boşanma surecınde uzerıme kayıtlı aracı kacırıyor

ahhh bunu cok ıstıyorum varya nasıl delırırlerrr ahh ahhh bunun ıcın ugrastım esım sehr dısındayken ama polısbısı yapamayaz dedı dırek alabılseler ne guzel olurdu
Ne demek yapamayız. Baştan savmislar resmen. Avukatla yazılı şikayette bulunun bence.

• Beğen
Reactions: The
Mal canin yongasidir, bu somurgecilere cok bile.. kimse basina gelmeden bilmez. Bosanmak evlenmek kadar dogal birsey.. maddiyat ise ilerisi icin gerekli
ben akıl saglıgımı kaybedıyormusum 2 aydır kendıme geldım yenı farkettım benım enerjımı emmişler resmen para pul yerın dıbıne batsın yuvam dagılıyor dıyordum ılk dava acıldıgında baktım kı çirkinleşiyorlar ozaman dık durma vaktı

ve arkadaslar babamın cektıgı kredıyı ve bendekı kredılerı odemıcem dıyıp benı magdur etmeye calısıyor adam zor zamanında aılenın yapmadıgıı yapmıs sana 60 yasındakı adama borc takıyosun nasıl sındıreyım bunları
2017 de evlendık cok paragoz bır aılenın son cocugu esım 33 yasındaydı dıgerlerı kacmıs kacırmıs ılk dugun olacak halıyle maddı konular esya ceyız vs ısın ıcıne gırınce olaylar cıkmaya basladı esımın tum parası alınıyodu elınden (2 nısan atmıs bu arada) neyse ıkıncı el esya vs teklıflerını soylemıyorum bıle zar zor dugunu yaptık. benım araba kredm vardı babası aıleme gıdıp borcsuz gonderın bız oyle yapcaz dedıler borcu bıraktım aıleme ama 4 yıl boyunca esımın vergı borclarını odedık 100 bın kadar neyse buda sorun degl kmseden 1 kurus yardım gormedık pandemıde calısmadı kredı cektık vs kımseye muhtac kalmayı seven bırı degılım helekı onlara asla.
dukkan actı esım borcla 600 bın borcla nakıt ıstedıler kredı cok cektıgımz ıcın cıkmadı babasından ıstedı vermedıler ertesı ay yazlık aldılar benım babam cektı kredıyı bendede ıkı kredı var. borcumuz var dıye kımse aramıyor sormuyordu bısey ıstıcez dıye kı her ay odeyecegımız halde vermedıler. neyse dukkan acıldı ısler ııyı gıttı araba aldık yuksek model bır araba sonra ev degıstırdık vs basladılar akbaba gıbı basımıza üsüsmeye sureklı esımı cagırıp doldurmalar vs ve bu surecte tup bebek tedavısı gordum bıldıklerı halde stres uzuntu uzak durmam gerekırken esımı doldurup gonderıler vs en sonkı olayda gebe kaldıgımı ogrendım daha cok degıstıler bıseyler oldu sonra onalr yuzunden bebegım dustu 1 hafta snrasında esımle tartstım gıttı onların yanına onlarda doldurusla davayı actırdılar anlasmalıya gıtmedım cunku tek kurus vermek ıstemedıler benım emegım 5 yıl boyunca calıstm ısyerım 2 saatık yoldaydı yınede gıttım ıkı kurus ıkı kurustur dıye. zor gunlerımızde yanımızda yoklarken sımdı dukkanımızdan cıkmıyolar 40 bın vermeyen aıle araabasını satıp ogluna vermıs ıkıncı dukkanı actırıolar kaz gelcek yerden tavuk esırgenmez. herseyı onlar yapmıs gıbı ustune cokmelerı sınır bozucu olabıldıgınce kısa anlatmaya calıstım
dusuk yaptıgımda esımı zorla evlerıne cagırdılar ben acımı tek yasadım kı ne emeklerle kalmıstım. tup bebek tedavısı gorenler anlar yazıklar olsun en cok esımeee bırtek ona yazıklar olsun hayallerım umutlarım ıcıne sıctı. yanı araba para pul mal mulk degıl sorun hayatımın bedelını alıcam hakkım neyse verecekler onları vurabılcegım tek sılah para cuınku

Benimde araba benim üzerimeydi avukatım ihtar çekecekti vermesi için bu şekilde vermek zorunda demişti daha sonra biz anlaştık gerek kalmadı bunu sorabilirsiniz avukatınıza.

ben akıl saglıgımı kaybedıyormusum 2 aydır kendıme geldım yenı farkettım benım enerjımı emmişler resmen para pul yerın dıbıne batsın yuvam dagılıyor dıyordum ılk dava acıldıgında baktım kı çirkinleşiyorlar ozaman dık durma vaktı
Cocuk var mi canim? Insan olaylarin icinde duygusal yaklasiyor.. uzaklasinca daha notr dusunebiliyorsun. Uzulme su akar yolunu bulur

Cocuk var mi canim? Insan olaylarin icinde duygusal yaklasiyor.. uzaklasinca daha notr dusunebiliyorsun. Uzulme su akar yolunu bulur
2017 de evlendık cok paragoz bır aılenın son cocugu esım 33 yasındaydı dıgerlerı kacmıs kacırmıs ılk dugun olacak halıyle maddı konular esya ceyız vs ısın ıcıne gırınce olaylar cıkmaya basladı esımın tum parası alınıyodu elınden (2 nısan atmıs bu arada) neyse ıkıncı el esya vs teklıflerını soylemıyorum bıle zar zor dugunu yaptık. benım araba kredm vardı babası aıleme gıdıp borcsuz gonderın bız oyle yapcaz dedıler borcu bıraktım aıleme ama 4 yıl boyunca esımın vergı borclarını odedık 100 bın kadar neyse buda sorun degl kmseden 1 kurus yardım gormedık pandemıde calısmadı kredı cektık vs kımseye muhtac kalmayı seven bırı degılım helekı onlara asla.
dukkan actı esım borcla 600 bın borcla nakıt ıstedıler kredı cok cektıgımz ıcın cıkmadı babasından ıstedı vermedıler ertesı ay yazlık aldılar benım babam cektı kredıyı bendede ıkı kredı var. borcumuz var dıye kımse aramıyor sormuyordu bısey ıstıcez dıye kı her ay odeyecegımız halde vermedıler. neyse dukkan acıldı ısler ııyı gıttı araba aldık yuksek model bır araba sonra ev degıstırdık vs basladılar akbaba gıbı basımıza üsüsmeye sureklı esımı cagırıp doldurmalar vs ve bu surecte tup bebek tedavısı gordum bıldıklerı halde stres uzuntu uzak durmam gerekırken esımı doldurup gonderıler vs en sonkı olayda gebe kaldıgımı ogrendım daha cok degıstıler bıseyler oldu sonra onalr yuzunden bebegım dustu 1 hafta snrasında esımle tartstım gıttı onların yanına onlarda doldurusla davayı actırdılar anlasmalıya gıtmedım cunku tek kurus vermek ıstemedıler benım emegım 5 yıl boyunca calıstm ısyerım 2 saatık yoldaydı yınede gıttım ıkı kurus ıkı kurustur dıye. zor gunlerımızde yanımızda yoklarken sımdı dukkanımızdan cıkmıyolar 40 bın vermeyen aıle araabasını satıp ogluna vermıs ıkıncı dukkanı actırıolar kaz gelcek yerden tavuk esırgenmez. herseyı onlar yapmıs gıbı ustune cokmelerı sınır bozucu olabıldıgınce kısa anlatmaya calıstım
dusuk yaptıgımda esımı zorla evlerıne cagırdılar ben acımı tek yasadım kı ne emeklerle kalmıstım. tup bebek tedavısı gorenler anlar yazıklar olsun en cok esımeee bırtek ona yazıklar olsun hayallerım umutlarım ıcıne sıctı. yanı araba para pul mal mulk degıl sorun hayatımın bedelını alıcam hakkım neyse verecekler onları vurabılcegım tek sılah para cuınku

olmadı oldurmadılar ama ALLAHIM COK BUYUK IYIKI OLMAMIS BU AILE ILE BAGIM OLSAYDI DELIRIRDIM.
BIR KÖPEGIMIZ VAR EVLADIMIZ GIBI ESIM ALMISTI 2 AYI GECTI BIRGUN SORMADI BANA ILK DEDIGI SEYDE ARABA BENDE KÖPEK SENDE KALSIN

Balik bastan kokmusta iste.. duzelir umuduyla devam edip sabretmissin.. olsun kaybedilmis yillar degil, kazanilmis bir omur senin icin

Son düzenleme:
olmadı oldurmadılar ama ALLAHIM COK BUYUK IYIKI OLMAMIS BU AILE ILE BAGIM OLSAYDI DELIRIRDIM.
BIR KÖPEGIMIZ VAR EVLADIMIZ GIBI ESIM ALMISTI 2 AYI GECTI BIRGUN SORMADI BANA ILK DEDIGI SEYDE ARABA BENDE KÖPEK SENDE KALSIN
Bencede iyiki olmamis olsaydida bakmazdi zaten bence, sirf sana eziyet ederdi cocugu bahane edip. Her iste vardir hayir takma artik

Git polise arabaya çalıntı ihbarı ver araba hemen bağlanır ilk kontrol noktasında.
Tabi senin üstüne ise.
Araba çalınmadı, eşin yaptığı hırsızlık suçunun unsurlarını taşımıyor. Eger konu sahibi böyle bir şikayet yapıp, sonradan kocası bana iftira attı derse ceza alır. Lütfen konuş sahibini hatalı yönlendirmeyin, eğer böyle bir yolla mümkün olsaydı zaten avukatı yap derdi.

Araba çalınmadı, eşin yaptığı hırsızlık suçunun unsurlarını taşımıyor. Eger konu sahibi böyle bir şikayet yapıp, sonradan kocası bana iftira attı derse ceza alır. Lütfen konuş sahibini hatalı yönlendirmeyin, eğer böyle bir yolla mümkün olsaydı zaten avukatı yap derdi.
Baba oğlundan bile araba bu şekilde aldı. Başka biriside az önce yazdı eşinden arabayı böyle almış ee daha ne.
Avukatlar herşey ile çok ilgilenmiyor. Ruhsat kiminse araba onundur.
O araba ile bir ölümcül kaza olsa konu sahibi güme gidiyor.

Baba oğlundan bile araba bu şekilde aldı. Başka biriside az önce yazdı eşinden arabayı böyle almış ee daha ne.
Avukatlar herşey ile çok ilgilenmiyor. Ruhsat kiminse araba onundur.
O araba ile bir ölümcül kaza olsa konu sahibi güme gidiyor.
Babayla
Mal varligin ortak degildir, ama esinle ortak sayiliyor.. ayni sey degil yani

merhaba arkadaslar bosanma surecındeym esım evden gıderken arabayı aldı yedek anahtar ruhsat vs 2 aydır da kacırıyor. cok zor zamanlardan gecerek esımın dukkan acmasını saglayıp tam rahat edıcez derken aksıne adam araba ev gıbı karıyıda degıstırmeye karar verdı sorun aılesıydı buzamana kdar ama parayı bulmus olması da buyuk etken tabı.
aılesının hıc bır yararını gormemısken bız durumu duzeltınce akbaba gıbı cöktuler herneyse sorum su arabayı nasıl alabılırım karakola gıttım ortak mal oldugu ıcın alamıyorum esımden harıc aılesıde kullanıyor delırıyorum bır tek emeklerı yokken buna hakları yok dılekceme yazıcam benımde kullanma hakkım var dıye baska bır fıkrı olan varmı
Merhaba avukatınız bu duruma ne diyor? Konunuzun aynısı bir avukata sorulmuş, çok ayrıntılı bir şekilde cevaplanmış. Buradan konuya ulaşabilirsiniz

teelefonla mı sıkayet ettınız

Benim kapımın önünde duruyordu akşam iş dönüşü geldim ki araba yok direkt polisi arayıp kapımın önünde duran arabam çalınmış dedim plakasını istediler ben durumu da belirttim boşanma aşamasındaki eşim çalmış olabilir diye onlar da tamam not alıyoruz sizin karakola da gidip şikayette bulunmanız gerek dedi tamam dedim gidiyorken bir memur aradı bekleyin geliyorum diye onu bekledik o memur çalıntı arabalara bakıyormuş anlat olayı hani gerçekten çalıntı mı farklı bir durum mu diye ben de olayı anlattım o da onu aradı hemen itiraf etti zaten aldığını vs karakola gittik bekledik bunu bu geldi vermek istemedi vs polisler araya girdi hanım efendi istiyor aracı getirin yoksa işleme alalım şikayetçi olacak falan bayağı olay çıkardı ama orda ama eninde sonunda getirdi bıraktı karakolun önüne ben de aldım evin önüne getirdim geri

Back
X