Arkadaşlar siz iyimisiniz cidden. Ben eşime duyuracak bir şey yapmadım haberide yoktu. Zaten bebeği aldırmam için rapor veren doktor ikimizin doktoruydu hani sma için test kan vs vermiştik ya. Abisi ve kendisi annemin babamın evine benimle konuşmaya geldikleri için ben kürtaja gidemedim saatini kaçırdığım için. Harbiden şaka gibisiniz. Kötü şeyler yaşadım ama kararımdan da dönmedim. İki gün sonra duruşmam var ve kendisiyle görüştüm perş de kürtaj olacağım özel hadtanede kendisi imza vermeye gelecek. İnsanların ne yaşadığını bilmeden bu şekilde nasıl konuşabiliyosunuz aklım almıyor. Bebeği aldırmak istemesem aldırmak istemiyorum doğurucam derim zaten aldırmak için bin yol da aramam bunun için bahaneye de ihtiyacım yok ki kimseye de açıklama yapmama gerek yok ki. Ben evliliğime şans verdim diye burda neler dediniz sesimi çıkarmadım evliliğimi bitirmek yerine eşimin düzelmesini umut ettim diye bile linçlediniz. Ailem bana karışmıyor diye ben gitmek istiyorum dediğimde beni eve kitlemek yerine kararı sana bırakıyoruz dediği için bile bi çok şey söylediniz. Bende sizler gibiydim bu olanların sonuna kadar karşısındaydım ama insan kendisi yaşayınca maalesef ki bu tarz tepkiler veremiyor psikolojisi de mental durumuda buna müsade etmiyor bunu anlayın lütfen. Ha eşime geri dönmek gibi bir niyetim yok olmadıda zaten. bir kere o şansı verdim ki hamileyim diye oldu o da bunun içinde istediğinizi söyleyebilirsiniz ama öyle olması gerekiyordu. Kendimi koruyamayacağımı anladığım vakit de zaten kararımı verip davamı açtım geride dönmedim dönmeye de niyetim yok. Kürtaj meseleside elimde olmayan sebeplerden dolayı yaptıramadım vazgeçmedim yani. Ha deyince olmuyor bazı şeyler kızlar Allah kimseye yaşatmasın ama yaşamayan beni anlayamaz en basiti kötü giden bir evlilikten olan bir bebeğin canını almaktan bahsediyoruz burda sanki o bir can değil de materyal miş gibi. Bunlar kolay şeyler değil bu kararı almak da benim için yeteri kadar zordu boşansam bile doğurmaya da karar verebilirim ki böyle bi niyetim yok hoş. Zaten zor bir süreçten geçiyorum kızlar lütfen böyle şeyler söyleyip daha fazla üzmeyin