• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanma sürecinde olanlar cocugun babayla görüşmesi hakkına ne düşünüyorsunuz

ImaginePerest42

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2021
167
47
48
29
Anne büyütsün eğitim versin baba denen şahsiyet ben babayım diyip cocuk görmeye gelsin 3 sene içinde bu ikinci görüşü olcak yarın cocuk görmeye gelecekmiş bence hakketmiyor ama hukuk olunca el kol bağlıyor. Boşanma sürecinde olan var mı 😣 karnıma ağrılar giriyor yarın oğlum gidicek diye birde 11 saat onsuz olucam 😔😔😔🤧

Aranızda ne yaşanırsa yaşansın.
Siz bu olayları x ve y olarak yaşadınız.
Anne baba olmak bambaşka birşey.
Dolayısıyla çocuğu görme hakkı var. Eğer baba kötü biri değilse, çocuğa zarar verecek davranışlar sergilemiyorsa göstermek zorundasınız.
Babayla olan tartışmalarınız sizi ilgilendirir, çocuğu değil. Benim ailemde olaylı ayrıldı ama babam çok uzakta olduğu için 2 3 yılda bir gördük onu, annem engellemedi hiç doldurmadı bizi. Babanızdır görebilirsiniz dedi, sizde bu mantıkta olmalısınız bana göre.

Anne büyütsün eğitim versin baba denen şahsiyet ben babayım diyip cocuk görmeye gelsin 3 sene içinde bu ikinci görüşü olcak yarın cocuk görmeye gelecekmiş bence hakketmiyor ama hukuk olunca el kol bağlıyor. Boşanma sürecinde olan var mı 😣 karnıma ağrılar giriyor yarın oğlum gidicek diye birde 11 saat onsuz olucam 😔😔😔🤧
Evet maalesef anayim babayim die ortalikta geziyolar. Pazartside bizim mahkeme var sorsan anneyim der..ama annelik yanindan gecmemistir. Zor durum allah yardimciniz olsun

Hak etmese da onun babası ve görüşmelerine engel olmamalısınız. Yarın bir gün çocuğunuz büyüdüğünde görüştürmediğinizde sizi suçlayacak. Bırakın görüşsün

E çocuk babasını hiç görmesin mi?

Çocuğu tek başınıza yapmadıysanız babası görecek tabi ki.

Yapacak bişey yok çocuğunuzun babaya da ihtiyacı var, siz boşandınız ama çocuğunuz daimi olarak o adamın evlâdı...

Evet maalesef anayim babayim die ortalikta geziyolar. Pazartside bizim mahkeme var sorsan anneyim der..ama annelik yanindan gecmemistir. Zor durum allah yardimciniz olsun
Siz niye çocukların annesi hakkında konuşuyorsunuz ki? size laf düşmüyor.

Aranızda ne yaşanırsa yaşansın.
Siz bu olayları x ve y olarak yaşadınız.
Anne baba olmak bambaşka birşey.
Dolayısıyla çocuğu görme hakkı var. Eğer baba kötü biri değilse, çocuğa zarar verecek davranışlar sergilemiyorsa göstermek zorundasınız.
Babayla olan tartışmalarınız sizi ilgilendirir, çocuğu değil. Benim ailemde olaylı ayrıldı ama babam çok uzakta olduğu için 2 3 yılda bir gördük onu, annem engellemedi hiç doldurmadı bizi. Babanızdır görebilirsiniz dedi, sizde bu mantıkta olmalısınız bana göre.
Bende o yöndeyim evet ama babayım diye geçinenler 2 sene cocuk görmeyip sırf mahkemeye şirinlik yapmak için arada geliyo mahkemede anca bana inat velayet istiyor, kızdığım nokta bu... Doldurma olayını ben yapmam ama babası şahsiyetsiz ve anası eminim ki cocugun yatılı gittiği zamanlar yapacaktır öyle fesat insanlar. İyi niyetimden başıma gelmeyen kalmadı ve cocugum yüzünden de kalmicak

Yine ponçikçe yorumlar, adam yılda 1 kez ortaya çıkıyor babayım diyor. Bu çocuğun psikolojisi bozulmayacak mı sizce, yılda sadece 1 kez gördüğü yabancı bir adama bana diyecek sonra da bu adam niye aramıyor sormuyor diyecek🙄Bana kalırsa ya adam gibi babalık yapıp sürekli görüşsün ya da defolsun gitsin çıksın çocuğun hayatından kafasını karıştırmasın

Lutfen tanimadiginiz bir kadin hakkinda yorum yapmyin. Rica ediyiorum herkesin hayati kendini ilgilendirir.sizi deil.
Evet herkesin hayatı kendini ilgilendirir ama her konuda çocukların annesine saydırmak da doğru mu? Kadının her yerde dedikodusunu yapıyorsunuz, annesi onların konuşmak size mi düşer.

Yine ponçikçe yorumlar, adam yılda 1 kez ortaya çıkıyor babayım diyor. Bu çocuğun psikolojisi bozulmayacak mı sizce, yılda sadece 1 kez gördüğü yabancı bir adama bana diyecek sonra da bu adam niye aramıyor sormuyor diyecek🙄Bana kalırsa ya adam gibi babalık yapıp sürekli görüşsün ya da defolsun gitsin çıksın çocuğun hayatından kafasını karıştırmasın
öyle olmuyor miss. Çocuk büyüdüğünde annesini suçlayacak sen görüştürmedin diyecek. Çocuk bunu anlayacak yaşa geldiğinde kendi zaten görüşmek istemeyecektir

ne olursa olsun bir çocuğun, babasını görme hakkını elinden alamazsınız.
siz anlaşamadınız, ayrıldınız.
ne kadar eleştirseniz de, adamın yaptığı yanlış da olsa, ayda alemde bir ortaya çıkmasına sizin gibi bizler de kızsak bile çocukla babanın görüşmesine engel olmamak lazım.

Bazı yorumlar da insanı hayrete düşürüyor doğrusu.

Ayda yılda bir görünce baba mı olunuyor anlamadım? Babadır evladı için Şam’da da olsa görmeye gider. Bakın siz 11 saatin hesabını yaparken sadece adı baba olan şahsiyet yılda 1 kere görmeye geliyormuş.

1 yılda ben kendimi unutuyorum o nasıl ben babanım deyip karşısına çıkıyor hayret bir şey.
Hoşgeldin hayrettin abi nasılsın ?

o öyle olmuyor işte

muhtemelen çocuk ve baba başka şehirde mahkeme temmuz görüşmesi koymuş

örneğin eşimden ayrılırsam ailemin olduğu şehre dönmem

çocuk ve babası aynı şehirde olmalı bana göre

ama bir çok kadın pılısını pırtısını toplayıp başka şehre gidiyor

hatta tayin istiyor ailesinin de olmadığı bir yere sıfırdan hayat kurmaya gidiyor

onları anlıyorum, aile desteğine yahut eski günleri unutup yeni bir hayata ihtiyaçları var

ama çocuk baba ile ilişki kurmayınca hep yabancı kalıyor

özellikle küçük yaşlarda ayrılınca baba da babalık hissetmiyor ki

dede nene görsün diye alıp ailesini yanına götürüyor babalar da çoğunlukla, adı torun

çünkü baba çocuk bağı birlikte yaşam istiyor, bu kurulamıyor özellikle araya kmler girdiğinde daha da zor

aynı şehirde bile kolay değil, 15 günde bir görse de çocuk için zor süreç

lakin o adam o çocuğun babası, hayatından çıksın demek çok sağlıklı değil

ben ya ben ölürsem diye bile babası ile daha çok görüştürmeye çalışırdım galiba

yani baba temmuz da gelebiliyorsa ben de bayramda götürürdüm vs vs

Back
X