- 5 Temmuz 2021
- 232
- 592
- 23
- Konu Sahibi Ogungelecek
Merhaba anne mutsuzsa bir evde çocuklar daha da mutsuz oluyor bir karar vermişsiniz demek ki mutlu değilmişsiniz ilk zamanlarda zor gelse de sonradan mutlu olacaksınız ve inanın bana çocuklarınız daha mutlu olacak bir de her şeyi kendiniz üstlenmeyin tabi ki babaları var birlikte hareket etmeye çalışın bir de en iyisi çocuk psikoloğuna danışmanız onlar sizi çok daha bilinçli yönlendirecektir.Ve evlatlar annelerini öyle güzel anlıyorlar ki zor durumlarda bence kendinize ve evlatlarınıza güveninMerhaba arkadaşlar.Baslikta da yazdığım gibi boşanma sürecinde evliyken kaybettiğim özgüvenimi gücümü cesaretimi tekrar nasıl kazanabilirim. Zaman zaman inanılmaz bı güç geliyor bazen de korku doluyor içim. Çocuklari düşünüyorum yalnızca.İki erkek çocuğunu tek başıma iyi yetiştirebilir miyim? Okumalarini çok istiyorum okurlar mı parçalanmış aile çocuğu olarak psikolojileri nasıl olur onlara yetişebilir miyim ruhsal olarak doyurabilir miyim vb sürekli düşünüyorum.Biri bugün bana cocuklarim çok yaramaz olduğu icin işin çok zor iyi düşün iyi karar ver dedi. Benim kararım kesin ama böyle şeylerden çok etkileniyorum yani vazgeçmek anlamında değil çocuklarım açısından karamsarlığa kapılıyorum.Ben mi çok hassasım bu durumu yaşayanlar veya çevresinde görenler anlatabilirse çok sevinirim![]()