benım uzerıme ama esımde sonucta orda soyleyıp ıkna edebılır baglarlarmıkıGit polise arabaya çalıntı ihbarı ver araba hemen bağlanır ilk kontrol noktasında.
Tabi senin üstüne ise.
cok uzun olmasın dıye konunun tamamnını anlatmadım arkadasım araba degıl dert anlatayım ıstersenEvlilik bitiyor,bu kadar sorun var.
Sen hala arabayla bir tur atayim derdindesin
sabırla okurum dersen anlatırımEvlilik bitiyor,bu kadar sorun var.
Sen hala arabayla bir tur atayim derdindesin..
Bağlarlar anında ruhsat sahibi sensin senin şikayet baz alındı.benım uzerıme ama esımde sonucta orda soyleyıp ıkna edebılır baglarlarmıkı
Ne yapsın kendini yerden yeremi atsın. Tabiki alacak malınıEvlilik bitiyor,bu kadar sorun var.
Sen hala arabayla bir tur atayim derdindesin..
yaaa ben karakola gıttıgımde boyle demedıler ama bu defa baglanırsa otopark vs ucretı de bana fazla gelır anahtarıda alıyolarmıBağlarlar anında ruhsat sahibi sensin senin şikayet baz alındı.
Dayım kendi arabasını oğlundan böyle aldı.
ahh yapmak ıstedım ama polıs olmuo dedı sınır oldumm ıste araba bendede kalmasn sorun degıl bı cadde bı sokakda dursun ama onlarda sefa surmesınler cok cektırdıler aklımı kaybetmek uzereydım bosanıyoruz sukurTakip et, arabanın esin harici onlarda olduğu bir gün hemen çağır polisi araba el koydular vermiyorlar diye. Ohh sonrasi cümbüş
cok sacma adalet sıstemımız malesefBence sikayet et, ortak mal
Demek diger mal sahibinden kacirmak demek degil.
Var mı bilmiyorum ama arsalara evlere konulan şerh gibi birşey var mi acaba? Arabanın kullanılması, satılmasını engellemek için konulan bir tedbir vs.ahh yapmak ıstedım ama polıs olmuo dedı sınır oldumm ıste araba bendede kalmasn sorun degıl bı cadde bı sokakda dursun ama onlarda sefa surmesınler cok cektırdıler aklımı kaybetmek uzereydım bosanıyoruz sukur
Tabiki alıyorlar anahtarı arabayı.yaaa ben karakola gıttıgımde boyle demedıler ama bu defa baglanırsa otopark vs ucretı de bana fazla gelır anahtarıda alıyolarmı
okadar dogru kı yasadıgımı anlatsam araba degıl çöp bıle bırakma derler bos laf edenlerBi laf var: erkekler paralarini ilk karilarina borcludur, 2. Karilarinida ilk karisiyla kazandigi paraya.. lanet olsun boyle erkeklere.. bosa atalarimiz, erkegin 2 kasigi varsa 1 ini kirin dememis.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?