boşanma surecınde uzerıme kayıtlı aracı kacırıyor

eymiakk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2021
198
135
33
merhaba arkadaslar bosanma surecındeym esım evden gıderken arabayı aldı yedek anahtar ruhsat vs 2 aydır da kacırıyor. cok zor zamanlardan gecerek esımın dukkan acmasını saglayıp tam rahat edıcez derken aksıne adam araba ev gıbı karıyıda degıstırmeye karar verdı sorun aılesıydı buzamana kdar ama parayı bulmus olması da buyuk etken tabı.
aılesının hıc bır yararını gormemısken bız durumu duzeltınce akbaba gıbı cöktuler herneyse sorum su arabayı nasıl alabılırım karakola gıttım ortak mal oldugu ıcın alamıyorum esımden harıc aılesıde kullanıyor delırıyorum bır tek emeklerı yokken buna hakları yok dılekceme yazıcam benımde kullanma hakkım var dıye baska bır fıkrı olan varmı

görüştüm dilekçeye yazıcaz ama ben harıcı ne yapabılırım o sure boyunca beklemek ıstemedıgım ıcın farklı fıkır alabılırım dıye sormak ıstedım cunku asırı sınırlerım bozuluyor keyıf surmelerı ben bana lazım oldugu halde alamıyorum ne bu sacmalık

Bağlarlar anında ruhsat sahibi sensin senin şikayet baz alındı.
Dayım kendi arabasını oğlundan böyle aldı.
yaaa ben karakola gıttıgımde boyle demedıler ama bu defa baglanırsa otopark vs ucretı de bana fazla gelır anahtarıda alıyolarmı

Takip et, arabanın esin harici onlarda olduğu bir gün hemen çağır polisi araba el koydular vermiyorlar diye. Ohh sonrasi cümbüş
ahh yapmak ıstedım ama polıs olmuo dedı sınır oldumm ıste araba bendede kalmasn sorun degıl bı cadde bı sokakda dursun ama onlarda sefa surmesınler cok cektırdıler aklımı kaybetmek uzereydım bosanıyoruz sukur

ahh yapmak ıstedım ama polıs olmuo dedı sınır oldumm ıste araba bendede kalmasn sorun degıl bı cadde bı sokakda dursun ama onlarda sefa surmesınler cok cektırdıler aklımı kaybetmek uzereydım bosanıyoruz sukur
Var mı bilmiyorum ama arsalara evlere konulan şerh gibi birşey var mi acaba? Arabanın kullanılması, satılmasını engellemek için konulan bir tedbir vs.

yaaa ben karakola gıttıgımde boyle demedıler ama bu defa baglanırsa otopark vs ucretı de bana fazla gelır anahtarıda alıyolarmı
Tabiki alıyorlar anahtarı arabayı.
Arabanın fiyatı yanında otopark ücreti nedirki. Artı otopark ücretini faturasını sakla mahkemede işine yarar.

Bi laf var: erkekler paralarini ilk karilarina borcludur, 2. Karilarinida ilk karisiyla kazandigi paraya.. lanet olsun boyle erkeklere.. bosa atalarimiz, erkegin 2 kasigi varsa 1 ini kirin dememis.
okadar dogru kı yasadıgımı anlatsam araba degıl çöp bıle bırakma derler bos laf edenler

Back
X