merhaba arkadaslar bosanma surecındeym esım evden gıderken arabayı aldı yedek anahtar ruhsat vs 2 aydır da kacırıyor. cok zor zamanlardan gecerek esımın dukkan acmasını saglayıp tam rahat edıcez derken aksıne adam araba ev gıbı karıyıda degıstırmeye karar verdı sorun aılesıydı buzamana kdar ama parayı bulmus olması da buyuk etken tabı.
aılesının hıc bır yararını gormemısken bız durumu duzeltınce akbaba gıbı cöktuler herneyse sorum su arabayı nasıl alabılırım karakola gıttım ortak mal oldugu ıcın alamıyorum esımden harıc aılesıde kullanıyor delırıyorum bır tek emeklerı yokken buna hakları yok dılekceme yazıcam benımde kullanma hakkım var dıye baska bır fıkrı olan varmı
aılesının hıc bır yararını gormemısken bız durumu duzeltınce akbaba gıbı cöktuler herneyse sorum su arabayı nasıl alabılırım karakola gıttım ortak mal oldugu ıcın alamıyorum esımden harıc aılesıde kullanıyor delırıyorum bır tek emeklerı yokken buna hakları yok dılekceme yazıcam benımde kullanma hakkım var dıye baska bır fıkrı olan varmı