• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanma sürecinde olanlar cocugun babayla görüşmesi hakkına ne düşünüyorsunuz

Evet herkesin hayatı kendini ilgilendirir ama her konuda çocukların annesine saydırmak da doğru mu? Kadının her yerde dedikodusunu yapıyorsunuz, annesi onların konuşmak size mi düşer.
Yoo konu uzerine nitelendirdim dedikodusunu yapmadim. Anneyse annelik yapardı hayatini yasamazdi. Oyle annelik olsa bende butun cocuklarin annesi olurdum. Dogur birak anne ol. Oh ne guzel hayat valla. Hem bundan sizene yani gercek hayati bire bir ben yasiyorum. Kadin halinden sikayetci deil. Gayette ne guzel yasayip gidiyo..

Evet herkesin hayatı kendini ilgilendirir ama her konuda çocukların annesine saydırmak da doğru mu? Kadının her yerde dedikodusunu yapıyorsunuz, annesi onların konuşmak size mi düşer.
O cocuklari ben buyutuyorum.. bal gibide lafta solerim istedigimide derim ozman anneligine kendisine laf ettirmiycek kadin olmasini biliyosa dogurdugu icinde anne olmasini bilecek. Ben doğurmadigim halde annelik yapiyorum. Ve onlarin anneside benim. O kadin deil

Tamam babalık namına kendini tanıtmamış, hatırlatmamış bile olabilir ancak onun kötü dediğiniz kişiliğini bir kenara bırakacak olursak o da çocuğun iyi veya kötü babası sonuçta bu yüzden görüşecekler normal yani. İçiniz rahat olmayabilir evet sizi anlıyorum ancak maalesef bu duruma alışılması gerekir.

Son düzenleme:
Anne büyütsün eğitim versin baba denen şahsiyet ben babayım diyip cocuk görmeye gelsin 3 sene içinde bu ikinci görüşü olcak yarın cocuk görmeye gelecekmiş bence hakketmiyor ama hukuk olunca el kol bağlıyor. Boşanma sürecinde olan var mı 😣 karnıma ağrılar giriyor yarın oğlum gidicek diye birde 11 saat onsuz olucam 😔😔😔🤧
Görüşmelerine engel olarak çocuğunuzu mahrum etmiş olursunuz eski eşinizi değil.
Daha sık görüşmeleri gerekir,az bile görüşmüşler😕

O cocuklari ben buyutuyorum.. bal gibide lafta solerim istedigimide derim ozman anneligine kendisine laf ettirmiycek kadin olmasini biliyosa dogurdugu icinde anne olmasini bilecek. Ben doğurmadigim halde annelik yapiyorum. Ve onlarin anneside benim. O kadin deil
Ayıp size sadece ayıp

Lütfen her konuya kendi hayatınızı yazmayı bırakın,bütün konuları sabote eder konu içinde konu açar oldunuz.Fikrinizi söylemeniz ayrı her konuda yaşadıklarınızı tekrar tekrar yazmanız ayrı.Kendi açtığınız konulara yazabilirsiniz.
Konu sahiplerinin konusu dağılıyor yapmayın bunu lütfen.

Ayıp size sadece ayıp
Ne o soyluycek bisey bulamadn mi nesi ayip onun yaptiklari ayip 3 evladini gormezden gelmesi. Ayip 9 yasindaki oglunu sevgilisiyle bulusmaya goturmesi ayip. Onlari banyo yapicam deyip birakip kacmasi ayip cocuklar beni banyonun onunde beklediler be sende gitme oburu gitti die nesi ayıp.. bilmeden konusuyosunuz bos bosss

Lütfen her konuya kendi hayatınızı yazmayı bırakın,bütün konuları sabote eder konu içinde konu açar oldunuz.Fikrinizi söylemeniz ayrı her konuda yaşadıklarınızı tekrar tekrar yazmanız ayrı.Kendi açtığınız konulara yazabilirsiniz.
Konu sahiplerinin konusu dağılıyor yapmayın bunu lütfen.
Sadece ayni durum bizdede var. Bu yorumu yapmam milletin bana benim hayatimdan yazmalrini gerektirmez. Bana yorum yapmayin ozmn konuda dagilmaz..

Evlatlik verilmiş cocuklarda bile evlatlik oldugunu ogrenince gercek anne babasini arama, gorusmek isteme egilimi olabiliyor. Biz disaridan baktigimizda babalik yapmiyor gormesin diye dusunuyoruz ama cocuklar cansiz bir varlik degil ki isteyince gösterilemesin. Yarin bir gun annenin önüne cikar bu, babasi der ben seni gorecektim annen gorusturmedi "beni babamla gorusturmedin" şu bu olur. Bunun kararini anne olarak bile veremezsiniz bence. Cocuk ileride kendi goruşmek istemezse o ayri.

Yine ponçikçe yorumlar, adam yılda 1 kez ortaya çıkıyor babayım diyor. Bu çocuğun psikolojisi bozulmayacak mı sizce, yılda sadece 1 kez gördüğü yabancı bir adama bana diyecek sonra da bu adam niye aramıyor sormuyor diyecek🙄Bana kalırsa ya adam gibi babalık yapıp sürekli görüşsün ya da defolsun gitsin çıksın çocuğun hayatından kafasını karıştırmasın

Sen de haklısın bacım
Hangi yorumu okusam ona hak verdim
Bilemedim :D

Ne o soyluycek bisey bulamadn mi nesi ayip onun yaptiklari ayip 3 evladini gormezden gelmesi. Ayip 9 yasindaki oglunu sevgilisiyle bulusmaya goturmesi ayip. Onlari banyo yapicam deyip birakip kacmasi ayip cocuklar beni banyonun onunde beklediler be sende gitme oburu gitti die nesi ayıp.. bilmeden konusuyosunuz bos bosss
Bakın her konuyu kendi konunuza çevirmeyin. bir anne hakkında ileri geri konuşamazsınız. O çocukların annesi o size laf düşmez. Size söylenecek fazlaca sözün var ama hiç birini anlamayacaksınız. Çocuklara çok üzüldüm. annesiyle arasına yapacağınıza nefret kusuyorsunuz. bari çocukların yanında konuşmayın da çocuklar annelerini kötü bilmesin

Aaaa asla böyle düşünmemelisiniz, en çok da çocuğunuz için. Babası ile geçireceği kaliteli vakitlere en çok onun ihtiyacı var 😊

Engelleyen siz olmayın, arkasından konuşmayın. Kırk yılda bir görüyor ise çocuk büyüdüğü zaman taşları yerine oturtacaktır zaten. Babasıyla görüştüğü zaman sizin kıymetiniz azalmayacak, bu olağan bir süreç.
Bir yorumunuz dikkatimi çekti 11 saat göremeyeceğim diye bu konuda da nacizane bir şey söylemek istiyorum. Boşanan annelerin büyük bir kısmı maalesef çocuklarına bağımlı oluyorlar ve bağımlı kişilikler yetiştiriyorlar dolayısıyla ileride çocuklarının ilişkilerinde sağlıklı adımlar atmaları zorlaşıyor bu yüzden bu şekilde hissetmemek için ikinizin ayrı bireyler olduğunu kendiniz için de çocuğunuz için de hatırlayın olur mu?

Yoo konu uzerine nitelendirdim dedikodusunu yapmadim. Anneyse annelik yapardı hayatini yasamazdi. Oyle annelik olsa bende butun cocuklarin annesi olurdum. Dogur birak anne ol. Oh ne guzel hayat valla. Hem bundan sizene yani gercek hayati bire bir ben yasiyorum. Kadin halinden sikayetci deil. Gayette ne guzel yasayip gidiyo..

Bu kadın/anne için çocukları çok değerlidir.
Bir kadın ne yaşadı da çocuklarını bile aramıyor diye hiç düşündünüz mü?
Yani ne olabilir ki bir anne çocuklarından vazgeçsin?
Eşinizin ailesi berbat, eşiniz mükemmel eş değil.
Siz de o ortamın içinde kafayı yemek üzeresiniz.
Hala eski eşi suçlamak niye?
Sizin asıl kızgınlığınız bu kadın neden çocukları almıyor da bana bıraktı diye
Yoksa bu nasıl anne diye düşünmüyorsunuz.
C Calcifer de bence bunu demek istiyor.

Bakın her konuyu kendi konunuza çevirmeyin. bir anne hakkında ileri geri konuşamazsınız. O çocukların annesi o size laf düşmez. Size söylenecek fazlaca sözün var ama hiç birini anlamayacaksınız. Çocuklara çok üzüldüm. annesiyle arasına yapacağınıza nefret kusuyorsunuz. bari çocukların yanında konuşmayın da çocuklar annelerini kötü bilmesin
Siz benim konularimi iyice okumadiniz.. belli bi okuyun sonra yorum yaparsinz kendi konuma cevirmiyorum yorum yapmayin ozmn. Konu uzamaz.. ve ara bulmak icin ben cok ugrastim kendisi kafam gelmiyo nolur sen bak para vereyim sana ama ben gorusmim yoksa uzerimde kalirlar aglarlar benle gelmek icin dien birisi.. kendi aramiyo zaten cocuklar hatrladikca ben ariyorum o insani acmiyo suan iletisimleri zaten kopuk ben hic birzmn doldurmam cocuklari ona karsi cocuklar bazen onun yaptiklarini bana soyluyorlar sevmiyorlar onu. Onlarin hayatinda oyle bi kadin yok maalesef siz icinizi ferah tutun.

:KK9: :KK9: :KK9: :KK9:

Cocuklari almak istede vermem ki. O kim oluyo 10 aylik bebegini birakip gitti emiyoken ne olabilir ya cocuklrini birakacak sahiden eski ese kızdı da mi birakti cocuklarn ne sucu vardi peki gunahi neydi soyledigi tek sey ; cocuklari istemiyorum onlar benim yuvami yıkar demesi. Yuvada yok 1 ay onla 1 ay bununla bakın kendisiyle derdim yok. Ben zaten sectigm hayati yasiyorum. Kimseyle bi derdim yok cocuklarla olmaktan buyuk zevk aliyorum uslular guzeller masumlar ben egitip ben ogretiyorum kadini tanimiyosunuz tanisaniz uvey annede kalsin cocuklar dersiniz o derece ya ben sadece boyle konular geldikce gordukce diyorum ki anne olmak isteyen bi cok kadin var. Ama neden anne olan biri bunu yapar. Ben o istesin duzgn anne olsun vlla arkadas gibi ararim sorarm cocuklarini gotururum getirirm sonucta o dogurdu. Esimden habersz gorustururum gerekirse. Ama oyle biri deil.

Cocuklari almak istede vermem ki. O kim oluyo 10 aylik bebegini birakip gitti emiyoken ne olabilir ya cocuklrini birakacak sahiden eski ese kızdı da mi birakti cocuklarn ne sucu vardi peki gunahi neydi soyledigi tek sey ; cocuklari istemiyorum onlar benim yuvami yıkar demesi. Yuvada yok 1 ay onla 1 ay bununla bakın kendisiyle derdim yok. Ben zaten sectigm hayati yasiyorum. Kimseyle bi derdim yok cocuklarla olmaktan buyuk zevk aliyorum uslular guzeller masumlar ben egitip ben ogretiyorum kadini tanimiyosunuz tanisaniz uvey annede kalsin cocuklar dersiniz o derece ya ben sadece boyle konular geldikce gordukce diyorum ki anne olmak isteyen bi cok kadin var. Ama neden anne olan biri bunu yapar. Ben o istesin duzgn anne olsun vlla arkadas gibi ararim sorarm cocuklarini gotururum getirirm sonucta o dogurdu. Esimden habersz gorustururum gerekirse. Ama oyle biri deil.
Anne cocuklari almak istese devlet verir en basta, siz kim oluyorsunuz? Ustelik cocuklar uzerinde hicbir baglayici hakkiniz yok, vermem ne demek?

Back
X