi düşünün.Neyse benim yorumum bu size hazır olduğunuz ve bu toksik duygulardan ciktiginiz zaman hayatın hep güzel yönlerini sunmasını dilerim tüm kalbimle.Ben zaten huzursuzum, ailem huzursuz. Hiçbir suçum yokken bu hallere düştüm, çok ah ettim. Karşılığını çeksin istiyorum ben zaten huzursuzum. Avukat konusunda da kesenin ağzını çok fena açtım en fazla canını yakabilecek maddi olarak tazminatla onu çökertecek bir avukat tutmak istiyorum. Kendisi aşırı cimriydi canını maddiyattan yakarım. Ayrıca hayatında biri olduğunu düşünüyorum ve hep metres ve p… olarak kalsınlar ilişkileri meşru olmasın evlenemesinler istiyorum.