- 15 Mayıs 2021
- 167
- 47
- 48
- 29
- Konu Sahibi ImaginePerest42
Küçük çocuk olduğu için evet bağımlıyım çünkü kıyamıyorum büyüdükçe tabiki de bağımlılığım azalıcak kendi ihtiyaçlarını karşılayacak yaşa gelicek kendi haline bırakıcam ve sağlam bir birey olmasını sağlıyacam. Boşanma nedenim bu yüzden olduğu için aynısını ben oğluma yapmicam babası annesinin dibinden ayrılmadığı için bu halde benim oğlum... Bu yüzden benim oğlum adam gibi delikanlı olcak inşallahEngelleyen siz olmayın, arkasından konuşmayın. Kırk yılda bir görüyor ise çocuk büyüdüğü zaman taşları yerine oturtacaktır zaten. Babasıyla görüştüğü zaman sizin kıymetiniz azalmayacak, bu olağan bir süreç.
Bir yorumunuz dikkatimi çekti 11 saat göremeyeceğim diye bu konuda da nacizane bir şey söylemek istiyorum. Boşanan annelerin büyük bir kısmı maalesef çocuklarına bağımlı oluyorlar ve bağımlı kişilikler yetiştiriyorlar dolayısıyla ileride çocuklarının ilişkilerinde sağlıklı adımlar atmaları zorlaşıyor bu yüzden bu şekilde hissetmemek için ikinizin ayrı bireyler olduğunu kendiniz için de çocuğunuz için de hatırlayın olur mu?