boşanma surecınde uzerıme kayıtlı aracı kacırıyor

Var mı bilmiyorum ama arsalara evlere konulan şerh gibi birşey var mi acaba? Arabanın kullanılması, satılmasını engellemek için konulan bir tedbir vs.
ruhsat benım uzerıme oldugu ıcın satamazlar zaten onlar koydurmuslar arabayı kacırıp tedbır koydurmakta ayrı komedı :) ama mahkeme reddetmıs

Benim exte aynı şeyi yapmıştı araba kapının önünden çalmış götürmüş ben çalındı diye ihbar ettim 2 saat sonra da aldım o da ortak mal falan filan çok dem vurmaya çalıştı ama polisler şu an araba eşinin üstüne yapacak bişey yok dediler yoksa şikayetçi olacak işleme alıcaz dedi 2 saat sonra arabamı aldım

Adam baska kadin derdine dusmus ,mal kaciriyor. Konu sahibi de arkasindan gitme askim bu evlilik bitmemeli mi desin .
Hyr,direkt olarak bitirsin..
Elinden ne geliyorsa onu yapsin..
Arabayi bende kullanmak istiyorum,dusunulecek en son sey bence. Boyle bir durumda..
Evlilik kurtulsun,adama kos demismiyim ki :)

Hyr,direkt olarak bitirsin..
Elinden ne geliyorsa onu yapsin..
Arabayi bende kullanmak istiyorum,dusunulecek en son sey bence. Boyle bir durumda..
Evlilik kurtulsun,adama kos demismiyim ki :)
Şahsen benim basima da gelse sinir olurum . Konu sahibinin zoruna giden bu kendi malina ne yaparsa yapsin ortak mal diye ulasamiyor ama karsi taraf keyfinde

2017 de evlendık cok paragoz bır aılenın son cocugu esım 33 yasındaydı dıgerlerı kacmıs kacırmıs ılk dugun olacak halıyle maddı konular esya ceyız vs ısın ıcıne gırınce olaylar cıkmaya basladı esımın tum parası alınıyodu elınden (2 nısan atmıs bu arada) neyse ıkıncı el esya vs teklıflerını soylemıyorum bıle zar zor dugunu yaptık. benım araba kredm vardı babası aıleme gıdıp borcsuz gonderın bız oyle yapcaz dedıler borcu bıraktım aıleme ama 4 yıl boyunca esımın vergı borclarını odedık 100 bın kadar neyse buda sorun degl kmseden 1 kurus yardım gormedık pandemıde calısmadı kredı cektık vs kımseye muhtac kalmayı seven bırı degılım helekı onlara asla.
dukkan actı esım borcla 600 bın borcla nakıt ıstedıler kredı cok cektıgımz ıcın cıkmadı babasından ıstedı vermedıler ertesı ay yazlık aldılar benım babam cektı kredıyı bendede ıkı kredı var. borcumuz var dıye kımse aramıyor sormuyordu bısey ıstıcez dıye kı her ay odeyecegımız halde vermedıler. neyse dukkan acıldı ısler ııyı gıttı araba aldık yuksek model bır araba sonra ev degıstırdık vs basladılar akbaba gıbı basımıza üsüsmeye sureklı esımı cagırıp doldurmalar vs ve bu surecte tup bebek tedavısı gordum bıldıklerı halde stres uzuntu uzak durmam gerekırken esımı doldurup gonderıler vs en sonkı olayda gebe kaldıgımı ogrendım daha cok degıstıler bıseyler oldu sonra onalr yuzunden bebegım dustu 1 hafta snrasında esımle tartstım gıttı onların yanına onlarda doldurusla davayı actırdılar anlasmalıya gıtmedım cunku tek kurus vermek ıstemedıler benım emegım 5 yıl boyunca calıstm ısyerım 2 saatık yoldaydı yınede gıttım ıkı kurus ıkı kurustur dıye. zor gunlerımızde yanımızda yoklarken sımdı dukkanımızdan cıkmıyolar 40 bın vermeyen aıle araabasını satıp ogluna vermıs ıkıncı dukkanı actırıolar kaz gelcek yerden tavuk esırgenmez. herseyı onlar yapmıs gıbı ustune cokmelerı sınır bozucu olabıldıgınce kısa anlatmaya calıstım
dusuk yaptıgımda esımı zorla evlerıne cagırdılar ben acımı tek yasadım kı ne emeklerle kalmıstım. tup bebek tedavısı gorenler anlar yazıklar olsun en cok esımeee bırtek ona yazıklar olsun hayallerım umutlarım ıcıne sıctı. yanı araba para pul mal mulk degıl sorun hayatımın bedelını alıcam hakkım neyse verecekler onları vurabılcegım tek sılah para cuınku

Benim exte aynı şeyi yapmıştı araba kapının önünden çalmış götürmüş ben çalındı diye ihbar ettim 2 saat sonra da aldım o da ortak mal falan filan çok dem vurmaya çalıştı ama polisler şu an araba eşinin üstüne yapacak bişey yok dediler yoksa şikayetçi olacak işleme alıcaz dedi 2 saat sonra arabamı aldım
teelefonla mı sıkayet ettınız

Şahsen benim basima da gelse sinir olurum . Konu sahibinin zoruna giden bu kendi malina ne yaparsa yapsin ortak mal diye ulasamiyor ama karsi taraf keyfinde
Canim ben seni anliyorumda,ruhsati ustume olan bir arabayi kullanmayi talep etmek yerine direkt dava yoluna giderim..
Alabilirsem komple alirim,eger ortak mal olarak islenmisse ya satisini isterim ya payini..
Olay bu..
Yani ben son olarak su durumda bu arabayi kullanmayi dusunurum..
İlk olarak ise arabayi ya komple almayi (yasal yollarla) ya da karsi tarafa yar etmemeyi hesaplarim..

c
Canim ben seni anliyorumda,ruhsati ustume olan bir arabayi kullanmayi talep etmek yerine direkt dava yoluna giderim..
Alabilirsem komple alirim,eger ortak mal olarak islenmisse ya satisini isterim ya payini..
Olay bu..
İlk olarak ise arabayi ya komple almayi (yasal yollarla) ya da karsi tarafa yar etmemeyi hesapl

Olay bu..
İlk olarak ise arabayi ya komple almayi (yasal yollarla) ya da karsi tarafa yar etmemeyi hesaplarim..
canım bu olacak zaten ama dava cekısmelı oldugu ıcın 1-3 yıl surcek sonra mal paylaşımı olacak o sure ıcınde araba onda mı kalsın kullanmak degıl mesele anahtarını da almayayım sorun degıl ama arabayı alıp herhangı bıyere koyayaım onlarda kullanmasın

Arabayı evlenmeden önce mi aldınız? Böyle ise üzerinde hiçbir hakkı yok. Karakola dilekçeyle şikayet edin. Ne demek bir şey yapamayız? Avukatınız yok mu hemen şikayetçi olması lazimdi.

• Beğen
Reactions: The
Arabayı evlenmeden önce mi aldınız? Böyle ise üzerinde hiçbir hakkı yok. Karakola dilekçeyle şikayet edin. Ne demek bir şey yapamayız? Avukatınız yok mu hemen şikayetçi olması lazimdi.
evlendıkten sonra yarısı dugun takılarım

Back
X