- 10 Nisan 2014
- 42.726
- 114.250
- 798
- Konu Sahibi ImaginePerest42
Dışarı çıktım geldim banlanmalar olmuş 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şimdi istemez 6 ay sonra 1 yıl sonra ister. O eski eşiyle çocuklarıyla arasındaki sorun. Sizi hiç mi hiç ilgilendirmez. Karşılık bekleyerek mi bakıyorsunuz o çocuklara? Şartınız ömür boyu annelerini görmemeleri mi?eninde sonunda annelerini bulur sahip çıkarlar birbirlerine. Başkasının çocuğu üzerinde kanuni hakkınız da yok. Banınız açılınca beğenmedi mi yapıştırırsınız hiç sorun değilSiz neyin kafasini yasiyorsunuz ki kadin zaten istemiyo cocuklarini?? bnu kendisi soluyor
Dünyanın en sorumsuz insanıysa bile bu adamdan çocuk yapmayı tercih etmişsiniz vakti zamanında
Sizin tercihinizin sonucu olarak da yine dünyalar kötüsü bu adamın kendi çocuğunu görmeye yasal olarak hakkı doğuyor
Çünkü biyolojik babası
Ne bileyim çok da tahmin edilemeyecek şeyler değilmiş aslında
Karpuz ister misin?Cok tesekkur ederim![]()
Aşk olsun hemen getiriyorumEvet desem verir misin![]()
Peki anlatsana biraz neden benAşk olsun hemen getiriyorum
Çoğu kabak aşılı mideyi bozmayın geyik yapmayınAşk olsun hemen getiriyorum
Pardon mune konuları karıştırdım gidiyorumÇoğu kabak aşılı mideyi bozmayın geyik yapmayın![]()
Ben bi de anlamadan devam ettiriyorum geyigi, dusun bi de bu yuzden banlanirsam ne kadar trajikomik olurÇoğu kabak aşılı mideyi bozmayın geyik yapmayın![]()
Peki babanızın uzakta olması sizi nasıl etkiledi? Şimdiki hayatınızda bunun eksileri neler ? Evli misiniz ? Evliyseniz doğru bı seçim yapabildiniz mi? Ben de ayriyim eşimden hiç ama hiç kötü konusmuyorum arada bırakmam .Olaylı da ayrılmadık biz .Gerektiğinde yan yana geliyoruz ama çocuklarımın etkilenmesini hiç istemiyorum.Aranızda ne yaşanırsa yaşansın.
Siz bu olayları x ve y olarak yaşadınız.
Anne baba olmak bambaşka birşey.
Dolayısıyla çocuğu görme hakkı var. Eğer baba kötü biri değilse, çocuğa zarar verecek davranışlar sergilemiyorsa göstermek zorundasınız.
Babayla olan tartışmalarınız sizi ilgilendirir, çocuğu değil. Benim ailemde olaylı ayrıldı ama babam çok uzakta olduğu için 2 3 yılda bir gördük onu, annem engellemedi hiç doldurmadı bizi. Babanızdır görebilirsiniz dedi, sizde bu mantıkta olmalısınız bana göre.
Evli değilim, sevgilim var. Herkesin kendi karakteri var, büyürken yaşadıklarımız bir oranda etkilese de doğru seçimler yapmak bizim elimizde. Dünyanın görüp görebileceği en merhametli, en üzerime titreyen insanıyla birlikteyim. Ben annemi görerek hep kendi kendime "babam gibi uzakta duran, ailesiyle ilgilenmeyen bir adam seçmeyeceğim" dedim, annemi görerek ders çıkardım.Peki babanızın uzakta olması sizi nasıl etkiledi? Şimdiki hayatınızda bunun eksileri neler ? Evli misiniz ? Evliyseniz doğru bı seçim yapabildiniz mi? Ben de ayriyim eşimden hiç ama hiç kötü konusmuyorum arada bırakmam .Olaylı da ayrılmadık biz .Gerektiğinde yan yana geliyoruz ama çocuklarımın etkilenmesini hiç istemiyorum.
Küçüğüm 4 yaşında ve babasına çok düşkün büyük kızım da öyle . Biz anlaşamadık diyorum zaten hatta. bazen özür diliyorumEvli değilim, sevgilim var. Herkesin kendi karakteri var, büyürken yaşadıklarımız bir oranda etkilese de doğru seçimler yapmak bizim elimizde. Dünyanın görüp görebileceği en merhametli, en üzerime titreyen insanıyla birlikteyim. Ben annemi görerek hep kendi kendime "babam gibi uzakta duran, ailesiyle ilgilenmeyen bir adam seçmeyeceğim" dedim, annemi görerek ders çıkardım.
Babam ben 10 11 yaşındayken battı, battıktan sonra çalışmaya gittiği için ben "bizi daha iyi yaşatmak için" gittiğinin farkındaydım, zaten annemde sürekli bizim için gittiğini söylerdi. O yüzden beni pek etkilemedi, zaten istediğimiz zaman gidip görebiliyorduk.
Ama küçük kardeşim çok etkilendi, ona ben baktığım için anne baba olarak annemi ve beni gördü, babasıyla para dışında bir bağı ve konuşması yok, ısınamıyor. Dediğim gibi her çocuğun karakteri, psikolojisi farklı. Çocuklarınız kaç yaşında?
Ek olarak doğrusunu yapıyorsunuz, siz eş olarak anlaşamamış olabilirsiniz ama siz aynı zamanda çocukların anne babasısınız. Gerektiğinde evinizde bile ağırlayabilirsiniz, bunda bir sakınca yok bence. Mesela babam bayram için gelecek 4 5 gün bizde kalacak. Annem açısından da bir problem oluşturmadı bu durum.
Yok yok öyle düşünmeyin. Mutsuz ebeveynlerin yaşadığı ev yerine daha mutlu ebeveynler sunmuşsunuz onlara. Çoğu anne boşanamam diyip çocuklarını öne sürüp onları mutsuz büyütüyorlar, sizin yaptığınız daha iyi inanın. Bir pedagogdan yarsım alabilirsiniz ama her fırsatta babasıyla birlikte etkinlik yapın, boşansanız bile mutlu olduğunuzu anlasın çocuklar. Geçmiş olsun, umarım güzel ve mutlu bir hayatınız olur.Küçüğüm 4 yaşında ve babasına çok düşkün büyük kızım da öyle . Biz anlaşamadık diyorum zaten hatta. bazen özür diliyorumböyle bir hayat sunduğumuz için onlara .Önemli değil siz de istemezdiniz diyorlar .Teselli ediyoruz birbirimizi .İnşallah hayırlısı olur herkesin hakkı da mutlu olsun bütün çocuklar .
cocuk ilerde sizi suclamamasi icin görüşsünler bence.Anne büyütsün eğitim versin baba denen şahsiyet ben babayım diyip cocuk görmeye gelsin 3 sene içinde bu ikinci görüşü olcak yarın cocuk görmeye gelecekmiş bence hakketmiyor ama hukuk olunca el kol bağlıyor. Boşanma sürecinde olan var mıkarnıma ağrılar giriyor yarın oğlum gidicek diye birde 11 saat onsuz olucam
![]()
Yanlış bilgi vermiş olmayayım ama adli tatile girmeye az kaldı, yeni adli yıla da Eylül'de başlanacak, bulunduğunuz yerdeki aile mahkemesinde yoğunluk yoksa adli tatil biter bitmez ilk duruşmanız görülür, ki zaten anlaşmalıysa protokolde hemfikirseniz tek celsede biter, benim bildiğim bu en azından.Bisey sorabilir miyim kizlar konudan bagimsiz ama benim icin onemli.Anlasmali bosanma dilekcesi verildikten ne kadar sure sonra dava oluyor.Bu hafta icinde dilekceler verildi.Ne zamana olur ilk durusma?
Adliyenin is yogunluguna gore degisir. 1 hafta da olur, 1 ay da. Hatta gecebilir bile kimi yerdeBisey sorabilir miyim kizlar konudan bagimsiz ama benim icin onemli.Anlasmali bosanma dilekcesi verildikten ne kadar sure sonra dava oluyor.Bu hafta icinde dilekceler verildi.Ne zamana olur ilk durusma?