• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanma sürecinde olanlar cocugun babayla görüşmesi hakkına ne düşünüyorsunuz

Hissettiğiniz duygular, siteminiz, hatta yer yer öfkeniz dahi anlaşılabilir. Ama çocuğun penceresinden bakınca yılda 1 kez de olsa o babayı görmek çok şey ifade ediyor. Görüşsünler en azından çocuk babam geldi diyebilsin. Yıllar yıllar geçince evladınız zaten neyin ne olduğunu kimin nasil ne kadar emek sarf ettiğini görecek zaten sizin hiç bir şey demenize gerek kalmayacak.

Anne cocuklari almak istese devlet verir en basta, siz kim oluyorsunuz? Ustelik cocuklar uzerinde hicbir baglayici hakkiniz yok, vermem ne demek?
Vermem pazartesiyi 4 gozle bekliyo o cocuklarin velayetini vermek icin istese vermem. Onla bunla gunluk hayat geciren kadina cocuk mu verilir. Cocuklarin psiklojisini bozar. Zaten yaptida biz duzeltlmeye calisiyoruz.. sayesinde

Ne o soyluycek bisey bulamadn mi nesi ayip onun yaptiklari ayip 3 evladini gormezden gelmesi. Ayip 9 yasindaki oglunu sevgilisiyle bulusmaya goturmesi ayip. Onlari banyo yapicam deyip birakip kacmasi ayip cocuklar beni banyonun onunde beklediler be sende gitme oburu gitti die nesi ayıp.. bilmeden konusuyosunuz bos bosss
Bunlardan hangisi tam olarak sizi ilgilendiriyor? Cidden her konuyu sabote edişiniz benim de dikkatimi çekmeye başladı

Vermem pazartesiyi 4 gozle bekliyo o cocuklarin velayetini vermek icin istese vermem. Onla bunla gunluk hayat geciren kadina cocuk mu verilir. Cocuklarin psiklojisini bozar. Zaten yaptida biz duzeltlmeye calisiyoruz.. sayesinde
Tamam ben de ayni seyi soruyorum, devlet ver dedikten sonra siz kim oluyorsunuz?

Bunlardan hangisi tam olarak sizi ilgilendiriyor? Cidden her konuyu sabote edişiniz benim de dikkatimi çekmeye başladı
Agız birligi yapmayalim lutfen. Gecenki yorumumdada benzer durumum vardi. Arkadasa yorum yaptm daldılar. Hayr yorum yapiyorum alinti yapiyorlar sizene ki yani konu sahbi misiniz kendime cevirmiyorum konuyu yorum yapiyorum hemen engelliyosunuz yani. Beni ilgilndirmiycek annesini ilgilndirmycek kimi ilgilnediricek pardon? O cocuklara ben sahip cikiyorum o deil.

Aslinda pek dagilmadi. Cocuklar biyolojik anneleriyle de babalariyla da gorusmeye devam etmeli
Bunu o üye anlamayacak ve sayfalar dolusu ona mesaj yazılacak.Konu sahibi üstünden yapılabilir yorumlar.Diğer üye anlamıyor ve insanları geriyor.

Zaten devlet devlet olsa gecenki baba 2 cocugunu oldurdu kadinin sesini duyardi DEVLET.. adaletin olmadigi dunyada yasiyoruz onun bi cabasi yok zaten rahat olun..
Hi hi evet, ennnn dusunceli ennnn akilli sizsiniz. Bu kadar insan, devlet yaniliyor tabi. Bence cok tehlikeli bir noktadasiniz, tedavi olun. O cocuklarin iyiligi icin de anneleriyle gorusturun

Hi hi evet, ennnn dusunceli ennnn akilli sizsiniz. Bu kadar insan, devlet yaniliyor tabi. Bence cok tehlikeli bir noktadasiniz, tedavi olun. O cocuklarin iyiligi icin de anneleriyle gorusturun
Baska bi isteginiz var mi ? Ben anlatiyorum nasil bir insan varlik oldugunu size normal mi geliyo yani ne gorusmesi biz arayinca acmiyo kadin. Nesini anlamdiniz. Tedavi olucak birseyim yok bnim rahat olun

Baska bi isteginiz var mi ? Ben anlatiyorum nasil bir insan varlik oldugunu size normal mi geliyo yani ne gorusmesi biz arayinca acmiyo kadin. Nesini anlamdiniz. Tedavi olucak birseyim yok bnim rahat olun
Ben niye rahatsiz olayim ki zaten sizin akil sagliginiz sebebiyle 😅 kendinizi bu kadar onemsemeyin lutfen, ben sadece annelerinden ayrilan cocuklara uzuldugumden yaziyorum

Agız birligi yapmayalim lutfen. Gecenki yorumumdada benzer durumum vardi. Arkadasa yorum yaptm daldılar. Hayr yorum yapiyorum alinti yapiyorlar sizene ki yani konu sahbi misiniz kendime cevirmiyorum konuyu yorum yapiyorum hemen engelliyosunuz yani. Beni ilgilndirmiycek annesini ilgilndirmycek kimi ilgilnediricek pardon? O cocuklara ben sahip cikiyorum o deil.
:ruh:

Evet bende uzuldugum icin ustlerine fazla dusuyorum annelerinin yerine 😅
Hayir siz kocanizi elinizden kacirmamak icin hic olmadiginiz bir role burunuyorsunuz, olay bu. Siz o cocuklarin annesi degilsiniz, bunu iyice kafaniza sokun. Lutfen beni de alintilamaya devam edip, konuyu sabote etmeyin. Cok derdiniz varsa kendinize konu acin, yardim etmek isteyen insan size ordan eder. Burda konu sahibine yazik, yazdikca yaziyorsunuz hic susmamacasina

Son düzenleme:
Çocuğunuz kaç yaşında? Bence siz güzellikle babasına göndermelisiniz hani bak bban geliyor seni görmek için ben de görğlmeizi isterim o baban diğerleri deden ninen vs ki olur da o aile doldurmaya kalkarsa çocuğunuz en azından sizin öyle bir niyetiniz olmadığını farkeder. Yaş büyüdükçe zaten bu çok net ortaya çıkar.

Hayir siz kocanizi elinizden kacirmamak icin hic olmadiginiz bir role burunuyorsunuz, olay bu. Siz o cocuklarin annesi degilsiniz, bu iyice kafaniza sokun. Lutfen beni de alintilamaya devam edip, konuyu sabote etmeyin. Cok dersiniz varsa kendinize konu acin, yardim etmek isteyen insan size ordan eder. Burda konu sahibine yazik, yazdikca yaziyorsunuz hic susmamacasina
😅 kocami elimde tutmak icin mii 😅😅😅😅😅😅😅😅😅 vlla guldurdunuz beni ya gercektende. Cok derdim yok.. ama sizin benimle ne derdiniz var anlamadm allhtan bir yorumda bulundum ya 😃 kendisi beni anne ilan ettide siz etmesinzde olur

Back
X