Ya neden art niyetlisinizki? Dua yüzünden demek istemedim ki hiç alakası yoktu duanın hayırlısı tabiki bu sormak istediğim tam olarak olacak olanı hizlandirir yaziyodu nette okuduğumda ve hayatınızdan kötü şeyler çıkar bi sebeple bu sebepten mi demek istedim..Neden ilgi çekmek için o başlığı atayım ya nasi kötü bı kalptir bu ?Buyur buradan yak. İlginç bir başlık atayım da millet konuma üşüşsün kafası mi, dini bir başlık atayım bu daha çok tutar kafası mi anlamadım.
Hayatınız zaten yolunda degilken olumsuzluklari okuduğunuz duaya bağlamak nedir yahu.
Evet söyledim onların muhatabı sen değilsin artık benim beni arasınlar dedi..Yüksek ihtimalle, davayı sizin kazanacağınızı düşündüler.
Tazminat istediniz mi? Altınlar? Nafaka zaten var.
Ondan bu üçbuçuk haller gibi geldi bana. Avukatınıza söylediniz mi sizi arayıp böyle konuştuğunu?
Ya neden art niyetlisinizki? Dua
Ya neden art niyetlisinizki? Dua yüzünden demek istemedim ki hiç alakası yoktu duanın hayırlısı tabiki bu sormak istediğim tam olarak olacak olanı hizlandirir yaziyodu nette okuduğumda ve hayatınızdan kötü şeyler çıkar bi sebeple bu sebepten mi demek istedim..Neden ilgi çekmek için o başlığı atayım ya nasi kötü bı kalptir bu ?
Dini içerikli bir konu açamazsınız yasak, dini içerikli konu yasak olduğundan başlığı dini yazayım duanın nette okuduğum etkisini de topik içinde aralarda yazacağım yorumlarla sorarım diye düşündüyseniz yine yasak, yok boşanma aşamasında kayınvalidenizin boşanırken bir şey istemeyeceksin demesinden, eş ve eş ailesinin mahkemede yapacaklarını düşünüp akıl almak için konu açtıysanız da başlık içerikten bağımsız ve dini.Ya neden art niyetlisinizki? Dua
Ya neden art niyetlisinizki? Dua yüzünden demek istemedim ki hiç alakası yoktu duanın hayırlısı tabiki bu sormak istediğim tam olarak olacak olanı hizlandirir yaziyodu nette okuduğumda ve hayatınızdan kötü şeyler çıkar bi sebeple bu sebepten mi demek istedim..Neden ilgi çekmek için o başlığı atayım ya nasi kötü bı kalptir bu ?
Sakın hıcbır hakkını bırakma o kaynananda kudursun it gibi.Ben boşanma surecindeydim daha önce konu acmisdim o zamandan bu yana baya toparlamisdim ama yinede bı yolumu bulamiyodum..Dün salati tefriciyeye başladım Rabbim bana hayırlı bı kapı aç diye ertesi gün başladı olumsuzluklar ilginç bı şekilde.Kaynanam aradı sabah mahkemede bişey istemiceksin diye falan bı sürü olaylar,iki ay snra olan ilk durusmam bu cumaya çekilmiş avukatimin talebiyle hepsi bı gün içinde oldu daha denilenler edilenleri saymıyorum.Pisirik eski kocama tam yaziyodum o anlık sinirle beni saniyelik engelledi aylardır engellemmis insan..Bide herkese çok pişmanım diye agliyomus ama hala cirkeflesiyolar acayip modum düştü sanki o kadınla bosaniyorum ya deliricem..Mahkeme sürecinde cirkeflesicekler ama anladım bişey alamazsın diyo da durduk yere niye bana saldırıyo bunlar yine..
Eee hızlanmış işte bu haftaya alınmış dava ne istiyorsunuz başka.Ya neden art niyetlisinizki? Dua
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?