cok mantıklıı sıkayette bulunayımTabiki alıyorlar anahtarı arabayı.
Arabanın fiyatı yanında otopark ücreti nedirki. Artı otopark ücretini faturasını sakla mahkemede işine yarar.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cok mantıklıı sıkayette bulunayımTabiki alıyorlar anahtarı arabayı.
Arabanın fiyatı yanında otopark ücreti nedirki. Artı otopark ücretini faturasını sakla mahkemede işine yarar.
ruhsat benım uzerıme oldugu ıcın satamazlar zaten onlar koydurmuslar arabayı kacırıp tedbır koydurmakta ayrı komedı :) ama mahkeme reddetmısVar mı bilmiyorum ama arsalara evlere konulan şerh gibi birşey var mi acaba? Arabanın kullanılması, satılmasını engellemek için konulan bir tedbir vs.
Adam baska kadin derdine dusmus ,mal kaciriyor. Konu sahibi de arkasindan gitme askim bu evlilik bitmemeli mi desin .Evlilik bitiyor,bu kadar sorun var.
Sen hala arabayla bir tur atayim derdindesin..
Hyr,direkt olarak bitirsin..Adam baska kadin derdine dusmus ,mal kaciriyor. Konu sahibi de arkasindan gitme askim bu evlilik bitmemeli mi desin .
Şahsen benim basima da gelse sinir olurum . Konu sahibinin zoruna giden bu kendi malina ne yaparsa yapsin ortak mal diye ulasamiyor ama karsi taraf keyfindeHyr,direkt olarak bitirsin..
Elinden ne geliyorsa onu yapsin..
Arabayi bende kullanmak istiyorum,dusunulecek en son sey bence. Boyle bir durumda..
Evlilik kurtulsun,adama kos demismiyim ki :)
esım ıs seyahatıne gıttı 3 gun bana verebılırdı ama aılesı gezdıŞahsen benim basima da gelse sinir olurum . Konu sahibinin zoruna giden bu kendi malina ne yaparsa yapsin ortak mal diye ulasamiyor ama karsi taraf keyfinde
kadın yok arkadaslar aıle derdımız :)Adam baska kadin derdine dusmus ,mal kaciriyor. Konu sahibi de arkasindan gitme askim bu evlilik bitmemeli mi desin .
teelefonla mı sıkayet ettınızBenim exte aynı şeyi yapmıştı araba kapının önünden çalmış götürmüş ben çalındı diye ihbar ettim 2 saat sonra da aldım o da ortak mal falan filan çok dem vurmaya çalıştı ama polisler şu an araba eşinin üstüne yapacak bişey yok dediler yoksa şikayetçi olacak işleme alıcaz dedi 2 saat sonra arabamı aldım
Canim ben seni anliyorumda,ruhsati ustume olan bir arabayi kullanmayi talep etmek yerine direkt dava yoluna giderim..Şahsen benim basima da gelse sinir olurum . Konu sahibinin zoruna giden bu kendi malina ne yaparsa yapsin ortak mal diye ulasamiyor ama karsi taraf keyfinde
Canim ben seni anliyorumda,ruhsati ustume olan bir arabayi kullanmayi talep etmek yerine direkt dava yoluna giderim..
Alabilirsem komple alirim,eger ortak mal olarak islenmisse ya satisini isterim ya payini..
Olay bu..
Yani ben son olarak su durumda bu arabayi kullanmayi dusunurum..
İlk olarak ise arabayi ya komple almayi (yasal yollarla) ya da karsi tarafa yar etmemeyi hesapl
canım bu olacak zaten ama dava cekısmelı oldugu ıcın 1-3 yıl surcek sonra mal paylaşımı olacak o sure ıcınde araba onda mı kalsın kullanmak degıl mesele anahtarını da almayayım sorun degıl ama arabayı alıp herhangı bıyere koyayaım onlarda kullanmasınCanim ben seni anliyorumda,ruhsati ustume olan bir arabayi kullanmayi talep etmek yerine direkt dava yoluna giderim..
Alabilirsem komple alirim,eger ortak mal olarak islenmisse ya satisini isterim ya payini..
Olay bu..
Yani ben son olarak su durumda bu arabayi kullanmayi dusunurum..
İlk olarak ise arabayi ya komple almayi (yasal yollarla) ya da karsi tarafa yar etmemeyi hesaplarim..
evlendıkten sonra yarısı dugun takılarımArabayı evlenmeden önce mi aldınız? Böyle ise üzerinde hiçbir hakkı yok. Karakola dilekçeyle şikayet edin. Ne demek bir şey yapamayız? Avukatınız yok mu hemen şikayetçi olması lazimdi.
Zaten o araba yakalandiğı zaman o an kim sürüyorsa onun başı belaya gidiyor. Eşin değil kayınpeder suçlu o oluyor.cok mantıklıı sıkayette bulunayım
Mal canin yongasidir, bu somurgecilere cok bile.. kimse basina gelmeden bilmez. Bosanmak evlenmek kadar dogal birsey.. maddiyat ise ilerisi icin gerekliokadar dogru kı yasadıgımı anlatsam araba degıl çöp bıle bırakma derler bos laf edenler
İnşallah kayınpeder sürerken yakalanırZate
Zaten o araba yakalandiğı zaman o an kim sürüyorsa onun başı belaya gidiyor. Eşin değil kayınpeder suçlu o oluyor.
ahhh bunu cok ıstıyorum varya nasıl delırırlerrr ahh ahhh bunun ıcın ugrastım esım sehr dısındayken ama polısbısı yapamayaz dedı dırek alabılseler ne guzel olurduİnşallah kayınpeder sürerken yakalanır![]()
Hmm yine de sizden kaciramaz. Valla bu sinirle ellerimle parçalarım da yine de keyif sürmelerini istemem. Tabii siz böyle yapmayınevlendıkten sonra yarısı dugun takılarım