• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanma sürecinde olanlar cocugun babayla görüşmesi hakkına ne düşünüyorsunuz

15 gün facia gibiydi benim icin. Surekli aklim oglumdaydi ve babasi bir videosunu atti yatakta oyle mutsuz mutsuz yatiyor, benim oğlum yerinde durmaz hastayken bile. Dudaklarını buzmus konusuyor.
Mahkeme kararı kesin oldugu icin hicbirsey söyleyemedim sehirdisina götürmesine cok kizdim ama götürdü.
Ailesi ve kendisi kotuleyecek sekilde konusmaz tek avantaj bu. Cocuk bu konuda hepimiz için önemli. En az zararla çıkmasını istiyoruz.
15 gün çok fazla ama yaa. Her mahkeme mi aynı kararı veriyor acaba benim dava istinafa taşındı sonu ne olur bilemem Rabbim evlat hasreti yaşatmasın çok zor 😔😔
Bizde mahkeme iki haftada bir görüşme hakkı haricinde somestri de bir hafta yatılı,temmuz ayı komple yatılı izin verdi.Allahtan çocuk orada kalmıyor bensiz annemle bile yatmiyor ve ben belki yanlış ama benden ayrı yatmasını teşvik etmiyorum bensiz yatmaya alışıp yatılı kalmasın diye..2.5 yaş çocuğuna bir ay yatılı izin çok mantıksız ya,anneyi unutur.
2.5 yaşa 1 ay yatılı kararı mı şaka mı bu 😢 3 yaş sonrasında başlamıyor mu yatılı kararı

15 gün çok fazla ama yaa. Her mahkeme mi aynı kararı veriyor acaba benim dava istinafa taşındı sonu ne olur bilemem Rabbim evlat hasreti yaşatmasın çok zor 😔😔

2.5 yaşa 1 ay yatılı kararı mı şaka mı bu 😢 3 yaş sonrasında başlamıyor mu yatılı kararı
Malesef canim 3 yas sonrasi degil hatta benim oğlum gittiginde 27 aylikti. Tam 2.5 bile degil aslında 2.

Sanırım hakim herkese uyguladığı standart kararı uyguladı, internette 0-3 yaş arası yatılı izin verilmediği yazıyor.Avukata karara itiraz edelim demiştim ama o mahkeme kararına uyalım dedi tmm dedim.Sonra zaten denedik kalmadı çocuk, kendiliğinden çözüldü sorun..o yaş cocuguna bir ay yatılı çok çok zor

Malesef canim 3 yas sonrasi degil hatta benim oğlum gittiginde 27 aylikti. Tam 2.5 bile degil aslında 2.
Anneye muhtaç halen çocuğu büyümüş mü kabul ediyorlar yaa çok şaşırdım benimki çekişmeli istinafa gitti bakalım ne karar vericek hakim Eylül de mi olur ekimde mi bakalım

Sanırım hakim herkese uyguladığı standart kararı uyguladı, internette 0-3 yaş arası yatılı izin verilmediği yazıyor.Avukata karara itiraz edelim demiştim ama o mahkeme kararına uyalım dedi tmm dedim.Sonra zaten denedik kalmadı çocuk, kendiliğinden çözüldü sorun..o yaş cocuguna bir ay yatılı çok çok zor
Evet öyle de olmalı yani. 1 ay çok çok fazla baba sorumsuz davrandığından babayı bilmedikleri gibi çocuklar anneyi de unuturlar, davranışları çabucak değişir, kötü etkilenirler

Istinafa neden gitti. Simdi direk karar verilecek degil mi
Hakim beni haklı bulup tazminat kazandım bana ettiği hakaretlerden ve yaptığı eziyetlerden dolayı tazminat vermemek için üst mahkeme bozar kararı diye istinafa yolladı. Rabbim fırsat vermesin inşallah 🤲🏻... Ama diğer yandan da korkuyorum ülkenin durumuna baksana taciz ci tecavüzcüler ilk mahkeme de ceza yerlerken istinaf ta beraat ediyorlar ülkede adalet kavramı olmadığı için korkuyorum erkekler hep dört ayak üstüne düşüyorlar olan kadına ve çocuklara oluyor 🥺😔😢

Hakim beni haklı bulup tazminat kazandım bana ettiği hakaretlerden ve yaptığı eziyetlerden dolayı tazminat vermemek için üst mahkeme bozar kararı diye istinafa yolladı. Rabbim fırsat vermesin inşallah 🤲🏻... Ama diğer yandan da korkuyorum ülkenin durumuna baksana taciz ci tecavüzcüler ilk mahkeme de ceza yerlerken istinaf ta beraat ediyorlar ülkede adalet kavramı olmadığı için korkuyorum erkekler hep dört ayak üstüne düşüyorlar olan kadına ve çocuklara oluyor 🥺😔😢
Bana hakim issiz oldugum halde nafaka bile baglamadi. Çocuğa bakacak kimsen var mi diyede sormadi. Cocuk dogduktan sonra ise girip çıkmışsın git çalış dedi. Bayan oldugu halde

Bana hakim issiz oldugum halde nafaka bile baglamadi. Çocuğa bakacak kimsen var mi diyede sormadi. Cocuk dogduktan sonra ise girip çıkmışsın git çalış dedi. Bayan oldugu halde
Bazı hakimler çok acımasız oluyor. 🥺 Kadınları çok eziyolar hele hemcinsinse ne diyeyim yani kadın kadına bunu yapıyorsa.. Bu ülkede kadına değer yokki adaleti olsun çok kızıyorum böyle olaylara insanın canını yakıyorlar. Merhametli,doğruyu yanlışı ayırt eden adil hakimler olsa kötüler ayrılır hemencecik ama bu dünyada hep kötülerin borusu ötüyor Allah büyük 🤲🏻🤲🏻🤲🏻

Çocuğa ne kadar bağladı peki ?
Siz anlaşmalı bosanmadiniz mi ben mi yanlış anladım

Çocuğa ne kadar bağladı peki ?
Siz anlaşmalı bosanmadiniz mi ben mi yanlış anladım
Benim ilk davam çekilmeliydi , bosanmaya sebep bulunamadığı icin o dava dustu.
İkinci dava anlasmali
O yüzden cocugu gormesi konusundada iki ayrı karar var. Tabi sonuncusu gecerli
Ilk davada 500 TL hakim karari
İkinci davada 750 TL eks es karari

Ben evliyim ne evlilikte ne ayrılıkta çocuğumun bende eş ailesi ile görüşmesini gönülden istemem ama buna hakkım var mı yok
Şuan bebek mecburen gostermek için gidiyorum büyüyünce de babası ile gonderirim .
Hayatta bazı şeyler zorunludur
Hem herzman kaçan balık büyük olur
Ne kadar uzaklaştırmak isteseniz o çocuk okadar onları görüp tanımak isteyecek
Bırakın kararı kendi versin.

Bu arada arkadaşım 20 yaşında evlilik yaptı 6aylik hamileyken boşandı
Adam çocuğu hiç görmemiş sonra 15 yıl sonra görmek istemis kadın karismamis
Adam birkere ile gelip görmüş iki saat zaman geçirmiş sonra daha gelmemis
Zaten sorumsuz adam bir daha gelmemis.
Kadın en iyisini yapmış çocuk da anlamış artık neyin ne olduğunu.

Adam çocuğun masraflarını ödemek zorunda, çocuğun yarısı onun yani tek başına mı yaptınız😲 Hakim psikolojik problemli bir insan sanırım

Ayrıca nafaka duruma göre verilir, git çalış ne yani manyak mıdır nedir ya iş bulamazsan, ya geç bulursan? Çocuğun masrafları ne olacak?!

Anne büyütsün eğitim versin baba denen şahsiyet ben babayım diyip cocuk görmeye gelsin 3 sene içinde bu ikinci görüşü olcak yarın cocuk görmeye gelecekmiş bence hakketmiyor ama hukuk olunca el kol bağlıyor. Boşanma sürecinde olan var mı 😣 karnıma ağrılar giriyor yarın oğlum gidicek diye birde 11 saat onsuz olucam 😔😔😔🤧

çocuğunuzun babasını görmeye hakkı var. çocuk mutlu olsun diye babasıyla gönderiyorsunuz. Ne kadar uzak da olsa babasıyla vakit geçirmek çocuğu mutlu eder önemsendiğini hisseder.

Anne büyütsün eğitim versin baba denen şahsiyet ben babayım diyip cocuk görmeye gelsin 3 sene içinde bu ikinci görüşü olcak yarın cocuk görmeye gelecekmiş bence hakketmiyor ama hukuk olunca el kol bağlıyor. Boşanma sürecinde olan var mı 😣 karnıma ağrılar giriyor yarın oğlum gidicek diye birde 11 saat onsuz olucam 😔😔😔🤧
Bugun kizimi da babasi alacak. Biz kendi anneligimizden sorumluyuz onların babaliklarindan degil. Milyarlarca adam.arasindan onu secmek bizim tercihimzdi. Bu hatanin bir bedeli oluyor . Onun için çocuğunuz ve sizin icin can güvenliği ya da baska bir guvenlik sorunu yoksa rahat bir sekilde gönderin lütfen.
evladını kaybeden pek çok anne var bir 11 saat sikacagiz dişimizi.
Sevgiler ♡♡

O cocuklari ben buyutuyorum.. bal gibide lafta solerim istedigimide derim ozman anneligine kendisine laf ettirmiycek kadin olmasini biliyosa dogurdugu icinde anne olmasini bilecek. Ben doğurmadigim halde annelik yapiyorum. Ve onlarin anneside benim. O kadin deil

Çocuğun annesi de babası da onun için özeldir. Ne kadar sorumsuz da olsa çocuğa anneyi babayı kötülemek onda derin yaralar açar.

O cocuklari ben buyutuyorum.. bal gibide lafta solerim istedigimide derim ozman anneligine kendisine laf ettirmiycek kadin olmasini biliyosa dogurdugu icinde anne olmasini bilecek. Ben doğurmadigim halde annelik yapiyorum. Ve onlarin anneside benim. O kadin deil
Bence o insani tamamen aklinizdan cikarir ve ben dogurmadim ama ben buyutuyorum diye düşünmekten vazgecerseniz bu öfkeden kurtulacaksınız. Ayrıca doguralim ya da dogurmayalim bence farki yok. Allah size emanet ediyor o küçücük cocuklari. Bu bazen dogurarak oluyor bazen farkli yollarla.

Adam çocuğun masraflarını ödemek zorunda, çocuğun yarısı onun yani tek başına mı yaptınız😲 Hakim psikolojik problemli bir insan sanırım

Ayrıca nafaka duruma göre verilir, git çalış ne yani manyak mıdır nedir ya iş bulamazsan, ya geç bulursan? Çocuğun masrafları ne olacak?!
Babasi sadece cocugun nafakasini odedi. Is bulamadığım zamanlarda oldu, oğlumun kıyafetlerinin kuculup alacak param olmayıp ağladığımı da biliyorum. Ama Allah her dibi gorup bittim dedigimde is bulmami sağladı. Kendime yıllarca hicbirsey almadim ama oğlumun herseyini aldim. Evi kapamadim, oglum icin yıllarca. Calisirken biriktirdim, issiz kalınca 2 3 ay idare ettim. Param bitincede abim yardim etti.

Bazı yorumlar da insanı hayrete düşürüyor doğrusu.

Ayda yılda bir görünce baba mı olunuyor anlamadım? Babadır evladı için Şam’da da olsa görmeye gider. Bakın siz 11 saatin hesabını yaparken sadece adı baba olan şahsiyet yılda 1 kere görmeye geliyormuş.

1 yılda ben kendimi unutuyorum o nasıl ben babanım deyip karşısına çıkıyor hayret bir şey.
Hoşgeldin hayrettin abi nasılsın ?
Evet işte yanımdan ayırmadığm oğlum 11 saat onsuz olacakken canım yanıyor babayım diye geçinen şahsiyet nasıl vicdana sahip anlamış değilim

Görüşmelerine engel olarak çocuğunuzu mahrum etmiş olursunuz eski eşinizi değil.
Daha sık görüşmeleri gerekir,az bile görüşmüşler😕
Ben elinden almadım almam da benim kızdığım olay da bu 2019 da dava açtım 2020 başında ilk ay, ilk dava görüldü ve baba ile görüşme günü ayarlandı ama baba denen şahsiyet Eylül 2020 de gördü gitti ve 2021 yılı ile ikinci görüşü olcak madiyyat sıkıntısı var desen asla yok çünkü hastaneye atandı memur maaşı fevkalade... Amacı çocukla görüşme yaparak benim canımı yakmak derdi cocuk olduğunu sanmıyorum baba olan 2 ayda bir muhakkak gelir görür resmi gazetede pandemi yasak günlerinde cocukla anne yada baba görüşlerinden muaftı ama içinde sevgi yokki sene de bir gelip cocuga kendini unutturmamayı sağlicak. Yatılı zamanda da götürüp benim canımı yakacak.. Adam kendi hür iradesiyle istediğim zaman gelir görürüm diyor resmen cidden babalık bu mu?? Sonra millet laf ediyor bilip bilmeden biyolojik babası o görmesi hakkı diye. Hakkıysa neden yok tuhaf olan ben miyim

Back
X